'başımdan' kalbimden gelen duygularım..

tabiki kendi isteğimle kapandım..
en büyük idaalim annem gibi olmak oldu hep....
hep onu örnek aldım kendime
kendimle gurur duyuyorum...
dünyaya yüz defa gelsem yine kapanırım ..
tek isteğim rabbimin razı olması

canım ben inanıyorum ki bu yaşadıklarında da var bir hayır,hiç üzülme...

şimdi sen çocuğuna babanın sana yaptıklarını yapar mısın ?cevabını duyar gibiyim,'asla'diyorsun.

buda demek oluyorki sen yavruna,senin yaşadığın duyguları yaşamasın diye,küçük yaşta onun anlayacağı dilden eğitimini vereceksin...öğrensin,bilsin,uygulamaya kendi karar versin...ama herşeyi ayrıntılarıyla muhakkak bilsin.

allah nasib ederde bir çocuğum olursa benim izlemek istediğim yol budur..

senin de söylediğin gibi; ''zorla hiç birşey olmuyor''hatta daha kötü sonuçlar doğabiliyor...

kardeşim sakın üzülme,allah hemen hemen her ayetinin sonunda merhametinin nekadar çok olduğunu söylüyor...için huzur dolsun,herşey gönlünce olsun...

Son düzenleme:

Ne diyeceğimi bilemedim şimdi. Evlatlarına Allah' ı -haşa- öcü olarak değil, merhameti sonsuz, esirgeyen ve koruyan yüce Yaradan olarak sevdirmeyi başaran bir nesil olacağız inşaAllah ve kızlarımız babasından korktuğu için değil, Allah' ı sevip saydığı için örtünecekler inş.

Dayının, yengenin ve kuzeninin olumlu değişimi elbette takdire şayan ama bunun hocaya gitmekle vs bir ilgisi olduğunu düşünemiyorum. Hidayeti veren Allah' tır

hikayelerini okudum,öyle güzelki....
Rabbim çok güzel bi yürek temizliği vermiş hepinize
ve farkettimki kimse,aa ben kapanayım artık deyip kapanmamış,herkesin karşısına bi vesile çıkmış...kimimizin annesi,kimimizin eşi,kimimizin arkadaşı,ya da bi olay...
demekki Rabbim o ışığı yüreğe düşürünce,olmayacak şeyler oluyor ve kendiğilinden geliyor
Allah hepimizin,Onun yolunda yaptığımız tüm ibadetleri kabul etsin

nedemek ya bu okunmaz mı...çok isabetli şeyle düşünmüşsün,çok beğendim...
türbanını ömrünün sonuna kadar onurla taşıman dileğiyle canım

Çok teşekkürler canım. Amin canım.

inan cydcım gönlünün güzelliği seni hiç tanımasamda buradan da anlaşılıyor. rabbim eşin ve inş. olacak çocuklarınla huzurunu ve mutlluluğunu daim kılsın...

rüyanı okuyunca inan tüylerim diken diken oldu...

genelde herkes bi anda karar vermiş ve kapanmış bi ben varım heralde alıştıra alıştıra kapanayım diyen.
sinir oldum kendime bi mucize olmasını falanmı bekliyorum

hiç kapanmadım kapanmayıda düşünmedim açıkcası ama samimi bir arkadasım bir anda kapandı yakışmışta eşi serbest bırakmıstı bastan berı ama bir gun gordum şaşrdım kendi isteğiyle oldugunu söyledi ve kapandıktan sonra daha bi farklı yasamaya basladım sanki dedi

sağol güzelim, teşekkür ederim samimi dualarına içtenlikle amin diyorum canım

slm arkadaşalr bende kapalıyım bende eşimle sevgilyken mağlesef onun ve ailesinin isteğiyle kapandım benim ailem çevrem herkez kapalıdır ama bizim olduğumuz muhittte sadece ben açıktım herkes bi laf ediyodu bu yüzden ama bende zaten kapanmayı düşünüyodum ama eşim ve ailesi istediği için kapandım ve ilk başlarda çok zorluk çektim giyinmeyi çok severim açıkken çeşit çeşit giyiniyodum ama kapanınca her gün uzun etek moduna geçmiştim sıkılmış ve bunalmıştım çok pişman oldum erken kapandım die 18 yaşımda kapandım ama sıkılsamda bunalsamda açmadım başımı açmamda şu anda pişman olduğum tek şey eşim değilde ben kendim isteyipde kapatsaydım başımı ve keşke daha erken kapansaydım diorum ve şuanda çok mutlu ve huzurluyum türbanımla ben giyinmeyi seven bi kadınm. kendime göre tabi gayet şık hemde her istediğim kıyafeti giyebiliyorum tabiki tesettürlü bi kadın gibi türbanlıyım mutluyum ama bence kalbler örtülü olmasın yeterki içinde allah sevgisi olsun

rinda maşallah cnm allah huzur versin

Son düzenleme:
ben bi türlü kapanamıyorum çok istiyorum ama yapamıyorum çok üzülüyorum bu duruma

genelde herkes bi anda karar vermiş ve kapanmış bi ben varım heralde alıştıra alıştıra kapanayım diyen.
sinir oldum kendime bi mucize olmasını falanmı bekliyorum

senin mucizen de bu topik olur belki kim bilir. şimdi kalkarsın bi anda ve o çok istediğin adımı atarsın. çok da zor değil aslında baksana ayağını bile kaldırmışsın... dua edicem senin için. Rabbim yardımcın olsun...

bende 19 yaşında kapandım ama açıkkende pantolan üstüne uzun gömlekler giyer kısa kollu dolaşmazdım..kapanmadna 2 sene öncede namaza başlamıştım rabbim kabul etsin inşlh..
bi gün kuran okuyodum rahman suresiydi çok severim bu sureyi anlamıda bri o kadar farklı ve etkileyicidir benim için..o zamana kadar kapansam kapansam diye hep düşünüyodum...annem çok istiyodu kapammı babamda bir o kadarda karşıydı.
okurken tamam dedim kapanıyorum ve çıkıyorum dışarıya..dostumla aynı eşarptan almıştık senelr önce hangimiz kapanırsa ilk bunu örtücez demiştik onu örttüm ve çıktım dışarı evdeki bütün pantolonlarımı attım..babam bi müddet benimle konuşmadı çevre baskıyla kapandığımı düşündüğü için..ama baktı kendi istediğim için kapandım bana gidip iki tane pahalı marka eşarp almış gelmişti canım babacım
ilk kapandığım zamanlar sürekli rüyamda dışarı türbansız çıktığımı son anda farkketiğimi panik olduğumu görürdüm kabus gibi olmuştu artık ..psikolojik tabi
keşke ilk kapanmayı düşündüğümde kapansaymışım diye hep düşünmüşümdür
rabbim herkese nasip etsin inşlhh..
rahmetli anneannem hep söylerdi türban kadının tacıdır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…