- 26 Aralık 2017
- 1.564
- 2.901
- 53
- Konu Sahibi CalmBeforeTheStorm
-
böyle yapmaZdı. Yani telefonu öyle bi aldı kiAy ya ne kadar normal bi mesajı erkeklık saçmalığıyla kocaman sorun etmiş. Emınım benım kocam da aynısını yapardı. Dışarda herkes sana sarkmak için var zannedıyorlar maalesef :)
gerçekten instgramdan fotomu beğenmesini kadar bakmış bi deHaklısın çok haklısın. Biraz taviz versen bi üst level "ise gitme bir sürü erkek var" olur.
Isteseydim seni çekmez o adamı kafalardım demek lazım ama onu da lastik gibi uzatır hayatı zehir eder büyük ihtimallegerçekten instgramdan fotomu beğenmesini kadar bakmış bi de
teşekkürler farklı bi bakış açısı. Eşime aşık mıyım bilmşyorum ama ona karşı pozitif yaklaşma kararı almıştım. Bunca zaman demek ki hep bana güvensizmiş hep şüpheliymiş hemen aldı karıştırdı telefonumu. Bu güvensizliğin sebebi de ben miyim yaniBen önceki konunuzda size hak vermiştim ta ki esinizi diğer elin herifleriyle kıyaslayıp esinizi küçük gördüğünüz kısma kadar. Hatta buna istinaden "ben kötü birimiyim?" sorunuza evet kötü birisiniz demiştim. Ki evet esinizi, asık olduğunuzu iddia ettiginiz, evladınızın babası olan adamı elin herifleriyle kıyaslayıp onu küçük görmek sizi kötü bir insan yapar. Zira her ne kadar eşinizin haberi olmasada bu yaptığınız onu aşağılamaktır.
Buna karşın şimdide kıskanmasıni bahane ediyor gibisiniz. Bahane diyorum çünkü siz o adamı tamamen haksız görecek yollar arıyorsunuz. Bakıyorsunuz adam hataları olsa dahi düzelmeye çalışan düzgün bir insan, sizin istemediğiniz nokta aslında bu. Yahu adamın memur olmasına karşın sanki ipsiz sapsiz bir tipmis gibi onu düşük görmeye çalışıyorsunuz.
Ama tüm bunlara karşın ona halen aşık olusunuz ve aşkın biten bişey olamaması arti düşündüklerinizinde aslında yanlış olduğu gercegini bildiginiz icin sürekli şüphe icersindesiniz. Durum bu.
yani evet. Telefonu vermesem neler olurdu Allah bilir. bi de karıştırmış gelmiş özür diliyor. Bana hiç güveni yokmuş bunca zaman aldattığımı falan mı düşünüyordu acaba. O bana o adamla görüşme diye carladı ben ona telefonu karıştırdın hemen atladın verince, güvenin yokmuş diye carladım. Artık bunaldım ne olacak diye düşünmekten bi de bu kavga çıktı şimditelefonu karıştırıyosa bişey bulmayı umuyodur. bence iğrenç.
Buna guvensizlik demeyelimde ayip etmis diyelim. sonucta size guvenmese bunca çaba icersinde olmaz. ki bugune kadar boyle bir tavir icersindede olmamis demekki temelde guven sorunu yok. yapmis bir yanlis buda onun ayıbı olsun.teşekkürler farklı bi bakış açısı. Eşime aşık mıyım bilmşyorum ama ona karşı pozitif yaklaşma kararı almıştım. Bunca zaman demek ki hep bana güvensizmiş hep şüpheliymiş hemen aldı karıştırdı telefonumu. Bu güvensizliğin sebebi de ben miyim yani
yani evet. Telefonu vermesem neler olurdu Allah bilir. bi de karıştırmış gelmiş özür diliyor. Bana hiç güveni yokmuş bunca zaman aldattığımı falan mı düşünüyordu acaba. O bana o adamla görüşme diye carladı ben ona telefonu karıştırdın hemen atladın verince, güvenin yokmuş diye carladım. Artık bunaldım ne olacak diye düşünmekten bi de bu kavga çıktı şimdi
Bu kadar kesin konuşmasak... Belki esine karşı guvensizlik değilde o hosuna gitmeyen adamın laubali bir mesajini bulup eşini gorusturmemek icin bir sebep arıyordur?telefonu karıştırıyosa bişey bulmayı umuyodur. bence iğrenç.
Bu kadar kesin konuşmasak... Belki esine karşı guvensizlik değilde o hosuna gitmeyen adamın laubali bir mesajini bulup eşini gorusturmemek icin bir sebep arıyordur?
Tamam Buda çok saçma bişey ama güvensizlik ve esine karşı delil bulmak gibi iğrenç bir davranışda değil yani.
Tamam, bu kadar kesin yargıya vardığınıza gore demekki adamın kalbini açıp icine baktınız. Eger bunu yapip Gördüğünüz buysa elbette haklısınız yani.bence gayet kesin konuşulacak bi konu.
Aşk biter, aşk denen şey sadece bir hormondur bir perdedir. Tamam güzel bir his ama bu kadar abartmayın. Aşktan gerisini sağlıklı götürebilmek iki insanın birbirine iyi yoldaş olması lazım. Maddi gücü belliyken yüksekten uçan bu nedenle yuvayı geçindirmektense yuvaya yük olan, sorumsuz, ailesine karısını maddi ve manevi ezdiren ve kullandıran bir adama bitmeyen bir aşk duymak imkansız. Böyle bir hissi kim duyuyorsa içindeki özsaygı mekanizması arızalıdır. Konu sahibi eşini aldatsa suçlusun derdik ama şimdiye kadar hissettiklerinde sonuna kadar haklı. Ben de olsam aynılarını hissederdim.Buna guvensizlik demeyelimde ayip etmis diyelim. sonucta size guvenmese bunca çaba icersinde olmaz. ki bugune kadar boyle bir tavir icersindede olmamis demekki temelde guven sorunu yok. yapmis bir yanlis buda onun ayıbı olsun.
Ama inanın bu ayıp esinizi elin herifleriyle kıyaslamanız ayıbı yanında hiç kalır, Buda bir gercek.
Ask konusunda ise, tekrar söylüyorum ask biten bişey değildir. Eğer gecmiste gercek ask ile asık oldu iseniz bu bitmez. Olsa olsa bir kafa karışıklığı olur o kadar.
Tamam, bu kadar kesin yargıya vardığınıza gore demekki adamın kalbini açıp icine baktınız. Eger bunu yapip Gördüğünüz buysa elbette haklısınız yani.
Aşk biten bir şey değil midir?Buna guvensizlik demeyelimde ayip etmis diyelim. sonucta size guvenmese bunca çaba icersinde olmaz. ki bugune kadar boyle bir tavir icersindede olmamis demekki temelde guven sorunu yok. yapmis bir yanlis buda onun ayıbı olsun.
Ama inanın bu ayıp esinizi elin herifleriyle kıyaslamanız ayıbı yanında hiç kalır, Buda bir gercek.
Ask konusunda ise, tekrar söylüyorum ask biten bişey değildir. Eğer gecmiste gercek ask ile asık oldu iseniz bu bitmez. Olsa olsa bir kafa karışıklığı olur o kadar.
Kompleks yapıp ezmeye çalışıyor adam buna nasıl hak verebiliyorsunuz? Konu sahibi hanımın gayri ahlaki bir tavrı yok ki neden kadını hatalı bulup da erkeği yüceltiyorsunuz anlayamadım. Her koşulda pohpohlanması mı gerek er kişinin?Bu kadar kesin konuşmasak... Belki esine karşı guvensizlik değilde o hosuna gitmeyen adamın laubali bir mesajini bulup eşini gorusturmemek icin bir sebep arıyordur?
Tamam Buda çok saçma bişey ama güvensizlik ve esine karşı delil bulmak gibi iğrenç bir davranışda değil yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?