Başımıza bir de kıskançlık çıktı.

Ya bu bana göre güvensizlik ve sonuçta evli bile olsa bir bireyden bahsediyoruz. Yani bu sosyal medya hesaplarının şifresini istemek kadar saçma geliyor bana.

Ya bu bana göre güvensizlik ve sonuçta evli bile olsa bir bireyden bahsediyoruz. Yani bu sosyal medya hesaplarının şifresini istemek kadar saçma geliyor bana.
Evlilik ve birey olma hususundaki bireyliğin ne kadar önemli olduğunu şiddetle savunan biri olarak söylüyorum, gizlenen hiçbir şey yoksa telefon karıştırılması hiç sorun olmuyor çünkü zaten o da bir şey bulmak için yapmıyor. Senin Twitter’ın daha eğlenceli diye timeline’ımda takılıyor yani dediğim gibi olay mesaja bakması değil baktığını şizofrence yorumlaması. Zaten bahane arayan telefona bakmasa da bulur. Niyet kötü olmayacak en önemlisi o. Eşine güveneceksin, erkeklik güdünü eşinin özgürlüğü üzerinden inşa etmeyeceksin. Kadın için de geçerli bu.

Eşiniz ondan soğuduğunuzu çekici bulmadığınızı hissediyordur illla ki. Bilinçaltında terkedilme korkusu oluştuğu için sizin neyi öne sürüp ayrılacağınızı bilemeyip huzursuz oluyor. Kaybetme korkusu yüzünden bu kıskançlık. Eğer evliliğinizi yürütmeye niyetliyseniz karşılıklı uzun hatta günler süren bir ilişki muhasebesi yapmanızı ya da çift terapisine gitmenizi öneririm. Size de eşinize de yazık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…