Basımızdan gecen, duydugumuz esrarengiz ve gerilimli olaylar

En çok Dikkatimi çeken Olaylar genelde köy ve köy evlerinde geçiyor

telefonla konuşmayı dene mutfağa yada wc ye giderken telefon açık kalsın seni rahatlatır bu ben öyle yapardım yalnız yaşadığımda :)
Yok eşimle konuşup biraz agladıktan sonra kendime geldim canım Sağol ama hala mutfağa girip yemek hatırlayamadım kendime :)

benim de var bitane...eşimle yatarken eşim bir anda uyanıyor ve bana bakmış benim gözler bembeyaz gözbebeklerim yokmuş ama bence uyku sersemi olduğundan tam görememiş çünkü o an yukarı yatağımızın hem yan tarafındaki pencereye doğru bakıyormuşum uykumda ondan gözbebeklerim yokmuş gibi görüünüyordu neyse..o ara beni uyandırıyor dürtüyor kalk kalk die ve bende dur dur çıkmak üzere pencereden çıksın gitsin uyanacağım diyorum bir bulut gibi bişe hareket ediyor dediğim gibi pencereye doğru ve o gidyor ben uyanıyorum hatırlıyorum da o söylediğim şeyleri rüya değildi yani..ve beni sık sık karabasan basıyor hem üniversitede yurtta kalırken kızlar artık odaya girmeye çekinirlerdi gece inlemelerimden çünkü konuşamıyorum bağıramıyorum ama görüyorum biliyorum farkındayım anca inleyebiliyorum..hala da devam eder..mesala yatsıyı kılim kuranımı okuyayım yani abdestli besmeleyle yatağa gireyim hiç farketmiyor ve gözlerimi kapadığım an böyle sürekli ışıklanma oluyor gözlerim kapalıyken ve ben anlıyorum karabasan geldiğini neyse gözlerimi açarım yön değiştirip dua okuyup tekrar yatayım diyorum yine ve hani engel olamıyorum hepsinde değişik değişik karabasanlar bir tanesini net hatırlıyorum küçük küçük böyle troll gibi yaratıklar etrafımdaydı onu hiç unutmam..dün gece ,öncesi hala titrerim uykumda hala ara sıra basarlar beni sebebi nedir neden oluyor hiç bilmiyorum..eşim artık benden korkmaya başlamıştı ilk zamanlar uykusu kaçardı ..yurttaki kızlar gibi ama artık o da alıştı ufak ufak titreyince hemen uyandırıyor beni..

bir de evlenmeden önce de olurdu annemlerle odalarımız yan yanaydı hep bastıklarında inlemelerimden duysunlar die dua ederdim bazen annem duyar gelirdi uyandırırdı beni bazen de duymazlardı kendi kendime çırpınırdım öyle..annemde neden oluyor ki kızım sana falan hani anlatırdım pek inanmak da istemezlerdi..bir gün anneme de gitmişler kadın korkudna ölüyordu..hayatımda ilk defa oldu dedi o bahsettiğim troll gibi şeylermiş kadının saçlarından çekiştirip çekiştirip durmuşlar çok korkmuştu..ve beni ancak o zaman anlayabldi ..

rüyamda karşı komşunun kıızı kendini asıp ölmüştü, evin önü çok kalabalıktı. sabah anneme anlattım işe gittim.
öğlen annem bi panikle aradı. sare karşı komşunun kızı kendini asmış öldü, ambulans, polis, burası çok kalabalık.
ben şok
böyle çok rüyam çıktı

en baştan söyleyeyim anlattığım olay gerçektir ve bu tür durumlardan rahatsız olan arkadaşlar okumasın lütfen

ben bizzat gözlerimle gördüğüm bi olayı anlatayım olay çok yakınımda birisinin başına geldi yakınlık derecesini vermeyeyim

bi mart günüydü ve akşam yemeği hazırlanıyordu yemek hazırlanırken sürekli acıktığını belirten ve sabırsızlanan yakınımın yemek hazır olunca uyuduğunu fark ettik ne kadar uyandırmaya çalıştıysak nafile çocuk uyanmadı dişleri adeta kilitlenmiş yumruklarını deli gibi sıkıyordu şahsen o yumrukları açabilecek insan evladı tanımıyorum

neyse hastaneye kaldırdık yakınımı serum vs tedaviyle yakınım uyandı ama çocukta artık hep bi uyuşukluk hali vardı. bayılmalar devam edince doktora gidildi yapılmadık test tahlil kalmadı uyku apnesimidir nedir onun filmini bile çekildi ama sonuçlar hep normal çıkıyordu ve her defasında taburcu oluyorduk.

sonunda çevre baskısına dayanılamayarak benim karşı çıkmama rağmen yakınım bi hocaya götürüldü hoca çocuğa bi iki şey okuyup sırtını sıvazladıktan sonra herşey daha kötüleşmeye başladı elleriyle bişeyleri işaret edip içinden fısıldar sesle birşeyler söylüyordu. yakınımı aldık eve götürdük hafif ayılır gibi olunca nolduğunu sorduk hoca artık ne okuduysa okuduktan sonra yakınım ellerinde baltalar olan ve başı olmayan kızıl şeyler gördüğünü ve hepsinin gelip kapının içine girdiğini söyledi.

bikaç gün sonra yakınım tekrar bayıldı ve biz uyandırmak için doktorun önerdiği yöntemleri uygularken baygın halde istemsizce hareketler etmeye başladı özellikle sol ayağı hayava kalkıp iniyordu sonra elini havaya kaldırarak evin içinde bişeyler saymaya başladı ve 7 tane saydı. tabi o arada evde herkes ne dua biliyorsa o okunuyor besmeleler havada uçuşuyor.

yine uynadırdık bi şekilde yine neler olduğunu sorduk evde neyi saydığını sorduk. yakınım; yine aynı eli baltalı başsız kızıl şeyleri gördüğünü ve tam 7 tane olduklarını evin içinde döndükten sonra hepsinin sobaya girdiğini söyledi. sonra tuvalete gitmek istediğini ve çişinin geldiğini söyledi. yakınımın abisi onu koluna girerek tuvalete götürdü ben burda durucam sen yap çişini dedi. yakınım hayır ben tek gireceğim tuvalete dedi. yakınımın abisi yalnız bırakmamakta ısrar edince yakınım tuvaletin önünde bayıldı. daha sonra uyandırınca şu çarpıcı ve şeyi söyledi "" beni tuvalete yalnız çağırdılar"" dedi.

sonra bi Kur'an kursu hocası bi muska yazıp verdi ve bir Kur'an kursuna bağışta bulunulmasını söyledi. muskayı boynuna takıp bağışta bulunulduktan sonra yakınım düzeldi çok şükür

banada çok sık titreme geliyırdu am uykuya dalacağım o sırada kafamı çeviremiyoru azğımı oynatamıyorum zorluyorum olmuyr birden kurtuluyorum ben acaba beyinsel mi diye düşünmeye başladım hatta yurtta olur korkar kız arkadaşlarımın yanına sıvışırdım evledikten sonra iyice azaldı en son lohusayken yaşadım tek başıma kaldığımda eşim polis o yüzden nöbetli çalışıyordu o gece yoktu bebeğimi üzreimde sereserpe yatarken görüyordum bir an fırladım baktım minik kuzum uyuyordu o geceden sonra komşuları çağırdım eşim her olmadığında

ay rperdim

Bende bir ara karabasani gördüm . Anlattigimda neden sapkasini yakalamadin diyolardi . Sapkasini yakalayıp alan zengin oluyomusta . Aklınızda bulunsun :))

Bu gece de uyku yok bize:)

korku seansını izlediniz mi anlattığınıza benzer şeyler var

yalnız gerçekten yalnızsanız filmi izlemeyin ben korku filmi manyağıyım milletin yorgan altında izlediği filmleri gülerek izlerim ama bu film başka
Youtube da iki film cikti bu isimde
1. Sinemada izledim...o filmde koku ile ilgili bisey hatirlamiyorum
2 .ayni isimle cikan filmi izlemedim....

yalnız gerçekten yalnızsanız filmi izlemeyin ben korku filmi manyağıyım milletin yorgan altında izlediği filmleri gülerek izlerim ama bu film başka
Kesinlikle korku seansı süper bir film.Ben de korku filmi hastasıyımdır, çok izlerim ve artık alıştığım için çok korkmam.Ama korku seansı fena korkutmuştu beni de

Kesinlikle korku seansı süper bir film.Ben de korku filmi hastasıyımdır, çok izlerim ve artık alıştığım için çok korkmam.Ama korku seansı fena korkutmuştu beni de
ben ilk ke izlerken evde yalnızdım ve geceydi. o kadının kpı çarparak mahsene düşme sahnesini hatırlarsınız orda kalpten gidiyordum resmen :)

Bende anlatayım.. Karadenizliyim bizim köylerde de cok olur. Cazi diye bir inanış var normal insan ama kuyruklu bir kadınmış bu. Yeni doğan çocukları öldürdüğü söyleniyor. Halam görmüş gece bahceden dönerken gündüz oturup kalktıgı komşusunun kuyrugu oldgunu. Tehdit etmiş benim kim olduğumu söylersen bir kişiye bile size musallat olurum demiş.

Başka bir olayda annem yeni gelin geldiği zaman köyde oturmuşlar babannemlerle. Yatak odasında uzanmış dantel yapıyormuş. O zamanlar tuvalet dışardaymıs. Halam tuvalette annemin seslendiğini duymuş. Halamın adı x olsun. Cıkmıs tuvaletten noldu yenge demiş. Annem demiş seni ben çağırmadımki halam tekrar tuvalete gitmiş. Tekrar x x x diye seslenmiş. Halam tekrar gitmiş yenge cagırıp cagırıp cagırmadım diyosun bi rahat vermedin. Annem yemin etmiş kız ben seni çağırmadım diye halam tekrar tuvalete giderken bir el omzunda arkasını bi dönmüş belden aşağısı olmayan annemin suretinde saçları dik dik biri dua etmiş ve kaybolmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…