- 7 Temmuz 2015
- 334
- 245
- 23
- 31
neyse eşimle konuştuktan sonra kendime geldim şuan iyiyimŞarkı söyle avakado
Yok eşimle konuşup biraz agladıktan sonra kendime geldim canım Sağol ama hala mutfağa girip yemek hatırlayamadım kendime :)telefonla konuşmayı dene mutfağa yada wc ye giderken telefon açık kalsın seni rahatlatır bu ben öyle yapardım yalnız yaşadığımda :)
ay rperdimen baştan söyleyeyim anlattığım olay gerçektir ve bu tür durumlardan rahatsız olan arkadaşlar okumasın lütfen
ben bizzat gözlerimle gördüğüm bi olayı anlatayım olay çok yakınımda birisinin başına geldi yakınlık derecesini vermeyeyim
bi mart günüydü ve akşam yemeği hazırlanıyordu yemek hazırlanırken sürekli acıktığını belirten ve sabırsızlanan yakınımın yemek hazır olunca uyuduğunu fark ettik ne kadar uyandırmaya çalıştıysak nafile çocuk uyanmadı dişleri adeta kilitlenmiş yumruklarını deli gibi sıkıyordu şahsen o yumrukları açabilecek insan evladı tanımıyorum
neyse hastaneye kaldırdık yakınımı serum vs tedaviyle yakınım uyandı ama çocukta artık hep bi uyuşukluk hali vardı. bayılmalar devam edince doktora gidildi yapılmadık test tahlil kalmadı uyku apnesimidir nedir onun filmini bile çekildi ama sonuçlar hep normal çıkıyordu ve her defasında taburcu oluyorduk.
sonunda çevre baskısına dayanılamayarak benim karşı çıkmama rağmen yakınım bi hocaya götürüldü hoca çocuğa bi iki şey okuyup sırtını sıvazladıktan sonra herşey daha kötüleşmeye başladı elleriyle bişeyleri işaret edip içinden fısıldar sesle birşeyler söylüyordu. yakınımı aldık eve götürdük hafif ayılır gibi olunca nolduğunu sorduk hoca artık ne okuduysa okuduktan sonra yakınım ellerinde baltalar olan ve başı olmayan kızıl şeyler gördüğünü ve hepsinin gelip kapının içine girdiğini söyledi.
bikaç gün sonra yakınım tekrar bayıldı ve biz uyandırmak için doktorun önerdiği yöntemleri uygularken baygın halde istemsizce hareketler etmeye başladı özellikle sol ayağı hayava kalkıp iniyordu sonra elini havaya kaldırarak evin içinde bişeyler saymaya başladı ve 7 tane saydı. tabi o arada evde herkes ne dua biliyorsa o okunuyor besmeleler havada uçuşuyor.
yine uynadırdık bi şekilde yine neler olduğunu sorduk evde neyi saydığını sorduk. yakınım; yine aynı eli baltalı başsız kızıl şeyleri gördüğünü ve tam 7 tane olduklarını evin içinde döndükten sonra hepsinin sobaya girdiğini söyledi. sonra tuvalete gitmek istediğini ve çişinin geldiğini söyledi. yakınımın abisi onu koluna girerek tuvalete götürdü ben burda durucam sen yap çişini dedi. yakınım hayır ben tek gireceğim tuvalete dedi. yakınımın abisi yalnız bırakmamakta ısrar edince yakınım tuvaletin önünde bayıldı. daha sonra uyandırınca şu çarpıcı ve şeyi söyledi "" beni tuvalete yalnız çağırdılar"" dedi.
sonra bi Kur'an kursu hocası bi muska yazıp verdi ve bir Kur'an kursuna bağışta bulunulmasını söyledi. muskayı boynuna takıp bağışta bulunulduktan sonra yakınım düzeldi çok şükür
korku seansını izlediniz mi anlattığınıza benzer şeyler varBak o koku cok tuhaf..
Su an yasadigim evde bazen igren bir koku geliyor...
ve o koku 13 yil oncd yasadigim evde vardi bir tek bir odanin kosesinde....yika yika temizle koku sur falan gecmezdi
kendi kafasina gore ortaya cikardi koku
lağım ve olu balik kokusu gibi birsey
ayni koku ama...
o kadar ev degistirdim...2 kez denk geldim bu kokuya
Bilmem ben film ve kitap isimlerini aklimda tutamam..korku seansını izlediniz mi anlattığınıza benzer şeyler var
yalnız gerçekten yalnızsanız filmi izlemeyin ben korku filmi manyağıyım milletin yorgan altında izlediği filmleri gülerek izlerim ama bu film başkaBilmem ben film ve kitap isimlerini aklimda tutamam..
icerigine bakmam lazim....dur bakim :)
Youtube da iki film cikti bu isimdeyalnız gerçekten yalnızsanız filmi izlemeyin ben korku filmi manyağıyım milletin yorgan altında izlediği filmleri gülerek izlerim ama bu film başka
Kesinlikle korku seansı süper bir film.Ben de korku filmi hastasıyımdır, çok izlerim ve artık alıştığım için çok korkmam.Ama korku seansı fena korkutmuştu beni deyalnız gerçekten yalnızsanız filmi izlemeyin ben korku filmi manyağıyım milletin yorgan altında izlediği filmleri gülerek izlerim ama bu film başka
ben ilk ke izlerken evde yalnızdım ve geceydi. o kadının kpı çarparak mahsene düşme sahnesini hatırlarsınız orda kalpten gidiyordum resmen :)Kesinlikle korku seansı süper bir film.Ben de korku filmi hastasıyımdır, çok izlerim ve artık alıştığım için çok korkmam.Ama korku seansı fena korkutmuştu beni de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?