• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başına böyle bişey gelen?

Lothbrok

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2017
158
226
103
Hanımlar merhabalar lazer epilasyona gidiyorum 2 seansım kaldı, son seansımdan sonra hamile olduğumu öğrendim hem de doğum kontrol hapı kullanmama rağmen.. şok oldum bundan sonra devam etmeyeceğim tabi ki ama sonuçta o karnımdayken lazer yaptırmış oldum doktorum da bu konudaki araştırmalar net değil, karar senin dedi. Başına böyle birşey gelen oldu mu ne yapacağım çok üzgünüm

Evet bikini bölgesini de yaptırıyorum başka bir doktora da sordum ama olası bir olumsuzluk durumunda mesuliyet almamak için net birşey söylemiyorlar zaten panik atak yaşayan bir insanım iyice dünyayı unuttum şu an aklım hiç başımda değil..

bende bilmeden kac kere röntgene girdim birsey olmadi. doktor olsaydi bu zamana kadar coktaan düsük yapardin demisti. böyle seyler cogunlukla düsüke sebeb oluyormus

Lazeri bilmşyorum da benim de plansız gebelikti. Ben ağır ilaçlar kullanmıştım, aferin plus majezik gibi. Ve hamileymişim bunları kullanırken. Sonra korktum epey. Doktoruma sordum bilemeyiz henüz dedi. Sadece bekledim. Kuzum şu an 1.5 yalında ve sağlıklı

Gebeliğin başındaysan bebek oluşmamıştır daha ve etkisi olmaz 2 aydan fazla olan gebeliklerde bir ihtimal etkisi olabilir.Daha kese görmediysen telaşlanmayacak gerek yok.

Hanımlar merhabalar lazer epilasyona gidiyorum 2 seansım kaldı, son seansımdan sonra hamile olduğumu öğrendim hem de doğum kontrol hapı kullanmama rağmen.. şok oldum bundan sonra devam etmeyeceğim tabi ki ama sonuçta o karnımdayken lazer yaptırmış oldum doktorum da bu konudaki araştırmalar net değil, karar senin dedi. Başına böyle birşey gelen oldu mu ne yapacağım çok üzgünüm
Ablacimmm oncelikle hayirli olsun yavrun. Allah guzel omurler versin insallah. Korkma birsey olmaz bebege :))) o senin karninda bir daha hic oyle olmayacak kadar guvende. Senin icin rahat olsun. Musmutlu gunler dilerim

Teknik olarak hamilelikte lazer uygulanabilir fakat etik olarak uygulanamaz. Neden derseniz malumunuz hamilelik sırasında büyük hormonal değişimler yaşıyoruz haliyle uzun yıllar önce lazer epilasyon yaptırıp tüylerden kurtulmuş olan hanımlarda bile kıl köklerinin yeniden faaliyete geçmesi söz konusu olabiliyorken doğal olarak hamilelik sırasında lazer epilasyon yaptırmak tüylerden kurtulmak açısından nafile bir çaba olacaktır. Gittiğiniz yer ile görüşüp son iki seansı doğumdan sonraya erteletin derim.

bebek kaç haftalık ki? nohut kadardır heralde daha, bişey olmaz.

Lazer ışınları bebeğe etki edecek kadar etkili bişey olsaydı 6-8 seansta değil de tek seansta tüyleri bitirirdi diye düşünüyorum ama doktorlar uzmanlar daha iyi bilir tabi

Unlu bir profesor lazerin hamilelere bile zarari olmadigini sadece verdigi acinin kasilmalar sonucu dusuge sebep olabilecegini soylemisti .hayirli olsun saglikla gelsin.

Merhaba , bende szin gibi sürpirz hamileyim. Benimkide spiralli bebek :):)
Lazere bende dört seans girdim hamileliği öğrenir öğrenmez bıraktım ama özellikle iki doktora sordum hayır zararı yok bebeğe uzanması çok çok zor hatta imkansız dediler. Kaygılanma yani.

Back
X