• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başına böyle gelmis olanlar?

Gzdths

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2019
184
74
98
Ben kendime sürekli bir hastalık tanımlıyorum ve o hastalıgın olduguna vücudumda ilerlediğine de kendime inandırıyorum. iç kanama gecirdiğimi düşünüyorum.vücudumda ilerleyen bir hastalık oldugunu sanıyorum Kafamda senaryolar kuruyorum. Felaketler geliyor haberlere cıkacagımızı sanıyorum. Ölmek istiyorum ama ölünce de gözümün açık kalıp yasıcagımı sanıyorum. Doktora gittim psikolog desteği alacagm. Kendimdeyim ama dalgalanma yaşıyorum öyle bir durum yasayanlar var mı. Uyumak istiyorum hatta mümkünse uyanmamak uzun süre.

Benımde cıddı hastalıgım oldugu halde görmezden gelıyorum😁 hayatta belkı daha onemlı ıslerın yoktur. Kendıme sıra gelmıyor kı dınleyım kendı mı😁 gecmıs olsun

Ben kendime sürekli bir hastalık tanımlıyorum ve o hastalıgın olduguna vücudumda ilerlediğine de kendime inandırıyorum. iç kanama gecirdiğimi düşünüyorum.vücudumda ilerleyen bir hastalık oldugunu sanıyorum Kafamda senaryolar kuruyorum. Felaketler geliyor haberlere cıkacagımızı sanıyorum. Ölmek istiyorum ama ölünce de gözümün açık kalıp yasıcagımı sanıyorum. Doktora gittim psikolog desteği alacagm. Kendimdeyim ama dalgalanma yaşıyorum öyle bir durum yasayanlar var mı. Uyumak istiyorum hatta mümkünse uyanmamak uzun süre.
Destek alın tabiki bu düşünceler normal değil ki allah yardımcınız olsun

Allah yardımcınız olsun bunlar hep vesvese inandikca beyniniz size daha fazla oyun oynayacak öyle bişey yok diyerek kendinizi temkinleyin ve mümkünse kedi sahiplenin .

Ayyy allah korusun bu düşüncelerinizin ilerlemesine izin vermeyin vesvesedir bı ikincisi sure ne varsa okuyun çok iyi gelir allah şifa versin inş❤️

Merhaba nasılsınız aynı sorunları bende yaşıyorum cok kötü birşey ve bir çözüm yolu bulamadım :(

Maalesef hala iyi değilim psikolojik terapi alıyorum ne derece faydalı bilmiyorum çünkü zihnim rahat bırakmıyor
İlaç kullanıyor musunuz? Sürekli aklıma kanser olma korkusu geliyor benimde ve boğazım sürekli bir acı ve basınç.. cok yorucu yıpratıcı :(
Allah yardımcımız olsun

İlaç kullanıyor musunuz? Sürekli aklıma kanser olma korkusu geliyor benimde ve boğazım sürekli bir acı ve basınç.. cok yorucu yıpratıcı :KK43:
Allah yardımcımız olsun

sürekli o şekil düşünerek üstünüze çekmiş oluyorsunuz
o_O

İlaç kullanıyor musunuz? Sürekli aklıma kanser olma korkusu geliyor benimde ve boğazım sürekli bir acı ve basınç.. cok yorucu yıpratıcı :KK43:
Allah yardımcımız olsun
benim de mide bulantım cok oluyor ilac kullanıyorum doktor kontrolünde. Zor bir durum allah yardım etsin tabi ki hepimize

Back
X