- 13 Kasım 2020
- 1.912
- 3.046
- 83
- Konu Sahibi Justalittlebityourheart
-
Ölüm kayıp acısı olabilir. İnşallah değildir ama bende bir keresinde 2-3 saat ara vermeden ağlamıştım. Bir hastalık haberi almıştımBilgim yok.10 saat ağlamak için ne neden olabilir diye dusundum, umarim iyi bir nedeniniz vardir.
Kulak burun bogaz bakar muhtemelen.
Bilmiyordum, çok teşekkür ederimKulak burun bogaz bakar ses tellerine onlarinin makinası var dilinizi çekip ses teline boğaza bakiyor
Yok allah korusun, sinir boşalması oldu galiba ben de anlamadımÖlüm kayıp acısı olabilir. İnşallah değildir ama bende bir keresinde 2-3 saat ara vermeden ağlamıştım. Bir hastalık haberi almıştım
Bir arkadaşım ses tellerinde modül oluştuğu için 2 3 ay doktor konuşmasını yasakladı ihmal etmeyin
Önemli değil.gecmis olsun .sesinizi bogazinizi yormayın çok konuşmamaya çalışınBilmiyordum, çok teşekkür ederim
Bunu ben de yaşadım maalesef.Bir arkadaşım ses tellerinde modül oluştuğu için 2 3 ay doktor konuşmasını yasakladı ihmal etmeyin
Teşekkür ederimÖnemli değil.gecmis olsun .sesinizi bogazinizi yormayın çok konuşmamaya çalışın
Ama ben dediğim gibi hiç bağırıp çağırmadım öyle yüksek sesle bir şey de yapmadımBunu ben de yaşadım maalesef.
Bağırıp çağırıp saatlerce ağladığım sinir harbi geçirdiğim bir dönemde.
Geçmiş olsun nasıl tedavi oldunuz ?
Arkadaşımin başına gelmiştiBunu ben de yaşadım maalesef.
Bağırıp çağırıp saatlerce ağladığım sinir harbi geçirdiğim bir dönemde.
Geçmiş olsun nasıl tedavi oldunuz ?
Benim ilk defa başıma geliyor, düzeliyor mu mesela onunki sonradan?Bir tanidigim boyle. Biseye uzuldugu an sesi gidiyor. Doktorlar cozum bulamadi
Benim bu, en ufak stres boğazıma vurur sesim gider. Yaklaşık 7 yıl önce denizler gibi gözyaşı döktüğüm bir olay oldu ve çok ağladım gerçekten hunharca ağladım ertesi gün sesim gitti. 1 hafta içinde düzeldi. Sonra neye stres yapıp üzülsem sesim gidiyor. Boğazım ağrıyor.Herkese selam
Ben bundan tam 2 hafta önceydi, çok çok ağladım öyle yüksek sesle falan da değil ama saatlerce ağladım totalde 10 saat sürmüştür yani. Kriz gibiydi ama öyle feryat figan değil, biraz içli içli…
Ertesi sabah uyandığımda, sesimi tamamen kaybettim. Baya da uzun sürdü gelmesi hep fısıltıyla konuştum.
Neyse 1 hafta -10 gün sonra gelmeye başladı 2-3 gündür de iyiydi ama dün bir şeye sinirlenince yine gitti, tamamen olmasa da çatlamaya başladı. Zaten 2 hafta olmasına rağmen tam da gelmedi hala böyle çatlak ve arada gidiyor.
Başına hiç böyle bir şey gelen oldu mu bu psikolojik midir yoksa sadece çok ağladım diye yıprattım da mı böyle bir şey oldu? Hayır doktora gitmeyi istesem de nereye gitmeliyim ne demeliyim anlamadım ki…
Evet uzulunce gidiyo bikac gun sonra geri geliyorBenim ilk defa başıma geliyor, düzeliyor mu mesela onunki sonradan?
Ben dün bir şeye sinirlendim, üzüldüm gitti hemen çatladı sonra geldi geri gece doğru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?