- 13 Kasım 2020
- 1.912
- 3.046
- 83
- Konu Sahibi Justalittlebityourheart
-
Benim de tam böyle oldu ya, patlama gibi oldu bir anda ağlamaya başladım durmadı o ama ne bağırdım ne çağırdım ağladım öyleBenim bu, en ufak stres boğazıma vurur sesim gider. Yaklaşık 7 yıl önce denizler gibi gözyaşı döktüğüm bir olay oldu ve çok ağladım gerçekten hunharca ağladım ertesi gün sesim gitti. 1 hafta içinde düzeldi. Sonra neye stres yapıp üzülsem sesim gidiyor. Boğazım ağrıyor.
Bende öyle olduğum zamanlarda konuşurken bile yoruluyorum. Artık böyle olacak buna alış.bitki çayları iç,ballı ıhlamur falan. En ufak stres boğazına vuracak.Benim de tam böyle oldu ya, patlama gibi oldu bir anda ağlamaya başladım durmadı o ama ne bağırdım ne çağırdım ağladım öyle
Ama sabah kalktım sıfır ses. Pastiller, sıcak sular içiyorum sürekli ama…
Baya da uzun sürdü gelmesi. Şimdi yavaş yavaş düzeliyor derken böyle olması canımı sıktı. Mesela şeyi de fark ettim şarkı falan mırıldanamıyorum hiç sesim çıkmıyor ne alaka bilmiyorum
Bi bu eksikti diyorum sadeceBende öyle olduğum zamanlarda konuşurken bile yoruluyorum. Artık böyle olacak buna alış.bitki çayları iç,ballı ıhlamur falan. En ufak stres boğazına vuracak.
Abajskskd olabilirZedelemişsiniz ancak burada kimse zedelenmenin boyutunu size söyleyemeyecek. Şarkıcılar çok yaşıyor tek şarkıda kendini zorlayıp bir daha şarkı söyleyemeyenler var ama çoğu iyileşiyor tedavi ile. Kadınlar kulübüne sorsalardı hepsi dilsiz kalırdı sanırımbüyük ihtimal bir şey yoktur ama bence siz bi kontrol ettirin
Lunaparkta çığlık atıp 5 gün sesimi kaybetmiştim, o ara bol bol ballı bitki çayları içtim çok iyi geldiAbajskskd olabilir
Ben sadece 2 hafta oldu düzelmedi ve arada kısılıp durunca endişlenmeye başladım o yüzden böyle bir şey yaşayan var mı diye sordum
Ohoo ay ne çaylar, ballar, pastiller, zencefiller o yüzden bi tık endişelendim bu arada sürekli de çorba içiyorum inşallah geçer bence kalıcı değildir de gidicem doktoraLunaparkta çığlık atıp 5 gün sesimi kaybetmiştim, o ara bol bol ballı bitki çayları içtim çok iyi geldiBoş durma çay iç bence bir yandan
Çok teşekkür ederimmmAy ilk defa böyle bir şey duydum, ben de dikkat edeyim bari artık ağlarken. Kbb harici benim de bir tavsiyem yok açıkçası. Umarım iyileşirsin, çok geçmiş olsun.
söylemek istediklerimizi söyleyemediğimiz zaman sesimiz kısılıp boğazımız ağrıya nBenim ilk defa başıma geliyor, düzeliyor mu mesela onunki sonradan?
Ben dün bir şeye sinirlendim, üzüldüm gitti hemen çatladı sonra geldi geri gece doğru
neyi düşünerek ağladınız,yılların birikimi olabilir mi?Herkese selam
Ben bundan tam 2 hafta önceydi, çok çok ağladım öyle yüksek sesle falan da değil ama saatlerce ağladım totalde 10 saat sürmüştür yani. Kriz gibiydi ama öyle feryat figan değil, biraz içli içli…
Ertesi sabah uyandığımda, sesimi tamamen kaybettim. Baya da uzun sürdü gelmesi hep fısıltıyla konuştum.
Neyse 1 hafta -10 gün sonra gelmeye başladı 2-3 gündür de iyiydi ama dün bir şeye sinirlenince yine gitti, tamamen olmasa da çatlamaya başladı. Zaten 2 hafta olmasına rağmen tam da gelmedi hala böyle çatlak ve arada gidiyor.
Başına hiç böyle bir şey gelen oldu mu bu psikolojik midir yoksa sadece çok ağladım diye yıprattım da mı böyle bir şey oldu? Hayır doktora gitmeyi istesem de nereye gitmeliyim ne demeliyim anlamadım ki…
Bu sene hem çok güzel hem de aşırı stresli bir seneydi. her şey üst üste geldi kötü bi olay da yaşayınca bi anda patlama yaşamış gibi oldum. Yani kesintisiz değildi 10 dk arayla yine ağlamaya başladım ve bağırıp çağırmadım sadece dediğiniz gibi içli içli ağladım biraz.neyi düşünerek ağladınız,yılların birikimi olabilir mi?
Ağır mutsuzluk yaşadığım dönemlerde bende ağlar dururdum ama aralıksız değil ara ara ve içli.
iyiki de ağlamışım ağırlıklardan kurtuldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?