Başına daha önce böyle bir şey gelen var mı?

Benim de tam böyle oldu ya, patlama gibi oldu bir anda ağlamaya başladım durmadı o ama ne bağırdım ne çağırdım ağladım öyle
Ama sabah kalktım sıfır ses. Pastiller, sıcak sular içiyorum sürekli ama…
Baya da uzun sürdü gelmesi. Şimdi yavaş yavaş düzeliyor derken böyle olması canımı sıktı. Mesela şeyi de fark ettim şarkı falan mırıldanamıyorum hiç sesim çıkmıyor ne alaka bilmiyorum

Bende öyle olduğum zamanlarda konuşurken bile yoruluyorum. Artık böyle olacak buna alış.bitki çayları iç,ballı ıhlamur falan. En ufak stres boğazına vuracak.

Zedelemişsiniz ancak burada kimse zedelenmenin boyutunu size söyleyemeyecek. Şarkıcılar çok yaşıyor tek şarkıda kendini zorlayıp bir daha şarkı söyleyemeyenler var ama çoğu iyileşiyor tedavi ile. Kadınlar kulübüne sorsalardı hepsi dilsiz kalırdı sanırım büyük ihtimal bir şey yoktur ama bence siz bi kontrol ettirin

Abajskskd olabilir
Ben sadece 2 hafta oldu düzelmedi ve arada kısılıp durunca endişlenmeye başladım o yüzden böyle bir şey yaşayan var mı diye sordum

Ay ilk defa böyle bir şey duydum, ben de dikkat edeyim bari artık ağlarken. Kbb harici benim de bir tavsiyem yok açıkçası. Umarım iyileşirsin, çok geçmiş olsun.

Abajskskd olabilir
Ben sadece 2 hafta oldu düzelmedi ve arada kısılıp durunca endişlenmeye başladım o yüzden böyle bir şey yaşayan var mı diye sordum
Lunaparkta çığlık atıp 5 gün sesimi kaybetmiştim, o ara bol bol ballı bitki çayları içtim çok iyi geldi Boş durma çay iç bence bir yandan

Lunaparkta çığlık atıp 5 gün sesimi kaybetmiştim, o ara bol bol ballı bitki çayları içtim çok iyi geldi Boş durma çay iç bence bir yandan
Ohoo ay ne çaylar, ballar, pastiller, zencefiller o yüzden bi tık endişelendim bu arada sürekli de çorba içiyorum inşallah geçer bence kalıcı değildir de gidicem doktora

Benim ilk defa başıma geliyor, düzeliyor mu mesela onunki sonradan?
Ben dün bir şeye sinirlendim, üzüldüm gitti hemen çatladı sonra geldi geri gece doğru
söylemek istediklerimizi söyleyemediğimiz zaman sesimiz kısılıp boğazımız ağrıya n
biliyor içinize attığınız bişey varsa söyleyin

neyi düşünerek ağladınız,yılların birikimi olabilir mi?
Ağır mutsuzluk yaşadığım dönemlerde bende ağlar dururdum ama aralıksız değil ara ara ve içli.
iyiki de ağlamışım ağırlıklardan kurtuldum

Bende nodül var..
Acaba sizde de olabilir mi..?
Kbb'ye gidebilirsiniz.
Ancak bir süre sonra alışıyor insan,farklı bir hava bile katıyor.
Benimkisi zararlı değil ancak siz mutlaka görünün derim.
En azından endişenizden kurtulursunuz.

Bu sene hem çok güzel hem de aşırı stresli bir seneydi. her şey üst üste geldi kötü bi olay da yaşayınca bi anda patlama yaşamış gibi oldum. Yani kesintisiz değildi 10 dk arayla yine ağlamaya başladım ve bağırıp çağırmadım sadece dediğiniz gibi içli içli ağladım biraz.
Ama buradakilerin de önerisiyle gideceğim kbbye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…