Özel mesajla yazdim. Ilaclari kullanirsan cok buyuk oranda gececegini dusunuyorum.. benimki kronik anal fissur olmustu artik, kroniklesenler ameliyatla ancak duzelir normalde, ama benimki geçti cok sukur.
öncelikle hepinize merhaba aranıza yeni katıldım fakat uzun süredir takipçinizim
benim sorunum şu; doğum yaptım 4 ay kadar önce ve daha sonra makat çatlağı oluştu doktora gttim ilaçlar kullanıyorum ama geçmek bilmiyor çok zor durumdayım bebeğimle tam ilgilenemiyorum gibime geliyo kimseye derdimi anlatamyorum hayattan soğudum resmenböyle bi sıkıntı geçiren arkadaşlar varsa lütfen banada yardım etsinler napıcağımı şaşırmış durumdayımm...
banada yazarmısınız ?Özel mesajla yazdim. Ilaclari kullanirsan cok buyuk oranda gececegini dusunuyorum.. benimki kronik anal fissur olmustu artik, kroniklesenler ameliyatla ancak duzelir normalde, ama benimki geçti cok sukur.
Fissür belasından çok çektim, barsaklarını sürekli yumuşak tutman gerekiyor ve çok su içmen
Doktorun verdiği ilaçlar işe yaramadı bir türlü, fissürle beraber ufak bir çatlağımda vardı, başka bir doktor ameliyat önerdi, randevu aldım hastaneden, cerrah bana bunun için ameliyat olma dedi, neden dedim, oradaki kaslar kesilecek ve bu kaslar yenilenmez, yaşlanınca tuvaletini tutamazsın dedi. Çözüm olarak sürekli duyduğumuz hücre yenileme özelliği olan bir krem verdi, bunu kullan ve beslenmene dikkat et dedi, iki ayda düzeldi gerçekten.
ben yasadım canım ama doktora gitmedim utanmaktan bendede makat catlagı cünkü mesela magsen zar gibi ince camasırımda iz oluyo ilk baskadı dönem cok kötüydü bi kan bosaldı ama nasıl kırmızı pembe böyle 1 su bardagı ödüm patladı bide acı asla yemiycem sususz kalmamaya öze göstersen cünkü 2 günde bi büyük tuvalaetibi yaptıgını varsayarsak kuru asla olmamamlı o yüzden hep kuru meyveler yer su ic sürekli katı beslenince yine yırlıyo bide asla acı yeme acı yediginde 3 gün popom acıyoöncelikle hepinize merhaba aranıza yeni katıldım fakat uzun süredir takipçinizim
benim sorunum şu; doğum yaptım 4 ay kadar önce ve daha sonra makat çatlağı oluştu doktora gttim ilaçlar kullanıyorum ama geçmek bilmiyor çok zor durumdayım bebeğimle tam ilgilenemiyorum gibime geliyo kimseye derdimi anlatamyorum hayattan soğudum resmenböyle bi sıkıntı geçiren arkadaşlar varsa lütfen banada yardım etsinler napıcağımı şaşırmış durumdayımm...
beslenmeme dikkat ediyorum suda içiyorum ama napsam geçiremedim senin düzeldimi şuan ?ben yasadım canım ama doktora gitmedim utanmaktan bendede makat catlagı cünkü mesela magsen zar gibi ince camasırımda iz oluyo ilk baskadı dönem cok kötüydü bi kan bosaldı ama nasıl kırmızı pembe böyle 1 su bardagı ödüm patladı bide acı asla yemiycem sususz kalmamaya öze göstersen cünkü 2 günde bi büyük tuvalaetibi yaptıgını varsayarsak kuru asla olmamamlı o yüzden hep kuru meyveler yer su ic sürekli katı beslenince yine yırlıyo bide asla acı yeme acı yediginde 3 gün popom acıyo
suan düzeldi ama dedigim gibi sinir strese bile baglı ne zaman cok öfkelensim canım sıkılsa ordan kan geliyo hani derlerya tüm hastalıkların bası stres diye valla dogru mesela gecen gün kuzenım den 2 ısırık kokorec yedim biraz acılı 3 gün popm agardıbeslenmeme dikkat ediyorum suda içiyorum ama napsam geçiremedim senin düzeldimi şuan ?
Rica etsem banada yazarmısınızÖzel mesajla yazdim. Ilaclari kullanirsan cok buyuk oranda gececegini dusunuyorum.. benimki kronik anal fissur olmustu artik, kroniklesenler ameliyatla ancak duzelir normalde, ama benimki geçti cok sukur.
Bendede oldu. Bol su için ve çok açık olacak ama kabız ve ishal olmamaya özen gösterin. Bende proctolog denen ilaç işe yaramıştı. Doğum sonrası çok rastlanan bir durumöncelikle hepinize merhaba aranıza yeni katıldım fakat uzun süredir takipçinizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?