başından böyle bişi geçen varsa lütfen yardımcı olsun kızlar...

benim sıkıntım gün geçtikçe artıyor yinede dikkat etmeye çalışıcam kendiliğinden geçenlerin çok kısa bi dönemde atlattıklarını düşünüyorum ne kadar zaman sürdü sıkıntınız acaba?

Özel mesajla yazdim. Ilaclari kullanirsan cok buyuk oranda gececegini dusunuyorum.. benimki kronik anal fissur olmustu artik, kroniklesenler ameliyatla ancak duzelir normalde, ama benimki geçti cok sukur.

O durum bende de var.
bana da yazarmısınız?

bende cok cektım catlak ve hemoroıdden.en son care doktora gıttım ve bı karısım krem verdı agrısını acısını dındırmek ıcın bıde fıtıl verdı sabah aksam.o fıtıl rahatlattı uc gunde falan etkısını gosterdı catlagım ıyılestı ama hemoroıd kaldı doktor amelıyat dedı ben bebegım kucuk dıye ertelıyorum sureklı.sıze tavsıyem wc de uzun sure kalmayın bır dk gecmesın.kabız ıshal olmayın.ve muhakkak bı uzman doktora gıdın yanlıs bılmıyosam progtolog olarak gecıyo yanı her cenel cerrahı doktoru ıyılestıremıyo.allah kolaylık versın ceken bılır

amin sağolun ben genel cerraha gittim bebeğim bnmde çok minik ameliyat olmak istemiyorum bi şekilde geçirmek istiyorum ama şuan durum hiç iç açıcı değil kullandığınız fitilin adı progtolog muydu ve kullandığınızda çatlağınız büyükmüydü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…