Başınızdan geçen ilginç kazalar

lise 1. sınıfa gidiyorum abimlerde bizle birlikte yaşıyor
yeni evli tam cicim ayları..
yemgem akşam 5 oldumu pencerede abimi beklemeye koyulurdu...:97:
aklıma bi muziplik geldi...
kapıyı hafifce kapatıp dışarı çıktım
itinayla zile bastım
yengem güya abim geldi sanacak...
şimdi bu bi heyecanla koşuyor içerden duyuyorum
geldim aşkım geldim diyede sesleniyor
bilmiyorki kapının ardında ben varım
kapıyı açtı o mutlu heyecanlı yüzü yerini hüzüne şoka bıraktı
bense gülmekten kırılıyorum...
gözlerini ayırıp bana bakakalması o görüntü müthişti yaaa
bazen aklıma gelir anlatırım sana böle böle yaptıydım diye
güleriz beraber hatırladıkça

hevuk-can,ben çıkıyom.sen kalkınca ortalığı kolaçan et sandalyeleri ters çevir ışığı kapat sonna.ben sabah açarım tükkanı iyi geceler...

Flocke'cim bu gün işler kesat be hayatım gelen giden olmadı ortalıgı temizledim bi paspas çektim sandalyeleri indirdim dantelleride serdim tükkan sana emanet 1 saat sonra uyuycam yarın kaçta kalkarım bilmiyom artık

ohh ortalık mis gibi olmuş

ortalığı temiz bulmuşken bi tanede ben anlatayım bi gece yine kk dayım herkes uyumuş evde tam hatırlamıyorum ama baya muhabbet sardı gırla ama. evimiz dubleks tuvalet aşağı katta benim odamda üst katta çok fena çişim var ama muhabbeti kaçırmakta istemiyorum neyse tutabildiğim kadar tuttum artık dayanamicamı anlayınca merdivenleri 3er 5er atlayarak seke seke ineyim dedim inmez olaydım paldır küldür 15 basamak falan çarpa çarpa indim bayılmışım kafamı duvara vurup evdeki tüm ahali kalktı tabi çığlığımı duyup ayıldıttılar falan. kafamda yumurta büyüklüğünde bi şiş hemen doktoru aramalar. sabaha kadar uyutmadılar beni. işin garibi kkya o kadar çok düşgünüm ki ayılınca anneme kalkiyim muhabbet ediyoduk demişim annemin verdiği tepki yat yattığın yere kafanın öteki tarafınıda ben şişiricem şimdi neyseki röntgenimde sadece boynum incinmiş

benim vardır ama düşünemiyorum şu an

Seni yaramaz seni daha yeni silmiştim yerleri Düşersin tabi ıslak yerlerde öle atlaya atlaya yürürsen bak bide çamur etmiş ya

günaydın kızlar hayırlı cumalar sabah sabah yazdıklarınızı okuyup yine güne süper başlıyorum

sene 90'lAR okula falan gitmiyoorum daha...
teyzemlerdeyiz
kuzenler falan baya gırgır şamata:84::84:
laf açıldı kuzen dediki
temmuzz senin kafa kağıdın nerde
o neki
kafa kağıdı işte hani kafanı kesip kağıdını çıkarıyorlar ya
ondan işte nerde dedi
ben başladım ağlamaya kafamı kesecekler ben kafamı kestirmem
nasıl ağlıyorum yıkıyorum ortalığı annem geldi ne oluyor diye
benim kafamın kağıdı nerde yoksa kafamımı kesecekler diye feryat figan..
annem geldi çantasından nüfus cüzdanını çıkardı
bu senin kafa kağıdın işte çıkarmak içinda kafa falan kesilmez dedi
kuzenler falan yıkılıyor gülmekten annem ikna ettiğini sanmıştı ama yanıldı
onlar güldükçe ağlamaya devam ediyordum
gece oldu yatıyorum bi an uyandım kan ter içinde kafamı yokluyorum
ohhhhh dedim kafam yerindeymiş.
psikolojim bozulmuştu yahu aylarca kendime gelemedim
pissss kuzenler

bi tane daha ama bu biraz +18 olabilir
ilkokula gidiyorum elime bi hikaye kitabı geçti
sanırım leyla ile mecnunun hikayesi anlatılıordu kitapta
gedek gecesinin anlatıldığı bölüme gelince kafam iyicene karıştı
az cok gerdek gecesinin özel olduğunu seziyordum(ne cinmişim ama)anne baba özel durumlar yaneee
hikayeyi okudum bitti kafam allak bullak oldu hikayede geçen gerdek bıçak kan üçlüsüne takıldım
bu üçlüyle ilgili anneme bi soru sordum (sanırsam hikayeyi tam anlayamamışım)
annee gerdek gecesinde kızdan kan gelmesi için kızın şeyinimi keserler
annem şok tabi o nerden çıktı aha işte burda yazıyor
şimdi erkek bıcakla kızın şeyine dokunoyr kanarsa iyi kanamazsa kötü kızmı...
annem güldü bıçakta nerde çıktı bıçağı nereye dokundursan oraayı kanatır
bunun bıçakla alakası yok kafanı karıştırma
peki anne gerdek gecesinde ne yapılır peki
annem fenalık geciriyor tabi
karı koca beraber yatarlar
eeeee ne yaparlar
annemden ses yok kadın oldu domates
peki anne sen babamla gerdekte ne yaptın
annemde sarıldık uyuduk dedi
ben eeeeeeeee diyorum
annem iyice afalladı eeee ben yemeği koyayım baban gelir
anladım artık olayın ciddiyetini fazla üstelemedim
ciddi ve özel olduğunu bilmeseydim bu merakla
kesin bi arazi çalışmasına girerdim

günaydın kızlar hayırlı cumalar sabah sabah yazdıklarınızı okuyup yine güne süper başlıyorum
her sabah aç karnına 3mesaj bioenerjini yükseltir.herkese günaydıııııııııııııın!!!hevuk-can ellerine sağlık,etraf harika.

ayyyy koptum yaaaa... kendi kendime gülüyom evde. bugün işe gitmedim ders çalışmak için ama yaptığıma bak sen...

bende çok zorlardım annemi.kendimi gördüm bir an

delüsün ya.kadıncağız çıldırmış.ben de bi kere anneme el hareketi çekerek'bu ne demek' demiştim de bi ton laf yemiştim.oysa bilmiyodum gerçekten

hayata biraz action katmanın yolu da tabiki anneyle karşı karşıya gelmektir...benim annemle ilişkim,diğer ana-kızlardan biraz farklıydı,zira ben tekne kazıntısı olduğum için,o menopoza girerken ben ergenliğe giriyordum.evdeki 3.dünya savaşını artık siz düşünün...ikimiz de bu sıkıntılı ruh halinden çıktıktan sonra bile,hala hasarlı olarak ilişkimize devam ediyorduk.
bizde valizler hep toplu dururdu.annem bizi ziyarete geldiğinde en fazla 5gün iyi olurduk,6.gün mutlaka bir arıza çıkar 'gidiyom ben tamam tutmayın beni!'derdi,tutan olmamasına rağmen 5ay kalırdı...ben ona gittiğimde ise o bana bu kadar bile katlanamaz,3.gün bana:'tamam tutmiim ben seni git artık!'derdi ve ben olaki hazır duran valizi elime alırsam bu sefer bağırırdı:'o kapıdan çıktığın vakit seni red ederim.'altta kalmaz ben geri bağırırdım:'karar ver sende be,kovuyon mu,kalıyom mu?!' hepten kopardı:'allah cezanı versin,kovuyom seni,gidersen de red ederim.koy o valizi yerine!'hışımla atardım ben de valizi.susardı 5-10dakka sonra sinirli sesle sessizliği bozardı:'bakkaldan git ekmek al,evde ekmek yok!' kıllığı sürdürürdüm:'bakkala gitmem redde dahil sayılacak mı şimdi?' bu soruya genelde peluş terliğini ustalıkla ayağından çıkararak fırlatarak cevap verirdi.acele bi matrix hareketinle o terlik beni sıyırırdı,homurdanarak bakkala giderdim sonna...

hasarlar kaliyor menapoza gecis yapan anneler ve ergenlige gecis yapan cocuklar bir cati altindayken
bendede oyle oldu ziraa.. pek guzel anim yok ama en azindan bana atmak istedigi o agir topuklu terligi babamin alnina cakmisti.. iyi bir cesaretle sende hak ettin demistim babama
oyle ya babam annemi cildirtiyordu hirsini benden aliyordu annem.. ironik bir gulumseyle susluyorum o animi

bizde babam olaydan kopmuştu artık,susma hakkını kullanıyordu,inönü gibi de işine geleni duyuyordu sadece...

aaaaa ne güselll gene kimse kalmamış,yine bi şizofren gibi kendi kendime konuşcam demek....ii madem başliim o zaman;ama tabiki katılan olursa,hayali dostlarımı kovalar,gerçek dünyaya bağlanabilirim...şöööle bi geriyi düşündüğüm vakit,sanırım en büyük dehşetleri mutfakta yaratmışımdır.evlendiğim vakit bi yumurta bile kırmayı beceremeyen ben,güveçte türlü yapma gafletinde bulunmuştum.allah ne verdiyse güvece attım,az yağ biraz tuz biraz da tadı olsun inşallah diye bi dua,tamam.tümden deneye bir de anne nasihatı kattım:KIZIM EN İYİ YEMEK AĞIR ATEŞTE PİŞENDİR....ağır ateşe de aldım olur herhal artıkın dedim.fakat benim yapımda tez canlılık var.hani bişey istiyorsam,anında görüntü olmalı.bu yüzden 5dakika sonna dayanamadım ve güveci ocaktaki en büyük göze alıp en har ateşe aldım.aradan en fazla belki 2dakika geçmiştir,benim GÜMMMM dedi infilak etti!taze fasulyeler tavana yapışırken soğanlar ağır ağır duvarı yalıyarak aşağı iniyordu.o sırada ben cenin pozisyonuna geçmiş,korkudan it yavrusu gibi titriyom köşede...adrenalin salgılamayı bıraktıktan sonra mutfağa yaşlı gözlerle bakıp eşimi aradım:aşkım,bugün dışardan yesek olur mu? eşim çemkirir bir ses tonunla:gene mi? demişti sadece....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…