hevuk-can,ben çıkıyom.sen kalkınca ortalığı kolaçan et sandalyeleri ters çevir ışığı kapat sonna.ben sabah açarım tükkanı iyi geceler...
egeriaann harikasıın
ortalığı temiz bulmuşken bi tanede ben anlatayımbi gece yine kk dayım herkes uyumuş evde tam hatırlamıyorum ama baya muhabbet sardı gırla ama. evimiz dubleks tuvalet aşağı katta benim odamda üst katta çok fena çişim var ama muhabbeti kaçırmakta istemiyorum neyse tutabildiğim kadar tuttum artık dayanamicamı anlayınca merdivenleri 3er 5er atlayarak seke seke ineyim dedim inmez olaydım paldır küldür 15 basamak falan çarpa çarpa indim bayılmışım kafamı duvara vurup evdeki tüm ahali kalktı tabi çığlığımı duyup ayıldıttılar falan. kafamda yumurta büyüklüğünde bi şiş hemen doktoru aramalar. sabaha kadar uyutmadılar beni. işin garibi kkya o kadar çok düşgünüm ki ayılınca anneme kalkiyim muhabbet ediyoduk demişim annemin verdiği tepki yat yattığın yere kafanın öteki tarafınıda ben şişiricem şimdi neyseki röntgenimde sadece boynum incinmiş
her sabah aç karnına 3mesaj bioenerjini yükseltirgünaydın kızlar hayırlı cumalar sabah sabah yazdıklarınızı okuyup yine güne süper başlıyorum
dur şunu anlatim bide ablamlar genç daha kuaran kursuna giyolar bi amca kızı var çatlağın önde gideni 2 amca kızı ablam ablam diyo bide çocuklar var bakışıyoz filan onlarla giderken don giyilir kursta genelde uzun paçalı bakışıyoz çocuklarla tam bi baktım gülüyo çocuklar kahkahayla nie gülüyolardie anlamaya çalışırken bidebakmışki amca kızının donu düşmüş öyle yürümeye çalışıyo kızzz donun düşmüş demiş ablam beliyorum gerizekalı onun için hızlı yürümeye çalışıyorum lastiği gevşekti tenha biyer bulup çekmem lazım demiş ablam diyo gülsemmi aglasammı bilemedim... geldi anlattı evde koptuk ya aaiilecek..
bi tane daha ama bu biraz +18 olabilir
ilkokula gidiyorum elime bi hikaye kitabı geçti
sanırım leyla ile mecnunun hikayesi anlatılıordu kitapta
gedek gecesinin anlatıldığı bölüme gelince kafam iyicene karıştı
az cok gerdek gecesinin özel olduğunu seziyordum(ne cinmişim ama)anne baba özel durumlar yaneee
hikayeyi okudum bitti kafam allak bullak oldu hikayede geçen gerdek bıçak kan üçlüsüne takıldım
bu üçlüyle ilgili anneme bi soru sordum (sanırsam hikayeyi tam anlayamamışım)
annee gerdek gecesinde kızdan kan gelmesi için kızın şeyinimi keserler
annem şok tabi o nerden çıktıaha işte burda yazıyor
şimdi erkek bıcakla kızın şeyine dokunoyr kanarsa iyi kanamazsa kötü kızmı...
annem güldü bıçakta nerde çıktı bıçağı nereye dokundursan oraayı kanatır
bunun bıçakla alakası yok kafanı karıştırma
peki anne gerdek gecesinde ne yapılır peki
annem fenalık geciriyor tabi
karı koca beraber yatarlar
eeeee ne yaparlar
annemden ses yok kadın oldu domates
peki anne sen babamla gerdekte ne yaptın
annemde sarıldık uyuduk dedi
ben eeeeeeeee diyorum
annem iyice afalladı eeee ben yemeği koyayım baban gelir
anladım artık olayın ciddiyetini fazla üstelemedim
ciddi ve özel olduğunu bilmeseydim bu merakla
kesin bi arazi çalışmasına girerdim
bi tane daha ama bu biraz +18 olabilir
ilkokula gidiyorum elime bi hikaye kitabı geçti
sanırım leyla ile mecnunun hikayesi anlatılıordu kitapta
gedek gecesinin anlatıldığı bölüme gelince kafam iyicene karıştı
az cok gerdek gecesinin özel olduğunu seziyordum(ne cinmişim ama)anne baba özel durumlar yaneee
hikayeyi okudum bitti kafam allak bullak oldu hikayede geçen gerdek bıçak kan üçlüsüne takıldım
bu üçlüyle ilgili anneme bi soru sordum (sanırsam hikayeyi tam anlayamamışım)
annee gerdek gecesinde kızdan kan gelmesi için kızın şeyinimi keserler
annem şok tabi o nerden çıktıaha işte burda yazıyor
şimdi erkek bıcakla kızın şeyine dokunoyr kanarsa iyi kanamazsa kötü kızmı...
annem güldü bıçakta nerde çıktı bıçağı nereye dokundursan oraayı kanatır
bunun bıçakla alakası yok kafanı karıştırma
peki anne gerdek gecesinde ne yapılır peki
annem fenalık geciriyor tabi
karı koca beraber yatarlar
eeeee ne yaparlar
annemden ses yok kadın oldu domates
peki anne sen babamla gerdekte ne yaptın
annemde sarıldık uyuduk dedi
ben eeeeeeeee diyorum
annem iyice afalladı eeee ben yemeği koyayım baban gelir
anladım artık olayın ciddiyetini fazla üstelemedim
ciddi ve özel olduğunu bilmeseydim bu merakla
kesin bi arazi çalışmasına girerdim
bizde babam olaydan kopmuştu artık,susma hakkını kullanıyordu,inönü gibi de işine geleni duyuyordu sadece...hasarlar kaliyor menapoza gecis yapan anneler ve ergenlige gecis yapan cocuklar bir cati altindayken
bendede oyle oldu ziraa.. pek guzel anim yok ama en azindan bana atmak istedigi o agir topuklu terligi babamin alnina cakmisti.. iyi bir cesaretle sende hak ettin demistim babama
oyle ya babam annemi cildirtiyordu hirsini benden aliyordu annem.. ironik bir gulumseyle susluyorum o animi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?