yuttun mu kız sen tineri.ii bişey olmamışAnnem cam boyası yapıyordu bundan 3-4 sene önceydi sanırım olay yaşandığında...
Odada oturuyoruz, yengem falan var muhabbet gırla gidiyor
Annem de cam boyası yaparken silinmesi gereken yerler için tiner kullanıyor, onu da odaya getirmiş git gel olmasın diye...
Ben de nasıl susadım...
Oda da su şişem vardı, ben ayağa kalktım bir yandan sohbet ediyoruz ben bir yandan şişeyi aldım elime açtım kapağını diktim kafama ama öyle böyle değil hani çok susarsınız da böyle lıkır lıkır içmek için dikersiniz ya kafaya hıh işte öyle
Boğazımdan geçen şeyin su olmadığını anlamam uzun sürmedi fakat öyle bir dikmişim ki şişeyi kafama giden gitti içeri
Dudaklarım, boğazım, boynum, gıdığım, üstüm başım sırf tiner oldu...
Annem bir çığlık bastıaaaaa ölcek kız diye...
Banyoya koşuşumu görmelisiniz ama
O pis tinerin kokusu 1 ay çıkmadı sanki üstümden başımdan
yine ayni arkadasa yaptigim eziyeti anlatayim ama
gercekten utanmis mahcup olmustum..
dugun gunu aglamisti benim yuzumden..
"sadicim olmasan seni silerdim hayatimdan" demesi var icini ceke ceke
hala kulaklarimda sesi..
simdi bu kizcagizin kina gecesi o gece kizlar toplanip kuduruacaz
komsulari evi bize birakti biz sabaha kadar ictik gulduk costuk
sabaha karsi ancak uyudu gelin hanim
biz telefon sakalarimi yapmiyoz
yastik kavgasimi yapmiyoz
rezillik bini bir para ortaligi batirdik kafalarda biraz kiyak tabii
en son bende elimde fötr kalemle arkadasimin yuzunu boyadim
ve uyudum
sabah uyandirdiklarinda arkadasim yoktu o herkesten once
evine gitmis aile kahvaltisina benide uyandirmadi
isin kotusu suratina bile bakmadi aynadan
evde damatin ailesinden insanlar akrabalar yaslilar heyeti falan
karsilarina dikilmis ellerini opmus ama herkes sok olmus ona bakiyor
meyremimde bana niye bakiyorlar diye dusunuyormus..
derken anasi kolundan tutarak git yuzunu yika su suratinin haline bak demis
aynaya bakmasiyla recep ivedik kaslari
guzel bir sirma biyik rast gele yapilmis benler.
annesini cagiriyor yalvaran bakislarla soruyor "suratimi gormediler degilmi" diye :)
hey allahim cocukta degildikki yaptik bunlari
yuttun mu kız sen tineri.ii bişey olmamış
doğum kontrol hapıyla da ölebilirdi allah korumuş yine.beynine emboli atabiilirdi.yada başka yerine.akciğerine atsaydı direkt ölürdü.neyseki bişey olmamış.emboli damar tıkanması yaniBenim salak ortanca ablamda intahar etti sevdiği çocuga vermediler bizimkiler hap içmiş... Sonra salona geldi bagırıyo anne ben hap içtim ölüyorum intahar ettim beni hastaneye götürün bir klinik vardı bizim orda kanka olmuştuk doktorla yemege filan geliyodu çaya oturmaya süt almaya hergün biri gidiyodu...Bide liseden bir arkadaş vardı mehmet geldi sabah yanıma lan hevuk ben intahar ettim dün akşam derya beni istemiyo ya aa ölmemişsin olum delimisin len nie ediyon filan dedim yok kızım ölmedim ama daha kötü bişey olabilir 2 paket hap yuttum sabah ölmediğimi görünce hapın kutusuna baktım yengemin doğum kontröl haplarıymış lan benim çocugum olmıycakmı daha diyo
haha başlığı okuyunca hemen iki tanesi geldi aklıma...,
bir tanesi yorgan iğnesi ile ışık kapatma çalışmam ve sonucu....
çocukta değildim liseye giden kazık kadar kızdım nereden, nasıl ve neden aklıma geldi bilemiyorum ama odadan çıkarken ışığı kapatmak için parmaklarım yerine elimdeki yorgan iğnesini kullanmaya kalkıştım (sonuçlarını hiiiç hesap edemeden) ...lambanın anahtarına bir vurdum iki vurdum iğne kaydı ışık kapanmadı 3. kez vurmamla bir an neye uğradığımı şaşırıp titremem bir oldu...elimdeki iğne elektrik düğmesinin arasına girmiş...ve o gün elektrik şokuyla tanıştım...allahtan bir anda olup bitti ama çok fena titrediğimi hatırlıyorum....
bir diğeri ortaokulda beden eğitimi dersinde öğretmenimiz ısınma turları koşturudu...bahçemizde kocccamannn direkleri olan iki tane futbol kalesi vardı...biz o kalelerin etrafında hafif tempoda turlar atıyorduk...ben bir yandan koşarken bir yandan yanımdaki arkadaşıma ona bakarak, heyecanla birşeyler anlatıyordum gevezeliğimi bitirdim "artık önüme döneyim" dedim demez olaydım kale direklerinden birisi ile tanışıp içli dışlı oldum...inanın "doinnnggg" sesini duydum ...ve tabi tüm sınıf bir anda halime gülsün mü üzülsün mü bilemediler...ve bir süre neredeyse alnımın ortasını kaplayan kocaman bir şiş ve morlukla dolaştım....
haydar abimiz efsaneymiş yaf.inşallah onun uçağına denk gelmeyiz.süper komik adam ya. eşime de okuyom nası gülüyovalla anlaşırlar herhal.atina-istanbul 45dk. imiş.haydar abi 22dakkada varmış.kule avazı çıktığı kadar bağırıyormuş:hız kes hız kes haydar uçuyon yine hız kes! haydar abi cvp:tabiki uçuyom salak,karayolu değil ki bu he he he!
haydar abimiz efsaneymiş yaf.inşallah onun uçağına denk gelmeyiz.süper komik adam ya. eşime de okuyom nası gülüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?