Başınızdan geçen ilginç kazalar

arkadaşlarımın arasında bi tanesi bile diğerinden daha mantıklı değildir.bi tanede hostes var öyle.şimdi evli,o zaman nişanlıydı.kokpitte pilotla konuşuyo:ya haydar abi,14 şubat yaklaşıyo diyorum ki nişanlıma şööle güzel romantik bir ayarlasam nası olur?sen çok çapkınsın vardır iyi fikirlerin şimdi.' pilot da cvp veriyo:kızım mutlaka seksi giyinmelisin,şöööle kısacık bi etek üstüne de daracık bi gömlek,artık içini de sen düşün he he he.' o sırada kuleden uyarı geliyo:arkadaşlar konuştuklarınızın hepsini duyyos,daha da kötüsü karakutu kayıt ediyo,başınıza bişi gelirse ki allah muhafaza,tüm dünyaya rezil olceeniz.konuştuklarınıza dikkat edin!

Flocke tum konularin super :)
boruya asmak haa
kravatla
:)
burda bir kac kisi beni bitirdiniz varya
hele senin jerrynin parcalarini toplaman

Adamın aklını başından almış senin arkadaş heralde

Benim salak ortanca ablamda intahar etti sevdiği çocuga vermediler bizimkiler hap içmiş... Sonra salona geldi bagırıyo anne ben hap içtim ölüyorum intahar ettim beni hastaneye götürün bir klinik vardı bizim orda kanka olmuştuk doktorla yemege filan geliyodu çaya oturmaya süt almaya hergün biri gidiyodu...Bide liseden bir arkadaş vardı mehmet geldi sabah yanıma lan hevuk ben intahar ettim dün akşam derya beni istemiyo ya aa ölmemişsin olum delimisin len nie ediyon filan dedim yok kızım ölmedim ama daha kötü bişey olabilir 2 paket hap yuttum sabah ölmediğimi görünce hapın kutusuna baktım yengemin doğum kontröl haplarıymış lan benim çocugum olmıycakmı daha diyo

yine ayni arkadasa yaptigim eziyeti anlatayim ama
gercekten utanmis mahcup olmustum..
dugun gunu aglamisti benim yuzumden..
"sadicim olmasan seni silerdim hayatimdan" demesi var icini ceke ceke
hala kulaklarimda sesi..
simdi bu kizcagizin kina gecesi o gece kizlar toplanip kuduruacaz
komsulari evi bize birakti biz sabaha kadar ictik gulduk costuk
sabaha karsi ancak uyudu gelin hanim
biz telefon sakalarimi yapmiyoz
yastik kavgasimi yapmiyoz
rezillik bini bir para ortaligi batirdik kafalarda biraz kiyak tabii
en son bende elimde fötr kalemle arkadasimin yuzunu boyadim
ve uyudum
sabah uyandirdiklarinda arkadasim yoktu o herkesten once
evine gitmis aile kahvaltisina benide uyandirmadi
isin kotusu suratina bile bakmadi aynadan
evde damatin ailesinden insanlar akrabalar yaslilar heyeti falan
karsilarina dikilmis ellerini opmus ama herkes sok olmus ona bakiyor
meyremimde bana niye bakiyorlar diye dusunuyormus..
derken anasi kolundan tutarak git yuzunu yika su suratinin haline bak demis
aynaya bakmasiyla recep ivedik kaslari
guzel bir sirma biyik rast gele yapilmis benler.
annesini cagiriyor yalvaran bakislarla soruyor "suratimi gormediler degilmi" diye :)
hey allahim cocukta degildikki yaptik bunlari

hevuk öldürüyon sen beni ya

he valla,kendi de evlendi şincik çoluk çocuğa karıştı,muhtemelen o da gülüyordur hatırladıkça...

bakıyorumda geçmişte günlerce üzüldüğümüz kendi kendimizi yiyerek geçirdiğimiz zamanlara gülüyoruz şimdi ya ya şimdi kendimizi yıprattığımız sorunlara ilerde gülecekmiyiz büyük ihtimalle boşuna zehir ediyoruz günlerimizi kendi adıma bu böyle

şu haydar abiye diyekte benim kocişe versin direksiyonu kamyonun Oda öle sürer yakında korkuyorum uçak aldım die kapıya gelcek uçakla die hergün yeni bişeyle geliyo bi gün motor bi gün tır bigün minibüs hahaha bi de dül dülü vardı minibüsün içini köfte tezgahı yapmış masa filan bide baca koymuş aşşaga in hani sana süprüizim var diyo Bu laa dedim dül dül yeni yemek salonumuz diyo tüllerini yaptırmadım kendi zevkine göre sen yaptır.. Ii anlaşırlar haydar ağbeyle..

valla haklısın,o zaman aşılmaz gibi görünen her dert şimdi benim matrak topiğimde yer alıyor.bugünkü dertlerimize de ileride anlattıkça bizimle birlikte kim bilir kimler gülecek...

valla anlaşırlar herhal.atina-istanbul 45dk. imiş.haydar abi 22dakkada varmış.kule avazı çıktığı kadar bağırıyormuş:hız kes hız kes haydar uçuyon yine hız kes! haydar abi cvp:tabiki uçuyom salak,karayolu değil ki bu he he he!

kızlar öldüm gülmekten

........................................................

Son düzenleme:
muhabbete devam arkadaşlar,ben şincik çıkıyom döncem sonna.hevuk-can,sen de...bekliyom paylaşımlarınızı...

Bende yatcam şimcik namaza kalkmıştık öle bakınca tutamadım kendimi çok hastayım :2:

Kız yazık ya...
Kendımı onun yerıne koydum bı anda of of of

saat 12 kanepede uyuyorum .. biraz gribim tabi ialç alıyorum 2 saat önce ilaç almışım.. ailede bizim kardeşde hasta .. annem .. kızım kardeşinede ver ilaç içsin. tamam dedim aklımda su içmek var. susamışım ilacı çıkardım ve ilacıda içmişim . anaaaa dedim bu ilacı kardeşe verecektim ben ilaç içtim

sonra herkes ayakta nasıl içtin ilacı yan etkisi olur. kalp krizi ... falan felan. hemen kus.. nasıl kusucan yok parmakla,, tuzlu su, limonsu... sen tiksinirsin kaymaklı süt

kusamadım

içtiğim tuzlu sular sayesinde sabah yüzüm davul gibiydi

kusma işini başardım ama ilacı göremedim yani boşuna tuzlu su içmiş oldum.. sabaha kadar uyuyamadım , hemde bizimkiler gülme krizinde

anneme diyorum .. bana neden ilaç ver diyosun herkes kendi ilacını içsin.. annem de ben sana iç demedim ki. eline aldığın her hapı niye içiyoon :)

eşim okurken yani öğretim yıllarında çok tuvaleti gelmiş.
tutamıyo artık yumurta kapıda yani bi gülse fırlıcak arkada. hastanenin 1.katındaki tuvalete girmiş.tabi bütün katların tuvalteleri aynı kısımda oluyor biliyosunuz .yukardaki tuvaletin borusu akıtıyomuş tam kafasına düşünün yani ne iğrenç..
neyse bu kalkamamış tabi tuvaletin(büyük)en heyecanlı yerinde. yukardaki tuvalletin borusu bi patlıyo bunun başından aşşaya bütün tuvalet pislikleri. yine de bırakmamış yarıda valla yapmış yine...
nasıl sıkıştıysa artık aylık yapmış herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…