ben onun tekne kazıntısıyım...ablam ve abim üstünde master yaptığı için bende terliğin eşine hiç ihtiyaç duymadı.tek gözünü kısar,dilini alt dudağınla birlikte ısırır ve full konsantre ile atınca mutlaka tuttururdu hedefi!
ya vileda sopasını anladım da tencere kapağını nasıl kullanıyordu?frizbi gibi filan mı atıyordu onu?benim annem terlikden ziyade vilada sopası ve tencere kapağı kullanırdı....
ya vileda sopasını anladım da tencere kapağını nasıl kullanıyordu?frizbi gibi filan mı atıyordu onu?
ben onun tekne kazıntısıyım...ablam ve abim üstünde master yaptığı için bende terliğin eşine hiç ihtiyaç duymadı.tek gözünü kısar,dilini alt dudağınla birlikte ısırır ve full konsantre ile atınca mutlaka tuttururdu hedefi!
evt canım fırlatıveriyordu hatta düdüklü tencerenin kapagını fırlatmışttı.bir kerede salata tahtası atmışlığı bile var yani
acep napıyodunda fırlatıyodu kızz bende bi kere mermer dükkanının önünden küçük mermerler toplamıştım oyun için annem arkamızdan fırlatmıştı sonuç artık o odada cam yok
gerçi taşındık ordan
bir keresinde 8-9 yaşlarındayken erkek kardeşimle birşeyi paylaşamıyoruz ortalık iyice kızıştı ben paylaşamadığımız şeyi alıp oturma odasına kaçtım kapıyıda kapattım arkasına geçtim kapıyı açamasın diye ama benim kardeşim demokraside çare tükenmez diyenlerden vazgeçecek bi tip değil yani yumruğuyla kapının camını kırdı ben panikle kapının önünden çekildim kardeşim rambo edasıyla yuvarlanarak içeri girdi kaçacağını mı sandın diyo o sırada annem geldi bu ne hal leyynn diyerek ayağındaki terliği fırlattı menzilde ben vardım baktım döne döne terlik geliyo eğildim terlik pencerenin camınıda aşarak sokağa uçtu ve dedimin önünde yolculuğu son buldu annemde iyi atış yapardı beee hey gidi günler heyyy
Ben devam ediyim.Birgün teyzemde oturuyoruz çocuklar filan bilirsiniz hani tepesinde uzun tüy gibi ışıkları olan külkedisinin kabagına benzeyen ışıklı saatler vardı...onlardan vardı teyzemin bozulmuş getir bven yaparım ya ne varki onda dedim getirdi ben oynuyorum baya bagırsakları filan döktüm saatin ama prize takılıyo takrım çalışmadı fişi takılı hala yapmaya çalışıyorum elimi kablosuna değdirmemle titremem birrr oldu dddıdııdıdıdıdııdıddıdı diye salllanıyorum ttttteezzzeee diye bagırıyorum nasıl oldu anlamadım ama kurtuldum arkamı dönüp baktığımda yangın çıkıcak diye teyzemin çocukları dışarı çıkarttığını gördüm...ölüyodum kadın çocukları kurtarmaya çalışıyoo..
bikere yine teyzeme gittim kzı ile çok samimi idik çok severim hala daha..merdevenlerden çıktım ayakkabılarım ipli zile basmadan iplerini çözim dedim o arada merdivenin kenerarında boşluk var ordan aşşagı bakıyorum nasıl dalmışsam 2 kat kafamın üstüne merdiven boşluğuna düştüm dannnnkkk diye kalktım çıktım yukarı zile bastım 15 yaşında filandım herkes soruyo hastamısın diye yooo diyorum ama kendimde değilim nasıl söliyi rezil olcam ooo ağrıyla salak gibi dolandım bütün gün..Allahtan acayip sağlam bünyem varda bişey olmadı hiççç:))) küçükken traktör lastiğim vardı içi boş onun içine oturup dönerek teyzemlere giderdim sonra içine oturur geri dönerdim herkes çok gülerdi bana..ilginç şeyleri çok severim adranalin bağımlısıyıom..:)))))
evlendiğimizden bu yana,çamaşır makinamla ciddi sorunlarım vardır.hani sizlere paranoyakça gelecektir ama çift olarak attığım çoraplar hep tek çıktığı için onlarla filan beslendiğini düşünüyorum zaman zaman .homurdanır gibi sesler çıkarması neyse de bazen hırlıyormuş gibi de geliyor çalışınca.birgün düşük voltaj da olsa beni hafiften bir yoklamıştı.bu beni banyonun diğer ucuna fırlatmadıysa da saçlarımdan 15-20telin dikelmesini sağlamıştı genede...doğal olarak çığlık attım ve eşime korkuyla seslendim:'aşkım,koş bu makina saldırıya geçti!'sakinleşince duruma mantıklı olarak baktık,ve prizden kaynaklanan bir sorun olduğunu anladık ama bu,benim çamaşır makinam hakkındaki şüphelerimden beni hiç caydırmadı...
birgün daha ufağım dedemlerde hep saksı çiçekleri olurdu bir tanesi acayip büyk ve sert yapraklı bir bitkiydi boyuda uzun adını hala bilmiyorum ama yaprağını azıcık kırarsan beyaz yapışkan bir sıvı akıtyordu bende çocukken çiçeklerle oynamayı topraklarını yemeyi yapraklarından koparıp evcilik oynarken yemek yapmayı pek severdim.bir gün bu bitkiyle oynıyım dedim azcık kopardım o sıvıdan aktı korktum garibime gitti annemlere söledim bak kopardın ağlıyor dediler bende bana ne ağlasın diyerek bi kaç kez kopradım ama niye ağlatıyosun yazık değilmi sana böle yapsalar diye beni iyce işledi teyzemler kızarak. bir iki derken bu sefer hem koparıyorum hem üzülüyorum ağlıyor diye içime dert olurdu.ama sinirlenince de gidip yine mıncıklıyordum yaprağı sonra ağlattım diye vicdan azabı duyuyordum......:18:
biz kızkardeşimle küçükken saklambaç oynamayı çok severdik ben ebeydim kardeşim saklanacaktıı tabi ben 100 e kadar sayıyorum 1oo dedim döndüm arıyorum banyoya girdim attım kendimi yere nasıl gülüyorum varyaa kardeşim çamaşır makinasının tamburuna girmeye çalışıken sıkışmışş çıkamıyoodedim çıkarayım beline kadar girmiş çıkmıyoo çek babam çek olmuyoo annemin yanına gittim anne bişi dicem ama kızmıcaksın tamam kızım söyle dedi dedim banyoya götürdüm tuttu çekiyo çıkmıyooo sonra ikimiz tuttuk çektik tamburuyla birlikte kardeşimde makinadan çıktıı keske orada kalsaydıda o dayagı yemeseydik kardeşim bidaha makinaya yanaşamadı
bitane daha. lise yıllarında kulağımı deldirmiştim. yani 2.3. delikleri. annem de çok kızardı rahmetli böle şeylere. ben de görmesin diye sürekli saçlarıma modeller yapıp kulalklarımı kamufle ediyorum felan. salonda oturuoruz böle yanyana. yiğenim ufak oynuo. annem de kıskansın da yanmıza gelsin diye benm saçları okşuyo bi yandan da canım kızım, güzel kızım... daha sonra saçlarımı kulak arkasına alıp da kulaklarımdaki küpeleri görünce, gözleri büyüdü, bozmadan devam etti lafına ama bi farkla. bi anda benm canım kzıım güzel kızım şeklinde saçlarımı okşarken kafama vurmaya başlayarak benm köpek kızım benim it kızım kullaklarını deldirmiş kızıımm şeklinde evrim geçirdi iltifatlar. tabii ikimiz de bu duruma gülmeye başlayınca ortam yumuşadı.
bitane daha. lise yıllarında kulağımı deldirmiştim. yani 2.3. delikleri. annem de çok kızardı rahmetli böle şeylere. ben de görmesin diye sürekli saçlarıma modeller yapıp kulalklarımı kamufle ediyorum felan. salonda oturuoruz böle yanyana. yiğenim ufak oynuo. annem de kıskansın da yanmıza gelsin diye benm saçları okşuyo bi yandan da canım kızım, güzel kızım... daha sonra saçlarımı kulak arkasına alıp da kulaklarımdaki küpeleri görünce, gözleri büyüdü, bozmadan devam etti lafına ama bi farkla. bi anda benm canım kzıım güzel kızım şeklinde saçlarımı okşarken kafama vurmaya başlayarak benm köpek kızım benim it kızım kullaklarını deldirmiş kızıımm şeklinde evrim geçirdi iltifatlar. tabii ikimiz de bu duruma gülmeye başlayınca ortam yumuşadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?