Başınızdan geçen ilginç kazalar

benim annem terlikden ziyade vilada sopası ve tencere kapağı kullanırdı....

tek çocuk olmanın avantajımı dezavantajımı bilmiyorum

evt canım fırlatıveriyordu hatta düdüklü tencerenin kapagını fırlatmışttı.bir kerede salata tahtası atmışlığı bile var yani

acep napıyodunda fırlatıyodu kızz bende bi kere mermer dükkanının önünden küçük mermerler toplamıştım oyun için annem arkamızdan fırlatmıştı sonuç artık o odada cam yok
gerçi taşındık ordan

kesin bir şeye inat etmiştimdir ben acayip keçiyimdir küçükken çok çektirmişim anneme şimdi de eşim çekiyo zaten ikinci adım oldu keçi.
bir kere küçükken hiç unutmuyorum kar lapa lapa yağıyor ben kreşe giderken tututrdum çorapsız kısa etek giycem diye yıktım ortalığı sonunda da o kış kıyamette çorapsız okula gittim.zaten ikide bir hastalanıyordum.annem napsın büyüdükçe değişik yönetmler bulmaya çalışyordu tencere kapağı gibi...

bir keresinde 8-9 yaşlarındayken erkek kardeşimle birşeyi paylaşamıyoruz ortalık iyice kızıştı ben paylaşamadığımız şeyi alıp oturma odasına kaçtım kapıyıda kapattım arkasına geçtim kapıyı açamasın diye ama benim kardeşim demokraside çare tükenmez diyenlerden vazgeçecek bi tip değil yani yumruğuyla kapının camını kırdı ben panikle kapının önünden çekildim kardeşim rambo edasıyla yuvarlanarak içeri girdi kaçacağını mı sandın diyo o sırada annem geldi bu ne hal leyynn diyerek ayağındaki terliği fırlattı menzilde ben vardım baktım döne döne terlik geliyo eğildim terlik pencerenin camınıda aşarak sokağa uçtu ve dedimin önünde yolculuğu son buldu annemde iyi atış yapardı beee hey gidi günler heyyy

geçenlerde komşum dikmiş gözünü bizim balkona bakıyo ama nasıl varya sanki içeriyi görüyo göz göz değil rontken cihazı bende böyle şeylere kızarım gizlice camın yanına geldim bi hışımla perdeyi çektim bööööööö diye bagıdım kadın gerisingeriye nasıl sıçradı varyaaaöldüm gülmekten sonra yolda rastladım bana yanaştı kızım sen manyakmısın ne korkutuyosun beni dedi bende teyze sen normalmisin peki niye evimi dikizliyosun dedim amacın nee eee kızım evdemisin diye baktım teyze zil diye bişi var gel çal alla alla dedim o gün bugun kadını göremiyom

aynı olaya benzer bende yaşadım kardeşimle çok kavga ederdikk bigün çıldırttı beni odaya kaçtı ama nasıl bagırıyorum varya aç lan kapıyıı kırarım falan sonra cama bi yumruk camdada poster vardı ne camın kırıldıgına nede bilegimin kesilmesine üzülmemiştim posterim posterim diye başladım aglamaya oluk oluk kan akıyoo umrum değil sonra annem geldi baktı evde kan var beni gördü hastaneye gittik eve geldik bi benim saçımdan bi kardeşimin saçından tuttu havalandırıyoo biz nasıl bagırıyoruz varya çok komiktiahhh ahhhh

allah iyiliini versin yaa çok güldüm valla. harbiden sağlam bünye varmış ama... benzer bi olay da kankamın başına gelmişti. merdivenlerde aşaada komşuya giden annesinin ayakkabıları orda mı diye bakmaya çalışan arkadaşım tepetaklak aşaa düşmüştü. ama o senin kadar şanslı değildi. hastanelik oldu kafada dikiş felan. rahat on yıl çekti nun derdini. Allah kimseye vermesin yaa. :S

birgün daha ufağım dedemlerde hep saksı çiçekleri olurdu bir tanesi acayip büyk ve sert yapraklı bir bitkiydi boyuda uzun adını hala bilmiyorum ama yaprağını azıcık kırarsan beyaz yapışkan bir sıvı akıtyordu bende çocukken çiçeklerle oynamayı topraklarını yemeyi yapraklarından koparıp evcilik oynarken yemek yapmayı pek severdim.bir gün bu bitkiyle oynıyım dedim azcık kopardım o sıvıdan aktı korktum garibime gitti annemlere söledim bak kopardın ağlıyor dediler bende bana ne ağlasın diyerek bi kaç kez kopradım ama niye ağlatıyosun yazık değilmi sana böle yapsalar diye beni iyce işledi teyzemler kızarak. bir iki derken bu sefer hem koparıyorum hem üzülüyorum ağlıyor diye içime dert olurdu.ama sinirlenince de gidip yine mıncıklıyordum yaprağı sonra ağlattım diye vicdan azabı duyuyordum...

bak bitki diyince aklıma geldi bir gün yine dedemlerde ananemin çiçeği vardı pek açmıyor diye konuşuyolardı ben de bunları duydum annanem hasta olduğunda romatizma kremini sürüyordu ağrısı geçiyordu diye bağlantı kurdum aldım elime kremleri birde ağrı kesi ne varsa ebe gibi hepsini ezdim gittim şifa vermeye çiçeğin dibine döktüm üstünede su ertesi gün çizgi filmlerde ki gibi çiçekte bi canlanma tabi heycanla bakıyorum sonra bir de baktım ki çiçek bi anda öldü gitti.çiçeği gören ananem bastı feryadı noldu buna diye ben direk tırs tırıs modunda kaçarken yakalandım romatizma ilacıyla ağrı kesici verdim iyleşssin diye dedim........sonucu anlatmama gerek yok tabi...:18:

yaa tek tek okuorum valla yaa hepsi de süpermiş. bayıldım gülmekten...

ayy çok güldümmm

ben de bitane anlatam da öle devam edim bari okumaya. kaç yaşındayım bilmiorum ama okula felan gitmiodum daha o kadar yani. zaten hayal meyal hatırlarım ama ablam saoğlsun anlatıp anlatıp güler ben de hatırlarım öle.
böle bize kuzenler felan gelmişti. ablama beraber hepsi aşaa inmiş top oynuolar. ben de pislik yapıcam ya işte. ben de oynıcam die yırtıorum kendimi. bunlar da izin vermediler oynamama. ben de anneme söylicem sizi diye ağlaya ağlaya kapıya koşuyorum. apartman girişindeki zile bastım açsınlar kapyı diye. bi yandan ağlıyorum bağırıp cazgırlık yapıyorum tabii. sonra zie basmamla tepedeki zil kutusunun başıma düşmesi bir oldu
tabii arkamdan kahkahalar felan. ben iyice sinir oldum. acayip alay konusu olmuştum. ablam tabii o zamandan bu zmana sürekli ''eee Allah'ın sopası yok'' diye alay eder hala... :84::84::84:

biz kızkardeşimle küçükken saklambaç oynamayı çok severdik ben ebeydim kardeşim saklanacaktıı tabi ben 100 e kadar sayıyorum 1oo dedim döndüm arıyorum banyoya girdim attım kendimi yere nasıl gülüyorum varyaa kardeşim çamaşır makinasının tamburuna girmeye çalışıken sıkışmışş çıkamıyoodedim çıkarayım beline kadar girmiş çıkmıyoo çek babam çek olmuyoo annemin yanına gittim anne bişi dicem ama kızmıcaksın tamam kızım söyle dedi dedim banyoya götürdüm tuttu çekiyo çıkmıyooo sonra ikimiz tuttuk çektik tamburuyla birlikte kardeşimde makinadan çıktıı keske orada kalsaydıda o dayagı yemeseydikkardeşim bidaha makinaya yanaşamadı

çok iyi yaa çok güldüm

bitane daha. lise yıllarında kulağımı deldirmiştim. yani 2.3. delikleri. annem de çok kızardı rahmetli böle şeylere. ben de görmesin diye sürekli saçlarıma modeller yapıp kulalklarımı kamufle ediyorum felan. salonda oturuoruz böle yanyana. yiğenim ufak oynuo. annem de kıskansın da yanmıza gelsin diye benm saçları okşuyo bi yandan da canım kızım, güzel kızım... daha sonra saçlarımı kulak arkasına alıp da kulaklarımdaki küpeleri görünce, gözleri büyüdü, bozmadan devam etti lafına ama bi farkla. bi anda benm canım kzıım güzel kızım şeklinde saçlarımı okşarken kafama vurmaya başlayarak benm köpek kızım benim it kızım kullaklarını deldirmiş kızıımm şeklinde evrim geçirdi iltifatlar. tabii ikimiz de bu duruma gülmeye başlayınca ortam yumuşadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…