benim annem güzel anneme cevap bu mu harika ya öldürdün benibitane daha. lise yıllarında kulağımı deldirmiştim. yani 2.3. delikleri. annem de çok kızardı rahmetli böle şeylere. ben de görmesin diye sürekli saçlarıma modeller yapıp kulalklarımı kamufle ediyorum felan. salonda oturuoruz böle yanyana. yiğenim ufak oynuo. annem de kıskansın da yanmıza gelsin diye benm saçları okşuyo bi yandan da canım kızım, güzel kızım... daha sonra saçlarımı kulak arkasına alıp da kulaklarımdaki küpeleri görünce, gözleri büyüdü, bozmadan devam etti lafına ama bi farkla. bi anda benm canım kzıım güzel kızım şeklinde saçlarımı okşarken kafama vurmaya başlayarak benm köpek kızım benim it kızım kullaklarını deldirmiş kızıımm şeklinde evrim geçirdi iltifatlar. tabii ikimiz de bu duruma gülmeye başlayınca ortam yumuşadı.
allah iyiliini versin yaa çok güldüm valla. harbiden sağlam bünye varmış ama... benzer bi olay da kankamın başına gelmişti. merdivenlerde aşaada komşuya giden annesinin ayakkabıları orda mı diye bakmaya çalışan arkadaşım tepetaklak aşaa düşmüştü. ama o senin kadar şanslı değildi. hastanelik oldu kafada dikiş felan. rahat on yıl çekti nun derdini. Allah kimseye vermesin yaa. :S
Ben evde doğmuşum ebeyle Annem diyoki miniciktin 1.5 2 kilo filan anca ebe demiş bu fazla yaşamaz ama 26 senedir yaşıyorum..Adımı minik koymuşlardı hala öyle seslenir çogu kişi Ben bebekken ablam almış beni çıplak sallıyomuş camdan oda küçük komsu görmüş kedi beni götürüyo sanmış bi gelmiş ablam komşu giydirmiş filan.. öle yani Annem hep iş güç tabii..Bikerede mısır pişiyodu küçük tüpte koca tencere Abim git bana mısır getir dedi küçüğüm nasıl alıyım ben illa getircen döverim demişti çatalı bir batırdım mısıra ayagıma döküldü 2 ayagıma o acıyla oklavayı aldım abimi dövdüm bi güzel ama ayaklarım nasıl soyuldu..
bide abimle bahcede bulduğumuz salyangozlara tuz atardık
tuz 3 dk içinde hayvanı eritirdi...
bu evrimi izledikçe nasıl mutlu olurduk....
bu hayvanlar az cekmedi elimden
dayımın oglu ile merdiven altında çekirgelerle misket oynardık
de hep kendimi yaratıcı sanırdımdayımın oglu ile merdiven altında çekirgelerle misket oynardık
ewet çekirgeleri m,isket yapardıkbende okadar oynardım ama hiç onlarla misket oynamak aklıma gelmedi açokçası çekirgelermi misket oluyodu..
de hep kendimi yaratıcı sanırdım.denizde bulduğum zararsız deniz analarını başıma koyar:anne bak takkem oldu!'derdim.bir çok midye elimde heba olmuştur,zorla onları açıp içinde acep inci var mı diye baktığım için .ha bi de büyük balıkların dişlerine bayılırdım,inci gibi valla benimkilerden güzel bi çürük bile yok diye oturur onları incelerdim.
rahmetli annemi düşünüyorum da....sanırım bunu ben yapmış olsaydım,benim derhal başka bir ülkeye sığınmam gerekirdi,zira annem beni o çekyatta bulur ve onunla birlikte gömerdiewet çekirgeleri m,isket yapardık
bi tane daha geliyo ama biraz iğrenç
14 yaşındayım dayımın oglu kızı kardeşim kurban bayramında o zamanlar boş arazilerde kesiyolardı bizide akrabamızdan bıçak almaya gönderdilerr aldım kurban kesim yerinden geçerken dana kafası kesilmiş atılmış nasıl manyaksam dananın gözünü çıkartıp elimde oynaya oynaya eve geldim dedim ki şaka yapalım muziplik yapmaya bayılıyorum kuzen evden ketçap getirdi azcık gözüme birazda dana gözüne döktüm elimide gözüme koyup yengeme çıktım kapıyı çaldık kadın actı kapıyı ben gözüüüüüüüüüüüm diye bagırıp elimdeki gözü gösterdim kadın oracıkta düş bayıl
korkumdan eve gelememiştim kuzenin evinde çekyatın içine saklanmıştım
rahmetli annemi düşünüyorum da....sanırım bunu ben yapmış olsaydım,benim derhal başka bir ülkeye sığınmam gerekirdi,zira annem beni o çekyatta bulur ve onunla birlikte gömerdi
sağol canım,benim annemle muhabbetimi anlatmam için bi blog falan hazırlamam lazım...çok ama çok değişik bi insandı,kansere yenildi...son dönemlerine kadar da sigarasını tellendirirdi.kızardım:anne napıyosun sen ya!!! iki parmağının arasında sigarayla yanlamasına uzanmış kayıtsızca yüzüme bakıp:niye?kanser filan mı olurum yoksa?'derdi...gel de cvp ver laf anlat!başın sağolsunnn öncelikle
ben çok şey yaptımm nele nelerrr anlattımmı burda bilmiyorum ama bidaha yazayım
annemin pelerini vardı yüzüme bebek pudrası sürüp takma vampir dilerini takıp karanlıkta yengemin kapısını çalıp elimde bardakla annem varsa 1 bardak taze kan istedi demiştim kadın aynenbu şekil çok çekmiştir bendenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?