Başınızdan geçen ilginç kazalar

benim annem güzel anneme cevap bu mu harika ya öldürdün beni

ilkokuldayken de arkadaşla okuldan kaçalım diye plan yaptık. ilk defa kaçıcaz ama böle stratejik planlar kuruyoruz kafa kafaya vermiş. sonra son iki dersi gözümüze kestirdik. eminim beden dersinden kaçan ilk ve tek avanaklar biziz. evet evet beden dersinden kaçtık ve böle koşarak arkamıza bakmadan kaçıoruz dersten. gülüyoruz felan süper başardık diye. neyse beden dersinden kaçtık o da yetmezmiş gibi nereye gittik dersiniz EVE...
kapıyı annem açtı neden erken geldin kızım dedi. tabii biz iki salak beden dersinden kaçmak için o kadar plan yapıp da eve gidiyoruz ama annemize ne diycez onu düşünmüyoruz. ben kem km derken ders boştu gönderdiler anne diyebildim bi çırpıda.

bi gün yengemlere gittik eskiden merdaneli çamaşır makinaları vardı bilirsiniz oyun oynuyoruz beni kızdırdıı bende intikam alcam yaaa kardeşime dedim ki merdaneyi gösteerek elini buaya koy çıkolata çıkacak elini koydu bende makinayı çalıştırdım eli makinaya sıkışmıştı tabi aglaya aglaya anneme gttii tabi ben topuk saklandım anneannemin gardolabına girdim eski tahta dolap püf desen dagılacak neyse kıpranıyodum annemde beni arıyo sen dolap çökkk dolabın altında kalmıştımannemle beni çıkardı sonra bana sarıldıı sonra bi tokat felegimi şaşırdım

gene yengemlerdeyizz yengemin 2 oglu vardı eskiden powerrangers diye atari oyunu vardıı çok oynardık gerçekte oynamaya kalktık tabi oglanlar küçük 8-10 ben 12 falan ben koltuga çıkıp ejder gücüüüüüüüüü diye uçan tekmeyle cocuga bi koydum resmen karşıdaki sehpanın altına girdi baktım aglıyoooo ben nasılım varya sus aglama sana gofret alcam onun alcam bunu alcam rüşvet verecem güyaa anneannem bi girdi içerii baktı torun aglıyooo tuttu o güzelim saçlarıı naptın niye dövüyon çocugu dedi bende anneanne düştü dövmüyom dedim de kurtuldum

sağlamdı Allahtan gerçekten hiç kolum filan kırılmadı burnumda kanamadı bi kafam yarıldı okadar okadar rezilliğe ragmen 3 kerede gözüm morardı..Kafamda yer yer şişşlikler vardı ama bişey olmadı şimdi agırmaz bile Allaha şükür..Annem hep der senin yaşaman mucize çekicek çilelerin varmış die...Üstümden motor siklet bile geçti daha küçükken traktör geçmiş bizim aradamı kaldım ne oldu nasıl ölmedim bilemiyorum Babam kucagına almış koşuyomuş hastaneye dogru amcam üstümden geçen gelmiş su dökmüş kendime gelmişim...Halam anlatır her zaman sen nasıl ölmedin niye ölmedin hala ilginç die..

orta okulda karne hediyesi olarak annem bisiklet almıştı dayımın ogluda frenlerini bozup elimize vermişti bigün yokuş aşagı gelirken araba çıktı karşıma adam frene bastı ben basamıyom sonra arabaya yapışmıştım ama resmen cama çakıldım adam indi kızım iyimisin dediğinde benim apışaram acıyoduuu heyttt bee ne günlerdii

Ben evde doğmuşum ebeyle Annem diyoki miniciktin 1.5 2 kilo filan anca ebe demiş bu fazla yaşamaz ama 26 senedir yaşıyorum..Adımı minik koymuşlardı hala öyle seslenir çogu kişi Ben bebekken ablam almış beni çıplak sallıyomuş camdan oda küçük komsu görmüş kedi beni götürüyo sanmış bi gelmiş ablam komşu giydirmiş filan.. öle yani Annem hep iş güç tabii..Bikerede mısır pişiyodu küçük tüpte koca tencere Abim git bana mısır getir dedi küçüğüm nasıl alıyım ben illa getircen döverim demişti çatalı bir batırdım mısıra ayagıma döküldü 2 ayagıma o acıyla oklavayı aldım abimi dövdüm bi güzel ama ayaklarım nasıl soyuldu..

6 yaşındayım....
ablam yeni nişanlanmıştı...
evlilik hazırlıkları falan yapılıyor...
babamla dedemlerde oturuyoruz..
ablamı katederek
"bunu küçük verdim ama temmuzu vermeyecem okusun öğretmen olsun
30 undan sonra belki veririm birine" dedi..
bende dudaklarımı bükerek
" ne yani kocamış kız mı olacam ben evdemi kalacam o zaman kimse almaz ki beni"
dedim...
herkesle bian şok oldu üzerlerindeki şoku atınca bi kahkaha koptuki anlatamam...
babam eşşek sıpası seni küçüçük aklıyla nelerde düşünüyor demiştit...
ahhh rahmetlik babacım öğretmen oldum ama 30 u beklemeden 19 umda evlendim...
ne zaman toplansak biraraya gelsek hep benim bu lafım dillerde dolanır....

Abim in güvercinleri vardı güvercin besliyodu işe girdi bana kaldı zavallı kuşlar..bigün yem verdim yemlerini yerken bi atmaca geldi kuşun bogazına bi vurdu boğazı kesildi yem yiyo aşşagı düşüyo yem çok üzüldüm kuşa bide a im var öldürcek beni diye aldım iğneyi ucunu yaktım bide ip diktim kuşu bide başörtü gibi bişey bagladım kafasına abim görmesin diye hemde kuşa mikrop bulaşmasın diye abim gördü akşam tabi Manyak kuşlarıma naaptın sen amaliyat yapmış ya diye agladı saaatlerce ama napıyım zavallı kuşu iyileştirdim okadar caba harcadım ama 1 aya kalmadan öldü...Bide hepsinin ayagını baglamıştım uçuyolardı kaçmasınlar diye sonra çatıya çıkmak yasaklandı bana..Napıyım saatlerce onlara yere indirmek için uğraşıyodum meger uçmayınca takla yetenekleri gidiyomuş..Kurtuldum bakmaktan bu sayede..

ohh iyi yapmışsın ellerine sağlık aslında bende ailenin büyüğü olarak küçük kardeşlerimi ayak işlerine koştururdum onlarda beni bi güzel benzetirlerdi ama bende benden büyük kuzenlerimin ayak işçiliğini yapardım bigünde senin yaptığını yapamadım be tühhhh bana

kuzenlerle falan toplandık dedemlerin bağ evinde
bayağı kalabalığız kız erkek boy boy
maşallah herkesler 3 er 4er doğurmuş...
bağevinde evin hemen altında büyük bi çınar ağacı vardı
orda toplandık yazın nasılda sıcak...
kimi oyun oynuyor kimi oturuyor
herkes bi havada bende dayı oğlu ile oturuyorum
ağacın hemen yakınında kaplumbağa geçiyor benim gözler cin gibi
aaa kaplumba var dedim
dayı ğlu allah bana bırakın dedi...
koştu kaplumbağı elleriyle tuttu getirdi....
hayvan korkudan kafasını ayaklarını kabuğuna cekti
diğerleri olayı çözemedi tabi bnun kafası nereye kayboldu diye
cocuğuz bilmiyoruz bu hayvanın özelliğini...
neyse herkes birer sıra evirdi çevirdi kafası hala cıkmıyor...
yere atıyoruz deynekle vuruyoruz yok....
dayı oğluna dedimki sen tut sunu bende kafasına deynek çakayım
başladım vurmaya
baya uğraştık ama cokta yorulmuştuk....
baktık bişey olmuyor öldü herhalde deyip
kendi haline bırakalım dedik attık bi köşeye....
5 dk sonra kafayı bi çıkardı
kası gözü kaymış hayvanın kıpkırmızı kan olmuş...
cocukluk işte aklıma geldikçe içim sızlar

bide abimle bahcede bulduğumuz salyangozlara tuz atardık
tuz 3 dk içinde hayvanı eritirdi...
bu evrimi izledikçe nasıl mutlu olurduk....
bu hayvanlar az cekmedi elimden

bide abimle bahcede bulduğumuz salyangozlara tuz atardık
tuz 3 dk içinde hayvanı eritirdi...
bu evrimi izledikçe nasıl mutlu olurduk....
bu hayvanlar az cekmedi elimden

Hepsi hesap sormaya kalkışsa yandın desene ellerinden nasıl kaçıcan..

dayımın oglu ile merdiven altında çekirgelerle misket oynardık
de hep kendimi yaratıcı sanırdım.denizde bulduğum zararsız deniz analarını başıma koyar:anne bak takkem oldu!'derdim.bir çok midye elimde heba olmuştur,zorla onları açıp içinde acep inci var mı diye baktığım için.ha bi de büyük balıkların dişlerine bayılırdım,inci gibi valla benimkilerden güzel bi çürük bile yok diye oturur onları incelerdim.

bende okadar oynardım ama hiç onlarla misket oynamak aklıma gelmedi açokçası çekirgelermi misket oluyodu..
ewet çekirgeleri m,isket yapardık

bi tane daha geliyo ama biraz iğrenç
14 yaşındayım dayımın oglu kızı kardeşim kurban bayramında o zamanlar boş arazilerde kesiyolardı bizide akrabamızdan bıçak almaya gönderdilerr aldım kurban kesim yerinden geçerken dana kafası kesilmiş atılmış nasıl manyaksam dananın gözünü çıkartıp elimde oynaya oynaya eve geldim dedim ki şaka yapalım muziplik yapmaya bayılıyorum kuzen evden ketçap getirdi azcık gözüme birazda dana gözüne döktüm elimide gözüme koyup yengeme çıktım kapıyı çaldık kadın actı kapıyı ben gözüüüüüüüüüüüm diye bagırıp elimdeki gözü gösterdim kadın oracıkta düş bayıl
korkumdan eve gelememiştim kuzenin evinde çekyatın içine saklanmıştım

rahmetli annemi düşünüyorum da....sanırım bunu ben yapmış olsaydım,benim derhal başka bir ülkeye sığınmam gerekirdi,zira annem beni o çekyatta bulur ve onunla birlikte gömerdi

rahmetli annemi düşünüyorum da....sanırım bunu ben yapmış olsaydım,benim derhal başka bir ülkeye sığınmam gerekirdi,zira annem beni o çekyatta bulur ve onunla birlikte gömerdi

başın sağolsunnn öncelikle
ben çok şey yaptımm nele nelerrr anlattımmı burda bilmiyorum ama bidaha yazayım
annemin pelerini vardı yüzüme bebek pudrası sürüp takma vampir dilerini takıp karanlıkta yengemin kapısını çalıp elimde bardakla annem varsa 1 bardak taze kan istedi demiştim kadın aynenbu şekilçok çekmiştir bendenn

sağol canım,benim annemle muhabbetimi anlatmam için bi blog falan hazırlamam lazım...çok ama çok değişik bi insandı,kansere yenildi...son dönemlerine kadar da sigarasını tellendirirdi.kızardım:anne napıyosun sen ya!!! iki parmağının arasında sigarayla yanlamasına uzanmış kayıtsızca yüzüme bakıp:niye?kanser filan mı olurum yoksa?'derdi...gel de cvp ver laf anlat!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…