• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Basirly Falcıları

En Beğendiğiniz Falcılar Kimler?

• Renan

OY: 19 20,2%
  • Astrolilith

OY: 7 7,4%
  • Deniz

OY: 4 4,3%
  • Can

OY: 47 50,0%
  • Eftelya

OY: 10 10,6%
  • Özlem

OY: 2 2,1%
  • Nermin

• Aura

OY: 11 11,7%
  • Melek

OY: 3 3,2%
  • Cem

• Sıraç

OY: 4 4,3%
  • Noyan

OY: 1 1,1%
  • Destina

OY: 1 1,1%
  • Semih

• Gaus

OY: 0 0,0%
  • Lütfiye

• Ankete Katılan
    94
Suan Roberin yorumlarini okudumda. Biri yazmis iki ayri arkadas yazdik sana ayni seyleri söyledin demek herkese ayni seyi söylüyor :KK43:
Olumsuz kasmak istemedim ama basirlyde cok oluyor bu durum ayni seyleri soylemek- bende canda yasadim
Nermin için ne düşünüyorsunuz?
Yaa birkac fal attim bisey icin israrla olacak diyordu bu hafta baktigi falda sanki bi belli degil gibi yani kadin olumsuz degil ama ucu acık konustu gibi sonuncuda.mesela bildigin birlikte bekliyoruz e boyle olur mu ? bilemedim. Benimde ona israrla sordugum bisey icin hayir diyordu yine son falda aslinda haksiz degilsin dedi. enerjiye cok inaniyor belli

Olumsuz kasmak istemedim ama basirlyde cok oluyor bu durum ayni seyleri soylemek- bende canda yasadim

Yaa birkac fal attim bisey icin israrla olacak diyordu bu hafta baktigi falda sanki bi belli degil gibi yani kadin olumsuz degil ama ucu acık konustu gibi sonuncuda.mesela bildigin birlikte bekliyoruz e boyle olur mu ? bilemedim. Benimde ona israrla sordugum bisey icin hayir diyordu yine son falda aslinda haksiz degilsin dedi. enerjiye cok inaniyor belli

Bosuna baktiriyoruz ozaman zaman kaybi.. offf

Kızlar nasıl kredi biriktiriyorsunuz ya da biriksin falan demıssınız nasıl oluyor o ben enayi gibi satın aldım da :(

Kızlar nasıl kredi biriktiriyorsunuz ya da biriksin falan demıssınız nasıl oluyor o ben enayi gibi satın aldım da :KK43:
Twitter facebookta paylaşım yapınca kredi kazanıyorsun canım...twitter paylaşımı 0.5 facebook arkadaşlarına gönder 0.5 günde 1 kredi oluyor..biriktirip atıyorsun:))

Nermin e baktırdım.
20 dk lafı gevelemiş ne demiş olumlu mu olumsuz mu çözemedim
Ffff Can gelse keşke

Nermin maalesef öyle bende sonucu hiç anlamamıştım...

Ilk fali olumluydu surec uzadikca kadin sapitti son falda evet henuz bir adım yok dedi e olacak mi apla? Biz sana neyi soruyoruz zaten? Sonuc yok.. nerminin olayını da cozmus olduk

Cherry can sana cıktı mı hic yoksa anda mı iyiydi? can bize bayagi ortak cumleler kurmus cunku

Ilk fali olumluydu surec uzadikca kadin sapitti son falda evet henuz bir adım yok dedi e olacak mi apla? Biz sana neyi soruyoruz zaten? Sonuc yok.. nerminin olayını da cozmus olduk

Cherry can sana cıktı mı hic yoksa anda mı iyiydi? can bize bayagi ortak cumleler kurmus cunku

Can a yeni baktırdım kanka çıktı çıkmadı diyemem
Anı süper bilmişti ama

rober'e astroloji baktirmak istiyorum ama ona yapilan yorumlarda cogu kisiye ayni yorumlari gonderdigini soyluyorlar. astroloji baktirip memnun kalan var mi ?

Back
X