- 16 Mayıs 2012
- 816
- 1.030
- 113
- Konu Sahibi Motherofdragon
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şuan üzüldüm.. Bana da hic ümidim olmayan biriyle evlilik görmüştüSuan Roberin yorumlarini okudumda. Biri yazmis iki ayri arkadas yazdik sana ayni seyleri söyledin demek herkese ayni seyi söylüyor![]()
Şuan üzüldüm.. Bana da hic ümidim olmayan biriyle evlilik görmüştü![]()
Olumsuz kasmak istemedim ama basirlyde cok oluyor bu durum ayni seyleri soylemek- bende canda yasadimSuan Roberin yorumlarini okudumda. Biri yazmis iki ayri arkadas yazdik sana ayni seyleri söyledin demek herkese ayni seyi söylüyor![]()
Yaa birkac fal attim bisey icin israrla olacak diyordu bu hafta baktigi falda sanki bi belli degil gibi yani kadin olumsuz degil ama ucu acık konustu gibi sonuncuda.mesela bildigin birlikte bekliyoruz e boyle olur mu ? bilemedim. Benimde ona israrla sordugum bisey icin hayir diyordu yine son falda aslinda haksiz degilsin dedi. enerjiye cok inaniyor belliNermin için ne düşünüyorsunuz?
Olumsuz kasmak istemedim ama basirlyde cok oluyor bu durum ayni seyleri soylemek- bende canda yasadim
Yaa birkac fal attim bisey icin israrla olacak diyordu bu hafta baktigi falda sanki bi belli degil gibi yani kadin olumsuz degil ama ucu acık konustu gibi sonuncuda.mesela bildigin birlikte bekliyoruz e boyle olur mu ? bilemedim. Benimde ona israrla sordugum bisey icin hayir diyordu yine son falda aslinda haksiz degilsin dedi. enerjiye cok inaniyor belli
Valla aynen falcı kritigi yapiyoruz onlar kazaniyor biz zamanı olduruyoruz bilseler ne olucak dusununce. HicBosuna baktiriyoruz ozaman zaman kaybi.. offf
Valla aynen falcı kritigi yapiyoruz onlar kazaniyor biz zamanı olduruyoruz bilseler ne olucak dusununce. Hic
Makul olsalar tamam bazilari da kendi hayat hirslarini bizden cikariyor sanki gömüyor gömdükce..Bide bosuna ümit veriyolar. Hayir ozaman bari sevmiyor filan de ümidimizi keselim
Makul olsalar tamam bazilari da kendi hayat hirslarini bizden cikariyor sanki gömüyor gömdükce..
Twitter facebookta paylaşım yapınca kredi kazanıyorsun canım...twitter paylaşımı 0.5 facebook arkadaşlarına gönder 0.5 günde 1 kredi oluyor..biriktirip atıyorsun:))Kızlar nasıl kredi biriktiriyorsunuz ya da biriksin falan demıssınız nasıl oluyor o ben enayi gibi satın aldım da![]()
Yaa bende ne Twitter var ne FacebookTwitter facebookta paylaşım yapınca kredi kazanıyorsun canım...twitter paylaşımı 0.5 facebook arkadaşlarına gönder 0.5 günde 1 kredi oluyor..biriktirip atıyorsun:))
Nermin maalesef öyle bende sonucu hiç anlamamıştım...Nermin e baktırdım.
20 dk lafı gevelemiş ne demiş olumlu mu olumsuz mu çözemedim
Ffff Can gelse keşke
Nermin e baktırdım.
20 dk lafı gevelemiş ne demiş olumlu mu olumsuz mu çözemedim
Ffff Can gelse keşke
Nermin maalesef öyle bende sonucu hiç anlamamıştım...
Ilk fali olumluydu surec uzadikca kadin sapitti son falda evet henuz bir adım yok dedi e olacak mi apla? Biz sana neyi soruyoruz zaten? Sonuc yok.. nerminin olayını da cozmus olduk
Cherry can sana cıktı mı hic yoksa anda mı iyiydi? can bize bayagi ortak cumleler kurmus cunku
aynen anda çok iyi olabiliyor kesinlikle...Can a yeni baktırdım kanka çıktı çıkmadı diyemem
Anı süper bilmişti ama