- Konu Sahibi Motherofdragon
Sanırım Kredi zaman geçtikçe artıyor. Yani Cem çok iyi olduğundan değil, eski olduğundan daha fazla krediye sahip. En eski can ve Cem sanırım , kredileri yüksek o yüzden.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rober'in artmasın kredisi. Çok sakin, akıcı konuşuyor. Sadece dinlemesi bile süper, falı geç yani. Nermin' in de öyle. Birine fal göndereyim. Sanırım Noyan olacak göndereceğim kişi.
OkNasil oldugunu sonra yaz buraya :)
Aura da eskilerden ama bugune kadar 6ya bakiyordu.simdi 7olmus Can ve cem firlatti fiyatlari sirac da eski ama o da dusuk bence taleple bisey zannediyorlar mesela nermin gitti geldi cok sira olmuyordu 1 2 yazildi simdi bakiyorum yine 8 9 kisi aliyor burasi cok etkiliyor. Yazmayan sadece fikir alan cok insan varSanırım Kredi zaman geçtikçe artıyor. Yani Cem çok iyi olduğundan değil, eski olduğundan daha fazla krediye sahip. En eski can ve Cem sanırım , kredileri yüksek o yüzden.
Noyan'ı çok beğenmedim. Bildiği şeyler var ama değmez bence baktırmaya. Nermin'im Rober'im diyorum hala:)Nasil oldugunu sonra yaz buraya :)
Oksi, rober 7 oldu dolar gibi degerleniyorNoyan'ı çok beğenmedim. Bildiği şeyler var ama değmez bence baktırmaya. Nermin'im Rober'im diyorum hala:)
Haziran dedi Nermin. Benim beklentimde o tarihOksi, rober 7 oldu dolar gibi degerleniyornermin ne kadar vade verdi hos falın icerigini bilmiyorum ama fikir olsun
Boşver Can'ı başkasına baktır bence. Ya Can o kadar iyi mi ki, bana sallamış da sallamış. Benim baktırdığım en kötü kişi Can.Illa satin aldirmak istiyolar. Can daha bi kac gün önce 8di. Simdi 10 olmus.

Cem ve Can Number One
Boşver Can'ı başkasına baktır bence. Ya Can o kadar iyi mi ki, bana sallamış da sallamış. Benim baktırdığım en kötü kişi Can.
Tahmin ettim ve kiblemiştim:)))Artık uzman olduk...enteresan çelişkiler ...
Eftelya yada Deniz derim canım...yinede sen bilirsin...Kızlar selam,
Ben Can'a 5-6 kere fal attım. Kahve attım en son hep aşk sonuç ya da tarot atıyodum. Aşk sonuç ve tarotta ilk fallarda iyiydi dediği gibi ilerledi de hep durum ama son kahvede ıı ııh olmadı.
Soruma göre yorumlamış uzattıkça uzatmış bide hep sen kahve atıyosun bana aşk sonuç atman lazımdı demiş. İlk defa kahve attım yani sallama diyemedim tabi:)
şimdi 8 kredim var kimi dersiniz atayım?
Nermini ben hiiiç beğenmedim ki dedikleride olmadı tamamen foos, sallama. Aurayı falan denemedim ona mı atsam ki? Bide rober okudum burda ama o nasıldır?
Hangisi bi tık öne geçiyor:) Bide çıktı mı hiç onlar?Eftelya yada Deniz derim canım...yinede sen bilirsin...