• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Basirly Falcıları

En Beğendiğiniz Falcılar Kimler?

• Renan

OY: 19 20,2%
  • Astrolilith

OY: 7 7,4%
  • Deniz

OY: 4 4,3%
  • Can

OY: 47 50,0%
  • Eftelya

OY: 10 10,6%
  • Özlem

OY: 2 2,1%
  • Nermin

• Aura

OY: 11 11,7%
  • Melek

OY: 3 3,2%
  • Cem

• Sıraç

OY: 4 4,3%
  • Noyan

OY: 1 1,1%
  • Destina

OY: 1 1,1%
  • Semih

• Gaus

OY: 0 0,0%
  • Lütfiye

• Ankete Katılan
    94
Sanırım Kredi zaman geçtikçe artıyor. Yani Cem çok iyi olduğundan değil, eski olduğundan daha fazla krediye sahip. En eski can ve Cem sanırım , kredileri yüksek o yüzden.

Rober'in artmasın kredisi. Çok sakin, akıcı konuşuyor. Sadece dinlemesi bile süper, falı geç yani. Nermin' in de öyle. Birine fal göndereyim. Sanırım Noyan olacak göndereceğim kişi.

Sanırım Kredi zaman geçtikçe artıyor. Yani Cem çok iyi olduğundan değil, eski olduğundan daha fazla krediye sahip. En eski can ve Cem sanırım , kredileri yüksek o yüzden.
Aura da eskilerden ama bugune kadar 6ya bakiyordu.simdi 7olmus Can ve cem firlatti fiyatlari sirac da eski ama o da dusuk bence taleple bisey zannediyorlar mesela nermin gitti geldi cok sira olmuyordu 1 2 yazildi simdi bakiyorum yine 8 9 kisi aliyor burasi cok etkiliyor. Yazmayan sadece fikir alan cok insan var

can'a 2.kahve falimi bu sefer kendi ana hesabimdan attim. onceki falla paralel harfler verdi gecmisi ve eski iliskimi tamamen dogru yorumladi. ailemden birinin son 2 harfini dogru bilerek isle ilgili sıkıntilari oldugunu bildi. ben de can'i begenenlerdenim. henuz cikan bisey yok umarim cikar

Noyan'ı çok beğenmedim. Bildiği şeyler var ama değmez bence baktırmaya. Nermin'im Rober'im diyorum hala:)

Kızlar merhaba, ben aşk baktırmak istiyorum bu konuda en iyi kim bana kimi önerirsiniz? Pembeci olmayan gerçekçi konuşan? :işsiz:

Kızlar selam,
Ben Can'a 5-6 kere fal attım. Kahve attım en son hep aşk sonuç ya da tarot atıyodum. Aşk sonuç ve tarotta ilk fallarda iyiydi dediği gibi ilerledi de hep durum ama son kahvede ıı ııh olmadı.
Soruma göre yorumlamış uzattıkça uzatmış bide hep sen kahve atıyosun bana aşk sonuç atman lazımdı demiş. İlk defa kahve attım yani sallama diyemedim tabi:)
şimdi 8 kredim var kimi dersiniz atayım?
Nermini ben hiiiç beğenmedim ki dedikleride olmadı tamamen foos, sallama. Aurayı falan denemedim ona mı atsam ki? Bide rober okudum burda ama o nasıldır?

Kızlar selam,
Ben Can'a 5-6 kere fal attım. Kahve attım en son hep aşk sonuç ya da tarot atıyodum. Aşk sonuç ve tarotta ilk fallarda iyiydi dediği gibi ilerledi de hep durum ama son kahvede ıı ııh olmadı.
Soruma göre yorumlamış uzattıkça uzatmış bide hep sen kahve atıyosun bana aşk sonuç atman lazımdı demiş. İlk defa kahve attım yani sallama diyemedim tabi:)
şimdi 8 kredim var kimi dersiniz atayım?
Nermini ben hiiiç beğenmedim ki dedikleride olmadı tamamen foos, sallama. Aurayı falan denemedim ona mı atsam ki? Bide rober okudum burda ama o nasıldır?
Eftelya yada Deniz derim canım...yinede sen bilirsin...

Back
X