- 30 Ocak 2013
- 29.619
- 42.952
- 798
- Konu Sahibi Motherofdragon
Rober idare ederdi açıkcasi bildiği noktalar da oldu. Ama can kdr değil. Puan birisin can a baktiracagim tekrar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rober geçmişte mi iyiydi anda mı iyiydi sence canım...Rober idare ederdi açıkcasi bildiği noktalar da oldu. Ama can kdr değil. Puan birisin can a baktiracagim tekrar
Rober dene bakalım haber edersin bize:))
kızlar tekrar soruyorum amaa :) 7 krediye karşımdaki
Valla dayanamadim son kez satin aldim kredi. Robere tarot baktirdim. Adam gecmis iliskimde herseyi bildi, neden bittigini benim
Bitirdigimi vs. Ama tekrar barisacagimizi seneye evlenecegimizi söyledi, ki bu artik imkansiz bisey. Bu konuda biraz atti bence. Hatta cocuklarimizi bile söylediCanin söyledigi bi konuyu oda ayni sekilde söyledi. Birbirlerin dediklerini dinliYolar mi acaba diye düsünmedim degil. Gerci Can barisma yok hayatina baskasi girecek dedi. Yinede roberin dedigi daha iyi anlasiliyor cok sakin konusmasi var.
bakalım bende bi denerim kredi dolunca...geçmişi hepsi iyi görüyor...
Rober'a kahve attım, sonuç geldiğinle sizinle paylaşacağım yorumlarımı![]()
Kahvesi de aşk falı da iyiydi bende ama kahvesi bi tık üstün derim:))kızlar cana aşk sonuç mu atmalı yoksa kahve mi?
kahve atasım vardı ama kahve atanları aşk falına yönlendirmiş, ama burdaki yorumlarda da hep kahvesi daha iyiydi denmiş. bilemedim. ne dersiniz?
kahve atmaya karar kılmıştım ki yine uygun değil olmuşKahvesi de aşk falı da iyiydi bende ama kahvesi bi tık üstün derim:))
Auraya tarot attim kizlar. Baya uzun bi fal oldu ama özetle 100 kere o geri gelecek dedi , roberin söyledigine benzer seyler söyledi evleneceksiniz filan. O kisinin karakterini iyi anlatti ama. Bakalim cikacak mi. Ilginc tarafi ikiside uzak sehire yerleseceksin dedi. Bunu canda söylemisti. Simdi biriktiriyorum birdahakine cana baktircam tarot :)
Rober bana da uzak şehire yerleşeceksiniz demişti. Korkarım herkese aynı şeyleri söylüyorlar..![]()
Rober bana da uzak şehire yerleşeceksiniz demişti. Korkarım herkese aynı şeyleri söylüyorlar..![]()