basit ama sinir bozucu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bendekidurumlar

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2015
1.276
822
123
5 aylık evliyim eşimi ilk kez böyle gördüm.
Sabah sabah sürekli bağırdı, yere birşeyler düşürdü, kapıları çarptı, basit bir şey yüzünden.

dün eşim mesaiden dolayı işten 9:30da geldi.
bugün cumartesi de mesaisi varmış ve sabah erken gidecekmiş. normalde cumartesi gitmez ya da gitse bile erken gitmez. dün ben ekmek almadım, yemek yiyip geldi. dün de kahvaltı yapar giderim sabah diyordu. tamam dedim. benim de aklıma gelmedi ekmek yok demek. neyse sabah kahvaltı hazırla dedi ben de ekmek yok dedim. (pandemi nedeniyle açık yer yok)
dün niye söylemedin de ben kahvaltı hayali kuruyordum da şimdi soğuk da aç aç giderim duygu sömürüleri. uzatıyor konuyu. bende bişeyler var sayıyorum onlardan biraz atıştır diye, yok onları yemem diyor. dün söylesem nolacaktı gece ekmek kalmamıştır diyorum en azından hayal kurmazdım diyor. ama sürekli söyleniyor bağırarak. sonra yere bişeyler düşürüyor pat küt. kapıyı çarptı. bi kahvaltı hazırlayacaktın onu da yapamadın. beni aç aç gönderion vs. vs. yarım saat susmuyor. sus artık diyorum yok. başım ağrıdı yaşlılar gibi saatlerce söylendi.

ne yazık ki güzel bir kahvaltı hayali suya düştü sevgili eşimin(!)

bu arada akşamları genelde geç geliyor. işte yediği için yemek yapmıyorum. bazen de kendisi yemek yapar. bi kahvaltı hazırlayamadın diye başıma kalkıyor.

bi krep yapiverseydiniz 5 dakikada. adam yorulmus, sıkılmış belli ki. ben evlilikte biri yukseliyirsa digeri alttan almali yaklasimindayim. dun calismis, haftasonu ise gitmiş, ben de gıcık olurdum bu kadar işe gitmek zorunda olsam.
evde zaten çörek tarzı birşeyler vardı çay koyuyum onları ye dedim inada bindirdi çocuk gibi onları yemem, ben kahvaltı yapacaktım diye

Sabah sabah sürekli bağırdı, yere birşeyler düşürdü, kapıları çarptı, basit bir şey yüzünden.

bugün cumartesi de mesaisi varmış ve sabah erken gidecekmiş. normalde cumartesi gitmez ya da gitse bile erken gitmez. dün ben ekmek almadım, yemek yiyip geldi. dün de kahvaltı yapar giderim sabah diyordu. tamam dedim. benim de aklıma gelmedi ekmek yok demek. neyse sabah kahvaltı hazırla dedi ben de ekmek yok dedim. (pandemi nedeniyle açık yer yok)
dün niye söylemedin de ben kahvaltı hayali kuruyordum da şimdi soğuk da aç aç giderim duygu sömürüleri. uzatıyor konuyu. bende bişeyler var sayıyorum onlardan biraz atıştır diye, yok onları yemem diyor. dün söylesem nolacaktı gece ekmek kalmamıştır diyorum en azından hayal kurmazdım diyor. ama sürekli söyleniyor bağırarak. sonra yere bişeyler düşürüyor pat küt. kapıyı çarptı. bi kahvaltı hazırlayacaktın onu da yapamadın. beni aç aç gönderion vs. vs. yarım saat susmuyor. sus artık diyorum yok. başım ağrıdı yaşlılar gibi saatlerce söylendi.

bu arada akşamları genelde geç geliyor. işte yediği için yemek yapmıyorum. bazen de kendisi yemek yapar. bi kahvaltı hazırlayamadın diye başıma kalkıyor.
Yaptığı hareketler normal değil alır o kapıyı nasıl çarpılır kafasında gösteririm o ayrı ama adam sence biraz haklı değil mi dünden beri kahvaltıyı sayıklayan adam hadi tamam ekmek yok unuttunuz onu geçtim evde un falan da mı yok cumartesi erken kalkıp işe giden adam bir kahvaltıyı hak ediyordur herhalde ayrıca nasıl bir yasak var orada bilmiyorum ama gece fırınlar açık söyleseydiniz bir şekilde alabilirdi

evde zaten çörek tarzı birşeyler vardı çay koyuyum onları ye dedim inada bindirdi çocuk gibi onları yemem, ben kahvaltı yapacaktım diye
Çörekle peynir zeytin yesin işte. Bunu yapmayan erkek çok azdır önemsiz bir şey. Şimdi gelir “bizim evde kahvaltı hazırlama görevi kocişime ait, ekmeği de zaten o alır, hatta pişi yapar işe gitmeden önce” tayfası hiç takılma😂😂

kocanız normal degıl
hayaller kurmus ahh kıyamam :KK70: sızde ıyı eşten yana ne hayaller kurdunuz ne olacak sımdı
ergenlıgını tamamlayamamıs bır adam ya da psıkolojık sorunları var bu dedıgımı cıddıye alın
ekmeksızde pek ala bırseyler atıstırabılırdı,zaten corek varmıs daha ne olsun genelde gec gelırmıs zaten ve tok gelırmıs bazı seylerı unutabılırsınız o da unutmus gelırken arayıp sorabılırdı ekmek var mı kahvaltı yapıcam sabah dıye o kadar hayaller kuran adamın ılk dusunecegı bu olurdu cunku

neyse sonuc olarak bu yasadıgınız hayatınızın gerı kalanının fragmanı sıze tavsıyem aman beyım canım beyım dıye pesınde kosmayın ona yaranmaya calısmayın ani öfke patlamaları ıcın bır destek alması lazım saga sola esya atıp kapı carpıp defolup gıdecek bır durum yok ortada

kendısını goren de bırsey olmus sanır

Tepkisi abartı olmuş ama bozulmakta az da olsa haklı. Önemsemeyin geçer ama size tavsiyem özellikle şu pandemi zamanı için ekmeği fırından fazla fazla taze ve dilimlenmiş alın, buzluğa atın. Çıkarınca hemen çözülüyor, veya tost makinasında 2 dk mis gibi oluyor.
Büyük marketlerde buzluklarda paketli küçük ekmekler oluyor, onladardan da alabilirsiniz. Masayı hazırlayana kadar bikaç tane atın fırına bikaç dk sonra hazır oluyorlar.

kocanız normal degıl
hayaller kurmus ahh kıyamam :KK70: sızde ıyı eşten yana ne hayaller kurdunuz ne olacak sımdı
ergenlıgını tamamlayamamıs bır adam ya da psıkolojık sorunları var bu dedıgımı cıddıye alın
ekmeksızde pek ala bırseyler atıstırabılırdı,zaten corek varmıs daha ne olsun genelde gec gelırmıs zaten ve tok gelırmıs bazı seylerı unutabılırsınız o da unutmus gelırken arayıp sorabılırdı ekmek var mı kahvaltı yapıcam sabah dıye o kadar hayaller kuran adamın ılk dusunecegı bu olurdu cunku

neyse sonuc olarak bu yasadıgınız hayatınızın gerı kalanının fragmanı sıze tavsıyem aman beyım canım beyım dıye pesınde kosmayın ona yaranmaya calısmayın ani öfke patlamaları ıcın bır destek alması lazım saga sola esya atıp kapı carpıp defolup gıdecek bır durum yok ortada

kendısını goren de bırsey olmus sanır
işte konuyu açma sebebim aslında. böyle bir konuda bile böyleyse ilerde farklı bir zorluk çıksa kim bilir ne olur.
nasıl davranacağımı da bilemedim. fazla seslenmedim o öyle davranırken.

işte konuyu açma sebebim aslında. böyle bir konuda bile böyleyse ilerde farklı bir zorluk çıksa kim bilir ne olur.
nasıl davranacağımı da bilemedim. fazla seslenmedim o öyle davranırken.
karsılık vermeyerek ıyı yapmıssınız
adam calısıyor haklı dıyenler olmus sankı adam madende calısıyor ınsaatda calısıyor sırtında 100 kg tasıyor sankı
ne olmus calısıyorsa benım de kocam suan ıste sabah 7 de cıkıyor aksam 9 da gelıyor 6 senelık evlıyım eskıden daha gec gelırdı
boyle davranmasını haklı cıkarmaz

hayaller kurdum dıyen adam eve gelırken arar sorar evde eksık var mı sabah guzel kahvaltı yapmak ıstıyorum der belkı baska eksıklıkler vardı evın katyası gıbı habıre rapor veremezsınız su eksık bu eksık dıye sonucta

fazla agresıf havasını almak lazım, karsılık versenız daha kotu olurdu olgun davranarak ıyı yapmıssınız . yenı evlısınız en bastan bazı seylerı oturtmak gerek boyle seylerde aman paşam sakin ol paşam dıyen anneye alısık oldugundan aynı sımarıklıgı sıze yapmıs sız annesı degılsınız sonucta bunu anlaması gerek

agzınızdan ters bırsey cıkmamasına dıkkat edın bırı kotu bırsey dıyecekse bu sız olmayın haklıyken haksız durumuna dusmeyın sonra derkı ben sınırlenmıstım o da ters konustu ofkemı kontrol edemedım der, boyle seye kapı carpan esyaları saga sola atan yarın bır gun tokatda atar cunku ofke kontrolsuzlugu var

aksam konusursanız sadece sunu soyleyın , guzel bır kahvaltı veya aksam ıstedıgın bırsey varsa gelmeden arayıp eksık var mı dıye sorarsan ıyı olur müneccimlik ruhuma yuklenmedı ben aklından gecenlerı bılemem, yenı evlıyız corekle yetınemeyecegını bılemem, sımdıden boyle davranırsan 1 sene sonra kınadıgımız korktugumuz o cıftlerden oluruz bence bıze yakısmaz . bana karsı daha kontrollu olursan sevınırım, kotu konusan ıstemedıgını ısıtır kotu olmak ıcın evlenmedık anlıyorum yoruluyorsun streslısın ama bunun suclusu ben degılım daha sakin ol canım kalbıne bunyene zarar dersınız

bu ona yeter

Şeker falan mı var acaba? Niye böyle sinir yapmış ki. Bende önceden yemek konusunda çok kavga ederdim eşimle,ne zaman dışarı çıksak bana farketmez sen seç deyip seçtiğim hiçbir şeyi beğenmezdi. geçti alıştık birbirimize.

Şeker falan mı var acaba? Niye böyle sinir yapmış ki. Bende önceden yemek konusunda çok kavga ederdim eşimle,ne zaman dışarı çıksak bana farketmez sen seç deyip seçtiğim hiçbir şeyi beğenmezdi. geçti alıştık birbirimize.
dogru seker olabılır
şekerı olan ınsanlar boyle bu sekılde parlıyor kaynımda var saskınlıkla ızlıyordum kendısını cok basıt seylere boyle buyuk tepkıler verırdı :D

Hayalleri suya düşmüş 🤣 tamam da haftasonu market fırınlar hepsi açık ve serbest size mi yasak. Adam mesai yapiosa gidip alsaydiniz sizde. Üst üste mesai yormuş demek ki. Buzluğa her zaman ekmek atarm ben. Sizde atın.

Hayalleri suya düşmüş 🤣 tamam da haftasonu market fırınlar hepsi açık ve serbest size mi yasak. Adam mesai yapiosa gidip alsaydiniz sizde. Üst üste mesai yormuş demek ki. Buzluğa her zaman ekmek atarm ben. Sizde atın.
marketler saat 10'da açılıyor sanırım. yakınımızda fırın yok. kahvaltı 8 gibi olucaktı

bi krep yapiverseydiniz 5 dakikada. adam yorulmus, sıkılmış belli ki. ben evlilikte biri yukseliyirsa digeri alttan almali yaklasimindayim. dun calismis, haftasonu ise gitmiş, ben de gıcık olurdum bu kadar işe gitmek zorunda olsam.
Yapaninda kiymetini bilmiyorki bunlar. Ben sabah kalkip krepler kizartmalar kavurmali yumurtalar yaptigimi bilirim. Ne acayip yaa hayat ne zor. Siz krep diyince bie anı canlandi gozumde. Gercekten bu erkeklerin cogu bes para etmiyor. Evde yedi yirmidort yemeklerim tatlilarim olur temizlik her daim vardir ama benimde kiymetim bilinmedi. O yuzden kadinlara arrik suç bulmuyorum

Bunca insan evdeyken kendisi dışarıda tehlikede birde cumartesi kalkıp gitmek zor gelmiştir ve gergindir baya ondan sebep.Takmayın bence

Bana kocanız abartmış ama haklı geldi. Üstüste uzun mesaili günlerde insan zıvanadan çıkıyor. Ayrıca bu sizin bu minvaldeki ilk konunuz değil. Beni yanlış anlamanızı istemem asla ev işi kadınındır kafasında biri değilim ama eşiniz bu kadar yogun çalışırken siz de evde ekmek olup olmadığını kontrol edecek sorumlulukta olmalısınız en azından hele ki pandemi döneminde. Kahvaltı yapıcam zannederken kahvaltı yapamamak benim de canımı sıkardı ne yalan söyleyeyim, zor değil bazı şeylere dikkat etmek. Ben sizi hatalı buldum ne yazık ki.

Ay bu ekmek kavgası bizdede oluyor bende al demeyi unutuyorum eşimde sanki başka yerde yaşıyormuş gibi evde ekmek olmadığını biliyor illa benim söylememi bekler sabah ekmek olmasını almaya gitmeye delirir 😂 bende söylenmesi sen bıktım ekmek yoksa krep yapıyorum neyseki söylenmiyor çözümü öyle oldum😀

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X