hayıt hapı hayıt otundan yapılıyormuş canım
ve eskiden bu ota kadın otu deniyormuş sizde araştırabilirsiniz.
Başka bir topikte 9 tane kız ark. bu hayıt hapı ile hamile kaldı.
bazısı ilk ayında bazısı 3-4 . ayında.
bende kolay geldiği için içeyim dedim sabah aç karına sadece 1tane zaten minicik bişey.
ve gerçekten yumurtlama günümde 2 gün akıntım oldu işe yaramış olabileceğini düşünüyorum :))))
ilacım nasılsa var diye bide bunu denemek istedim ne biliyim öylesine canım istedi
ilacı ancak tandıgı olan birine getirtebilirsiniz kızlar başka yolu yok malesef
arkadaşlar ben siparişi ebaydan verdim..satıcı romanyadan...türkiye de bunu almak isteyenler oldugunu yazdım.artık yollarmı bilmiyorum?
Yada almak isteyenler satıcıya mail yazablir.
Brancalayı türkiyeye şuanda yollamıyor...
Ynz cnm geçmişi okudugum kadarıyla herkes bi tanıkdık aracılı ile ulaşmış bu ilaca..
Umarım yardımcı olmuşumdur.
arkadaşlar ben siparişi ebaydan verdim..satıcı romanyadan...türkiye de bunu almak isteyenler oldugunu yazdım.artık yollarmı bilmiyorum?
Yada almak isteyenler satıcıya mail yazablir.
Brancalayı türkiyeye şuanda yollamıyor...
Ynz cnm geçmişi okudugum kadarıyla herkes bi tanıkdık aracılı ile ulaşmış bu ilaca..
Umarım yardımcı olmuşumdur.
gunaydınlar hayırlı hafta sonları olsun ınsallah
gecmısı smdı okudum kızlar
ARİS,2. bebek ıcın calısmalara baslıormussun,hadı hayırlı olsun tatlım.rabbım hayırlısıylan kuzuna KARDES YOLLASIN....
ESRA,yumosların branca ıle buyumus ne gusel cok sevndımmmm ınsallah 2 hafta sonra hayırlı bır haber verırsın
WANNA,sen ebaydan satın aldın demı ?ne kadara aldın canm.bu bızım kullandıgımızlan ıcerık aynı ama demı sadece kutusu değişik.hadı hayırlı olsun sıfa olsun ınsallah
elibeses,iremmmm,adame,hevuk,ve herkes nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzz
saol cnm ben hala birini bulamadım
[sıze=2]selam kızlar ya sormak ıstedıgım su topık uzundu okuyamadım !
Sımdı bu romanyada olan turkıyede olmayan sey hayıt hapımı yoksa tavşancıl otundan yapılan tentür mü???[/sıze]
hayıt hapı hayıt otundan yapılıyormuş canım
ve eskiden bu ota kadın otu deniyormuş sizde araştırabilirsiniz.
Başka bir topikte 9 tane kız ark. bu hayıt hapı ile hamile kaldı.
bazısı ilk ayında bazısı 3-4 . ayında.
bende kolay geldiği için içeyim dedim sabah aç karına sadece 1tane zaten minicik bişey.
ve gerçekten yumurtlama günümde 2 gün akıntım oldu işe yaramış olabileceğini düşünüyorum :))))
ilacım nasılsa var diye bide bunu denemek istedim ne biliyim öylesine canım istedi
ilacı ancak tandıgı olan birine getirtebilirsiniz kızlar başka yolu yok malesef
gunaydınlar hayırlı hafta sonları olsun ınsallah
gecmısı smdı okudum kızlar
ARİS,2. bebek ıcın calısmalara baslıormussun,hadı hayırlı olsun tatlım.rabbım hayırlısıylan kuzuna KARDES YOLLASIN....
ESRA,yumosların branca ıle buyumus ne gusel cok sevndımmmm ınsallah 2 hafta sonra hayırlı bır haber verırsın
WANNA,sen ebaydan satın aldın demı ?ne kadara aldın canm.bu bızım kullandıgımızlan ıcerık aynı ama demı sadece kutusu değişik.hadı hayırlı olsun sıfa olsun ınsallah
elibeses,iremmmm,adame,hevuk,ve herkes nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzz
tavşancıl otundan yapılan şurup adı braca ursulie dıye bı ılac yok ebayda ve googlede bulamadım ben !!!!
kızlar yarın baslıyorum barancaya günde 3 kere 40ar damla 1 cay bardagı suya koyup ac karnına icicem dmi bi yanlıslık yok adetim gelince bırakıcam baska bişi varmıııı
canım esim gümrük müsaviri iş ypatıkları bir firmanın kamyoncusu aldı geldi
bende denesemmi acaba
gerçi hiç birşey yapasım yok ama
nası bişeyki bu okuyamadım o derece yorgun hiddediyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?