Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim

canım nerde yasıyosun !bızede alırmıkı esın acaba!!!!!!!!!!!!!

Canım bu hapı eczanelerden bulabilirsin.
Agnucontan sanırım adı 9 tl gibi bir ücreti var içinde 30 tane var.
ben adete 3-4 gün kala bırakmayı düşünüyorum bakalım hayırlısı...

Esracıımmm iyiyim valla ne olsun suanda şişen puf puf olan gögüslerime hayret ediyorum heralde hayıtın işi...
regl olunca sönerler

Canım valla ne duysam yapmaya söylemeye calısıyorum
ah keşke bana da iyi gelse de sonra sizde deneseniz size de iyi gelseeee
hem kendim hemde sizin için çalışıyorum

kızlar yarın baslıyorum barancaya günde 3 kere 40ar damla 1 cay bardagı suya koyup ac karnına icicem dmi bi yanlıslık yok adetim gelince bırakıcam baska bişi varmıııı
canım niye 40 damlaylan uğraşcaksın bi tatlı kaşıgı yada bi cay kaşıgı yeter:)))
:44:

tatlı arkadaşım benim selam.şükür şu anda bir problem yok.sende/sizde iyi olun canlar

Uzun zamandir bukadar gulmedim:))) "şişen puf puf olan gögüsler" yaaa simdi dokunca aciyordur onlar....
"hem kendim hemde sizin için çalışıyorum" Aris kendi olmadiginda siteyi sana emanet etmisti yanlis hatirlamiyorsam, hakliymis!:))))
Emeklerine saglik canim, yakala gönderdigim öpucugu:)))

Canim, meraktan gecmiyor zaman diye ben genelde disari cikiyorum...
Amin, bir an önce mujdeli haberleri verelim. Sanirim senin bat ilk, sonra elibeses ve en son benim galiba. Sabirla guzel haberlerinizi bekliyorum. Ve tabi ki Aris de bizimle yarisiyor suan:))))

kızlar yarın baslıyorum barancaya günde 3 kere 40ar damla 1 cay bardagı suya koyup ac karnına icicem dmi bi yanlıslık yok adetim gelince bırakıcam baska bişi varmıııı

Canim hayirli haberlerini duymak nasip olsun (darisi tum umutla bekleyenlerin basina)... Evet; ac karnina gunde 3 defa bir cay bardagi suya bir tatli kasigi ilaci karistirip iciyorsun. Bildigim kadari ile regl baslamadan bir gun önce birakmalisin. Tansiyonumu dusurdu benim senin de tansiyonla ilgili bir sorunun var ise yaninda tuzlu yiyecekler bulundur:)

saol canım inş ii olacak karıstırmasamda direkt surup gibi icsem ne olur acep tadi cok kötüymüş ya bi anda yutmak daha mantıklı geldi tmm canım uyarını dikkate alıcam benim tansiyonum normalde 11 8 12 8 en düsük 7 olur inş daha asagı inmezzz

elıbeses cok guldurdun benı

ıremcıgım cok sukur bnde ıyıyım tatlım

kızlar nasılsınızzz.pek giremedim bu aralar.en son dediğim gibi yumoşlarım BRANCAM sayesinde koccaman oldu çatlama iğnesi oldum bakalım ayın sonunu bekliyorum.iğnenin saatlerine pek uyamadım ama umudum biraz var gibi.resmen büyümeyen yumoşlarım büyüdü.bu ilaç bende mucize dilerim hepimizde olur

kızlar nasılsınızzz.pek giremedim bu aralar.en son dediğim gibi yumoşlarım BRANCAM sayesinde koccaman oldu çatlama iğnesi oldum bakalım ayın sonunu bekliyorum.iğnenin saatlerine pek uyamadım ama umudum biraz var gibi.resmen büyümeyen yumoşlarım büyüdü.bu ilaç bende mucize dilerim hepimizde olur

Canim su ile karistirip icersen daha iyi olur bence cunki tadi igrenc birsey. Ama yok ben bu aci tada dayanirim diyorsan yarim cay bardagi su ile karistir bari:)))

Canimsin, Böyle olumlu seyler okuyunca kalbim kipir kipir oluyor, sanki kendi yumuslarim buyumus, sanki kendim catlama ignesi olmusum gibi sabirsizlaniyorum:)))... Zaman cabuk gecsin, hayirli sonuclar alalim bir an önce:))

hayırlı haberler alırız ınsallah ay sonu

Günaydın adame cim düzelmene sevindim.hayatın tadını çıkar.öpüldün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…