canımmm çok sağol bende de aynı şekilde kanama yarın annemler geliyor istanbula çok sevindim kaç gündür yatıyorum ne gelen ne giden var. dr düşük riskim olduğunu söyledi. kullandığım ilaçlar folbiol (folik asit), decavit (vitamin ), 2 gündür de progestan 100 lük akşam 2 tane alıyorum kendi dr um vermiyodu faydasının olmayacağını düşünerekten başka dr dan aldım canım bi de 3 lt su içiyorum.
sağol yinede teşekkür ederim..benim için tüm kapılar kapanıyor artık neden anlamadım..galiba benim bebeğimin olması hayırlı değil..her seferinde bu defteri kapattım artık diyorum kendime başka birşeyler bulup getiriyorum..
teşekkür ederim arkadaşım..sanada zahmet verdim..
sağol yinede teşekkür ederim..benim için tüm kapılar kapanıyor artık neden anlamadım..galiba benim bebeğimin olması hayırlı değil..her seferinde bu defteri kapattım artık diyorum kendime başka birşeyler bulup getiriyorum..
teşekkür ederim arkadaşım..sanada zahmet verdim..
canım ya hemen ümütsizliğe kapılmaçok üzgünüm bende böyle olsun istemezdim
şimdi romanyalı birilerine ulaşmaya çalışıyorm ama sana ümit vermek istemiyorum canım
olmayınca çok üzülüyosun, bide çok ümit ediyosun.
bu ilaçla hamile kalacağımız kesin bişey değil ki, arese yaradı diye bizede yarayacak diye bişey yok.
sadece sansımızı denemek için kullanacaz
bak çok heves yapma, hatta başka arkadaşlaradan yardım isteyebilirsin de.
ben uğraşıcam gelirse sana söz 1 tanesi senin, öyle yada böyle gönderecem.
ama nolusun heveslenme üzülürüm, çünkü kesin bişey yok olurmu......!
ariscimm canım nasılsın benim hala kanamalı akıntım devam ediyor senin hamileliğinin kaçıncı haftasında başlamıştı neler yaptın nasıl düzeldi sürekli yatmama rağmen devam ediyor
Canım, annenler yanına olacağı için senin adına bende sevindim.
Belki moralin daha yüksek olur.
Bu arada, su meselesine gelince, doktorun ne dediğini bilmiyorum ama başlangıç için çok çok su içiyorsun, canım.
Biliyorum, su kesinlikle içilmelidir, şartır ama senin durumunu biraz farklı. Sürekli tuvalete gitmeye ihtiyaç duyarsın ve...
Devamı getirmek istemiyorum. Anlarsın sen ne demek istediğimi. Bu benim fikirim, belki doğru olmayabilir.
Doktorun düşük tehlikesi devam ediyor demişti..
Peki rahim ağızı açıkmıydı kapalımıydı, canım?
Açıksa gerek görülürse dikilmelidir.
Ayrıca, doktorun düşük tehlikesi var ama progestan ya da aynı işi gören ilaçlar vermemesi beni şaşırtı, canım.
Meleğim, başka bir doktora görünsen, canım benim...
Kendine ve bebeğine çok çok iyi bak.
Merhaba melekbadeciğim) arisin söylediği gibi moralini yüksek tut.inşaallah bebeğini sağlıklı olarak kucağına alırsın.ben 4yıl öncesinde 7.aşılamada hamile kaldım fakat çok erken düşükle kaybettim.dolayısıyla moralmen çöküntüye uğradım.eşimin her zaman bana, bir psikolog gibi olan yaklaşımı moralimi yükseltti.herşeyin başı sağlık deyip tedaviyi bıraktım.çünkü tedavi olacak bir sebebimiz de yoktu.anlayacağın sebepsiz infertilite. Ve ben hiç beklemediğimiz bir anda tedavileri bırakmışken hamile kaldım ) tahlillerde progestanım düşük çıkıyordu.dr. takviye ilaç vermesini söylememe rağmen,o gerek yok diyerek ilaç vermedi. hatalı vajinal ultrason muayeneside tuzu biberi oldu ve benim lekelenmelerim ardından muayene sonucunda kanamam arttı ve malesef 9 haftalık bebeğimi kaybettim.benim hatam tek dr.la kalıp başka dr.a gitmemem. aynı şekilde bir arkadaşımın kanaması oldukça fazlaydı onun dr. u arkadaşımı hastaneye yatış yaptırıp gözetim altında tuttu. serum ve ilaçlarla kanamasını durdurdu ve şuan bebeğini büyütüyor.lekelenmem var diye sakın üzülme önemli olan iyi bir dr.a daha git ve progestan al bence yataktanda çok fazla kalkma bol bol dinlen.moralini yüksek tutki bebişinde sana sıkı sıkı sarılsın.Dualarım seninle ve bebişine kavuşmak isteyen herkese.
çok teşekkür edrim canımm çok geçmiş olsun sanada inşallah hayırlısıyla en doğru zamanda sağlıklı bi bebeğin olur ben şu an progestan alıyorum ama hala aynı devam ediyor ben elimden geleni yapmaya çalışıyorum bilmiyorum artık bu leke için 3 dr değiştirdim bende usandım artık((((( çok sağol desteğin için canımmm inş sen sağlıklı bi hamilelik geçirirsin
Bu gün kandil ve herkesin kandili mübarek olsun.Bugün bol bol dua edelim.melekbadeciğim sana ve bebişine kavuşmak için çabalayan tüm anne adaylarına allah hayırlısıyla sağsalim kavuşmak nasip etsin) ben de temmuz 10 da kısmetse herşey yolunda giderse tüp bebek tedavisine başlayacağım.allah bizlerede anne olmayı hayırlısıyla nasip etsin
merhaba,
bu ilacı kullananlara bir sorum olacak. adetim biteli 3 gün oldu ve bugün çok az kanamam oldu. ilk kez böle birşeyle karşılaşıyourm ve aklıma acaba ilacın bir etkisi olabilir mi diye geldi.. sizde böle bir şey oldumu?
arkadaşlar bana şu an 4 tane ilaç geliyor pazartesi elimde olacak büyük ihtimalle
birtanesini ayguneş arkadaşımız için söz vermiştim gönderecektim ama oda dinimizce caiz olmadığını kabul edip(etil alkolle yapıldığı için )ilacı almaktan vazgeçti.söylemek istediğim çok şey var ama söylemiğcem çünkü herkes kendince haklıdır
ben ilacı kullanmaya devam edicem ve gelişmeleri gelip burda sizinle paylaşacaminşallah bende şifasını görürüm, herkese sevgilerrrrrrrr
arkadaşlar bana şu an 4 tane ilaç geliyor pazartesi elimde olacak büyük ihtimalle
birtanesini ayguneş arkadaşımız için söz vermiştim gönderecektim ama oda dinimizce caiz olmadığını kabul edip(etil alkolle yapıldığı için )ilacı almaktan vazgeçti.söylemek istediğim çok şey var ama söylemiğcem çünkü herkes kendince haklıdır
ben ilacı kullanmaya devam edicem ve gelişmeleri gelip burda sizinle paylaşacaminşallah bende şifasını görürüm, herkese sevgilerrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?