Siz mantikli olani yapin. He deyin gecin.kendi evim için ama gerçekten gereksiz bazıları
o kadar borca girebilecek durumda değilim
ama ona göre kocam gibi pinti olmuşum
ben ömrüm boyunca senelerce çalışıp sahip olduğum şey koltuk takımı olupb onun gibi mağazalara borç ödemek istemiyorum
benim de yok ben de mi o.. yapayım de. Altta kalma. Ve o bu kadar bencilken eş adayına sakın sakın para verdirtme. sonuçta ikinizin bütçesinden çıkacak.sen al diyince hakaret boyutuna gidiyor param yok nasıl alayım o.. mu yapayım bile diyor..
keşke benim annemde böyle düşünseHay Allahım ya evladı zora girince nasıl uyuyacak anneniz merak ettim doğrusu..
Benim de düğünüm bu yıl olacak bazı şeylerde kısmam gereken yerlerde kısıyorum tabi üzülüyorum da belli etmiyorum ama annem anlıyor hemen yanıma gelip olsun kızım huzurun olsun bu da böyle olsun diyor nişanım olacağı zaman babam karşısına aldı beni sakın birşey isteme bize yakışmaz isteyen istediğini yapar dedi
Şimdi sizin yerinize koyuyorum kendimi zor durumdasınız annenize fazla yüz vermeyin o halde anne bu kadarı oluyor elimden fazlası gelmiyor diye söyleyin Emin'im söylemişsinizdir ama eşinize bu durumu belli etmeyin derim
Merhaba,
Şimdi annem konusunda bana fikir verin ne yapacağımı bilmez haldeyim benden yaşça büyük olan ve anne olan birçok abla var burada.
Annem bana evim için eksiklerin listesini yapmış bu hafta sonu alayım diye. Ama bu ay öyle sıkışığım öyle sıkışığım ki cebimde bir lira para yok. Yeni evliyim ama henüz evime tam anlamıyla geçemedim düğünüm yakında.
Anneme göre ben ucuza gitmiş bir gelinim. Herşeyi ucuza kapatmışım çok basitmişim bu yüzden. Bana sen bu kadar basitsin yazmış. Aptalmışım ben herşeyi ucuza ucuza alıyormuşum gelinlik ve bindallıyı ucuza halletmişim (gelinlik özel dikim 2500 bindallı kiralık 600)
ama aslında öyle değil
biz herşeyi eşimle hallediyoruz paramız neye yeterse onu alabiliyoruz ama annem bu konuda bana aptal muamelesi yapıyor mesela benim kınam annemin oturduğu şehirde düğünüm istanbulda olacak
annemin demesi şöyle kına gecesinden sonra annemin evinde kalanların kuaför masrafları için eşimin gidip anneme en az 500 tl (benim ve istanbulda saçını yaptıracak olanlar hariç) para vermesi gerekiyormuş ama bizim gerçekten maddi açıdan paramız yok çok sıkıntı yaşıyoruz ama allah herkonuda yardım etti çok şükür..
şimdi benim annem bana bir iğne bile almadı ama liste atıyor bunları alacaksın benim canımı sıkma diye.
Ya gerçekten eşimin ailesi arada sorguluyor beni kırmadan ben sürekkli geçiştiriyorum ama annem ve babam bir kez olsun bana demedi birşeye ihtiyacın varmı diye. Annem hiçbir konuda yanımda olmadı bana dediği kocan gibi pinti olmuşsun onlar gözüme gözükmesinler falan.
Üzülüp de en güzel günlerini zehir etme eşin yanındaysa gerisi boş..keşke benim annemde böyle düşünse
yok birde benim eşimin babası yok annesi çalışmıyor zaten
adam nasıl yapsın onu sıkıntıya sokamam
benim annem bana aptal gözüyle bakıyor
2 binlik bindallılar varmış çok güzellermiş falan
ben istesem eşimde çok zorlanır ama belki, alır yani eminim
ama gerek yok huzurum olsun yeter inan bana sıkıntıdayım ama ailemden bir tl yardım görmüyorum
hadi annem tamam kadın başına
ama babam en çok ona kırılıyorum
AynenSen çeyizimi yapsaydın benim de istemeye yüzüm olurdu deyip çamura yatın. başka türlü iflah olmaz bence anneniz
Nedense düğün arefesinde insanlar hep birşeyle sınanıyor sizde annenizle sınaniyorsunuz.Allah yardımcınız olsun.Merhaba,
Şimdi annem konusunda bana fikir verin ne yapacağımı bilmez haldeyim benden yaşça büyük olan ve anne olan birçok abla var burada.
Annem bana evim için eksiklerin listesini yapmış bu hafta sonu alayım diye. Ama bu ay öyle sıkışığım öyle sıkışığım ki cebimde bir lira para yok. Yeni evliyim ama henüz evime tam anlamıyla geçemedim düğünüm yakında.
Anneme göre ben ucuza gitmiş bir gelinim. Herşeyi ucuza kapatmışım çok basitmişim bu yüzden. Bana sen bu kadar basitsin yazmış. Aptalmışım ben herşeyi ucuza ucuza alıyormuşum gelinlik ve bindallıyı ucuza halletmişim (gelinlik özel dikim 2500 bindallı kiralık 600)
ama aslında öyle değil
biz herşeyi eşimle hallediyoruz paramız neye yeterse onu alabiliyoruz ama annem bu konuda bana aptal muamelesi yapıyor mesela benim kınam annemin oturduğu şehirde düğünüm istanbulda olacak
annemin demesi şöyle kına gecesinden sonra annemin evinde kalanların kuaför masrafları için eşimin gidip anneme en az 500 tl (benim ve istanbulda saçını yaptıracak olanlar hariç) para vermesi gerekiyormuş ama bizim gerçekten maddi açıdan paramız yok çok sıkıntı yaşıyoruz ama allah herkonuda yardım etti çok şükür..
şimdi benim annem bana bir iğne bile almadı ama liste atıyor bunları alacaksın benim canımı sıkma diye.
Ya gerçekten eşimin ailesi arada sorguluyor beni kırmadan ben sürekkli geçiştiriyorum ama annem ve babam bir kez olsun bana demedi birşeye ihtiyacın varmı diye. Annem hiçbir konuda yanımda olmadı bana dediği kocan gibi pinti olmuşsun onlar gözüme gözükmesinler falan.
Sen mi ödeyeceksin o taksitleri sevgili anneciğim deseydin.taksitle alacakmışım evkur gibi yerlerden
Annene he he de gec. Sakın takma. İyi anne olsaydı biseye ihtiyacın var mı derdi. Desteği yok köstegi de olmasın. Sakın karıştırma anneni. Sen akıllı ol anneni geri planda tut. Ne 500 tl si çok saçma sakin bunları yaptırmaya çalışma. Uzak tut anneni değerin düşer karşı taraftan.Merhaba,
ama aslında öyle değil
Gereksiz olanların hiçbirini almayın, gerçekten çok gerekli olduğunu düşündüklerinizden en aciliyeti olanlarını da imkanlarınız dahilinde uygun fiyatlı halletmeye çalışın, anneniz söyledi diye takside girmeyin, sizin eviniz sizin kararlarınız, daha gelin evine girmeden ne kendi anneniz ne de kayınvalidenize evinizin işlerine, ihtiyaçlarına karışma hakkı vermeyin sonra çok pişman olursunuz.kendi evim için ama gerçekten gereksiz bazıları
o kadar borca girebilecek durumda değilim
ama ona göre kocam gibi pinti olmuşum
ben ömrüm boyunca senelerce çalışıp sahip olduğum şey koltuk takımı olupb onun gibi mağazalara borç ödemek istemiyorum
"Anne sen bana ne aldın da istiyorsun?" diye sorun veya sorduğunuzda ne cevap verdiMerhaba,
ama aslında öyle değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?