Kaynana, elti, görümce bile yok. Sıkıntıdayım diyorsunVallahi şuanki aklim olsa gelmezdim. Zezella nisanlinin tarafi burdaysa zorlanmaZsin benim esimin de burda akrabasi yok o yuzden belki de bu kadar zorlanıyorum
Benimkinin de akrabası yok ama benim için nimet, akraba fobisi olan bir insan olarakVallahi şuanki aklim olsa gelmezdim. Zezella nisanlinin tarafi burdaysa zorlanmaZsin benim esimin de burda akrabasi yok o yuzden belki de bu kadar zorlanıyorum
Denizsizliğe alışılır mı hakkaten ya?İstanbul'dan Ankara'ya geldim. Güzel, nezih bir semtte oturuyorum; açıkçası İstanbul'un keşmekeşliğinden bunaldım ben de. Ankara'daki arkadaş çevrem daha güzel, rahat rahat gezip tozuyorum, haftada 1 Eymir'e gidip bisiklet sürüyorum. Ben memnunum, başlarda ben de alışamamıştım ama zamanla alışırsınız siz de.
semtte ne sorun olacak çevre edinmelisin Ankara iyidir ya takım elbiseli şehirUmarim alışırım. Ekimde baska bir semte tasinmayi düşünüyoruz. Sorun bu semttir insallah
Denizsizliğe alışılır mı hakkaten ya?
Umarim alışırım. Ekimde baska bir semte tasinmayi düşünüyoruz. Sorun bu semttir insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?