Baska bir sehire gelin gelenler :(

yok gelmesin bu taraflara konu sahibi ben şahsen istemiyorum ha ha
Ahahahaha alemsiniz çok güldüm :)))) ben 2008 de üniversite için gelmiştim sonra burada işe başladım eşimle tanıştım evlendim burada kaldım seviyorum ben baya:) Nezih mekanları vardır, güzel elit ve kalitelidir insanların bir çoğu. Ümitköy, hatta batıkent civarı bende seviyorum.

Kimseyi küçümsemek haddim değil belki ama sincan, keçiören, mamak, etimesgut taraflarındaysanız beğenmemeniz çok normal :)) oralar biraz taşra zaten anadolunun bir ilçesinden farkı yok:)))

Valla hiç katılmıyorum ne yobaz ne de resmi bi şehir değil . Herkese kendi memleketi tabiki. Canım Ankara'ma laf ettirmem Şehir dışına çıkıpta dönünce güzel Ankara'mın taşı toprağı diyorum valla . Etimesgut taraflarını da hiç bilmem ama ben göle çok yakın olduğum için gayet güzel zaman geçiyo

her şehrin varoşları var İstanbulun yok mu ee Ankara nın da var.Ne yapalım ülkeden mi kovalım onlar da vatandaş ama ayrı yaşamları ayrı hayat görüşleri var benden zaten ayda yılda bir karşılaşırız ben onları da seviyorum ha ha

yok gelmesin bu taraflara konu sahibi ben şahsen istemiyorum ha ha

Valla kimse kusura bakmasın ama Sincan, Keçiören civarlarında oturuyorsa oralar biraz sıkıntılı zaten. Benim oturduğum yerlerde öyle tipler yok ama ciddi paralar isteniyor ev fiyatlarına tabi. 200 bin liraya falan ev yok, kiralar da yüksek.

Son düzenleme:
etimesgut un bir kısmı çok elit artık bağlıca mesela

Kız bende

Kız ben buraliyim ben bile nefret ediyom

eskişehır yolun da bir semtteyim ben komşularım gayet nezih hoş insanlar .İstanbul güzel ama o yol trafik çekilecek gibi değil

Ankara gibi yobaz bi memleket daha gormedim. Beni herseyi boguyor desem yeridir.

Sırf şu mesaj için giriş yaptım. Ankarada yaşayan biri olarak böyle düşünmenizi kınıyorum. Bir yeri veya kişiyi tanımadan yorum yapmayın. yaşadığınız semt neresi olursa olsun illaki gezilecek zaman geçirilecek başka mekanlarda vardır. siz eve kapanırsanız zaten hangi şehire giderseniz gidin "Yobaz" gelir. Önce kendinizi geliştirmeyi ve konuşma üslubunuza dikkat etmeyi öğrenin

eskişehır yolun da bir semtteyim ben komşularım gayet nezih hoş insanlar .İstanbul güzel ama o yol trafik çekilecek gibi değil

Ben artık hiç hoşlanmıyorum İstanbul eskisi gibi değil. Çok keşmekeş. Bazen Ankaraya bile dayanamazken İstanbul çok yoruyor beni.

Ben artık hiç hoşlanmıyorum İstanbul eskisi gibi değil. Çok keşmekeş. Bazen Ankaraya bile dayanamazken İstanbul çok yoruyor beni.
haklısın her gün boğaz gezisine adalar a galata ya nişantaşın da boy göstermeye bebek te cafe de pineklemeye gitmıyorya insanlar arabası olan dur kalk olmayan metrobüs otobüste itiş tıkış hergün işe gidip geliyor stres içinde ıyyyy kalsın Ankara kötünün iyisi

Ya Ankara'nın da güzel yerleri vardır, her şehrin kötü yerleri var. İstanbul'un bile berbat semtleri var.
Ama Eskişehir öyle değil her yeri çok güzel
Çevre sorunsa yeni bir çevre edinmeye bakın.

“Hadi yav” diyebildim sadece. Bahsettiğiniz iki semtten birinde oturmuyorum ama 200 bin Türk Lirası’na ev satılan bir semtte otuyorum. Sizin “yobaz kesim zaten ya ehehe” diye nitelendirebileceğiniz bir yerde. Ve görüyorum ki yobazlık daimi olarak insanın içinde.

Alınacağınız bir şey yok ben burada X ya da Y kişisi için ya da ayy 200 bin liralık evde oturan yobazdır gibi bir laf etmedim. Bahsettiğim iki semtten birinde daha farklı bir kesim varken birinde daha farklı bir kesim var. Bunu da X ya da Y kişisine lanse etmiyorum. Bunu da Ankarada yaşayan herkes fark eder, kimsenin alınacağı bir durum yok. İstanbulda da farklı kültürlerin yaşadığı semtler vardır, İzmirde de. Her yerde benzer bir kesim oturmuyor takdir edersiniz ki. Polemik yaratmayın rica ederim. Bayılıyorsunuz laf cımbızlamaya yahu ne söylediğim gayet açık. Sincanda oturuyor olsam da aynı lafı derdim.

Ha şunu da söyleyeyim o 200 bin liradan kastım evlerin ucuz olmadığı. Evler ucuz değil desem yobaz olmayacak mıydım? Ona bakarsak ben kirada oturuyorum orada evim bile yok. Gerçekten lafımı cımbızlayarak bambaşka bir yöne çekmişsiniz.

4 yıldır Ankara^da yaşıyorum. Ankara tek başınıza çok da sevebileceğiniz bir şehir değil. Ancak sevdiğiniz insanlar olduğu zaman güzel. Benim için Ankara'yı güzel yapan sevdiğim insanlarla geçirdiğim zamanlar ve anılarım. Muhtemelen okulu bitirip ayrıldığım zaman özleyeceğim.

Peki, lütfen kusura bakmayın öyleyse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…