- 3 Ağustos 2017
- 1.770
- 2.250
- 53
- 35
Ahahahaha alemsiniz çok güldüm :)))) ben 2008 de üniversite için gelmiştim sonra burada işe başladım eşimle tanıştım evlendim burada kaldım seviyorum ben baya:) Nezih mekanları vardır, güzel elit ve kalitelidir insanların bir çoğu. Ümitköy, hatta batıkent civarı bende seviyorum.yok gelmesin bu taraflara konu sahibi ben şahsen istemiyorum ha ha
yok gelmesin bu taraflara konu sahibi ben şahsen istemiyorum ha ha
etimesgut un bir kısmı çok elit artık bağlıca meselaAhahahaha alemsiniz çok güldüm :)))) ben 2008 de üniversite için gelmiştim sonra burada işe başladım eşimle tanıştım evlendim burada kaldım seviyorum ben baya:) Nezih mekanları vardır, güzel elit ve kalitelidir insanların bir çoğu. Ümitköy, hatta batıkent civarı bende seviyorum.
Kimseyi küçümsemek haddim değil belki ama sincan, keçiören, mamak, etimesgut taraflarındaysanız beğenmemeniz çok normal :)) oralar biraz taşra zaten anadolunun bir ilçesinden farkı yok:)))
Merhaba siteye bugün üye oldum dogru yerde mi paylasiyorum konuyu ama insallah dogrudur. 7 ay önce evlendim kocaeli den Ankara ya gelin geldim burda tanidigim bir allahin kulu bile yok o kadar bunladim ki sormayin. Benim gibi olan ankarada yasayan veya gelin olan var mi? Alisir miyim bilmiyorum ama gerçekten sevemedim buralari..
eskişehır yolun da bir semtteyim ben komşularım gayet nezih hoş insanlar .İstanbul güzel ama o yol trafik çekilecek gibi değilValla kimse kusura bakmasın ama Sincan, Keçiören civarlarında oturuyorsa oralar yobaz kesim zaten. Benim oturduğum yerlerde öyle tipler yok ama ciddi paralar isteniyor ev fiyatlarına tabi. 200 bin liraya falan ev yok, kiralar da yüksek.
Ankara gibi yobaz bi memleket daha gormedim. Beni herseyi boguyor desem yeridir.
eskişehır yolun da bir semtteyim ben komşularım gayet nezih hoş insanlar .İstanbul güzel ama o yol trafik çekilecek gibi değil
haklısın her gün boğaz gezisine adalar a galata ya nişantaşın da boy göstermeye bebek te cafe de pineklemeye gitmıyorya insanlar arabası olan dur kalk olmayan metrobüs otobüste itiş tıkış hergün işe gidip geliyor stres içinde ıyyyy kalsın Ankara kötünün iyisiBen artık hiç hoşlanmıyorum İstanbul eskisi gibi değil. Çok keşmekeş. Bazen Ankaraya bile dayanamazken İstanbul çok yoruyor beni.
“Hadi yav” diyebildim sadece. Bahsettiğiniz iki semtten birinde oturmuyorum ama 200 bin Türk Lirası’na ev satılan bir semtte otuyorum. Sizin “yobaz kesim zaten ya ehehe” diye nitelendirebileceğiniz bir yerde. Ve görüyorum ki yobazlık daimi olarak insanın içinde.Valla kimse kusura bakmasın ama Sincan, Keçiören civarlarında oturuyorsa oralar yobaz kesim zaten. Benim oturduğum yerlerde öyle tipler yok ama ciddi paralar isteniyor ev fiyatlarına tabi. 200 bin liraya falan ev yok, kiralar da yüksek.
“Hadi yav” diyebildim sadece. Bahsettiğiniz iki semtten birinde oturmuyorum ama 200 bin Türk Lirası’na ev satılan bir semtte otuyorum. Sizin “yobaz kesim zaten ya ehehe” diye nitelendirebileceğiniz bir yerde. Ve görüyorum ki yobazlık daimi olarak insanın içinde.
Mesajların altında bulunan "cevapla"ya tıklarsanız mesajları alıntılarsınız böylece insanlara bildirim gider ve cevap yazdığınızı görebilirler..Neden sevmedigimi kendinden anlayabilirsin.
“Hadi yav” diyebildim sadece. Bahsettiğiniz iki semtten birinde oturmuyorum ama 200 bin Türk Lirası’na ev satılan bir semtte otuyorum. Sizin “yobaz kesim zaten ya ehehe” diye nitelendirebileceğiniz bir yerde. Ve görüyorum ki yobazlık daimi olarak insanın içinde.
Peki, lütfen kusura bakmayın öyleyse.Ha şunu da söyleyeyim o 200 bin liradan kastım evlerin ucuz olmadığı. Evler ucuz değil desem yobaz olmayacak mıydım? Ona bakarsak ben kirada oturuyorum orada evim bile yok. Gerçekten lafımı cımbızlayarak bambaşka bir yöne çekmişsiniz.
Ankara gibi yobaz bi memleket daha gormedim. Beni herseyi boguyor desem yeridir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?