Baska bir sehire gelin gelenler :(

Şuan araştırma asamasindayiz esimle tavsiyeniz icin Teşekkürler listeme ekledim.

Valla harikasiniz icim rahatliyor siz yazdikca. Evet alisicaz mecbur bi ortam yapsam gerisi gelicek insallah

Bende ankaradayim :)

Denizsizliğe alışılır mı hakkaten ya?

Astoria icin demiyorum ama Istanbulda olan herkes deniz gormuyor ki Bir dunya yol gelip denizi izlemeninde bir anlami yok bence. Arada bir yapilcak bisey ve ben bu durumda olsam Istanbuldaki denizi
cokta aramazdim.

Deniz, bogaz koprusu surekli karsinda ve cadddeye indiginde direk sahil kenarinda yuruyorken Istanbul Istanbuldur diyorum.

Ankara'ya birkaç kez gittim ama aşırı resmi bir şehir gibi bir hissi var bende, konumu itibariyle de olabilir gerçi. Ama sanki Londra gibi, sanki sürekli sisli ve karanlık. Onun dışında orada yaşayan arkadaşlarım ve akrabalarım var ben İstanbul'da yaşamama rağmen çok daha renkli hayatları, zamanla dedikleri gibi ortam oluşuyor sanırım, eğer çalışmıyorsanız belediyelerin kursları ortam yaratmak konusunda epey başarılı olabiliyor.

Ben de hep denizli ilçelerde yaşadım, ama uzaktada olsam en azından 2 hafta da bir Arnavutköy, Bebek falan yapardım sanırım. Çok özlüyorum ben ya 1 ay denizi görmesem.... Öyle deme, sabah erkenden yola çıkıp, tüm günü Heybeli adada geçirseler değmez mi sence?

Calismayi düşünüyorum ama bakalim olmazsa dediginiz gibi kurslara giderim artık ortam yapicam arkadas yapicam diye neler yapicam daha

Degerde iste onun icin istanbulda olmaya gerek yok belki 2 haftada bir degilde ayda bir yaparsin ama yaparsin cok istedikten sonra, civar sehirlerdeysen hele zor degil artik. Esimin kardesi ankarada ama bi ayagi istanbuldadir hep.

Ankara gibi yobaz bi memleket daha gormedim. Beni herseyi boguyor desem yeridir.
hoppp orda dur bakalım Ankara gayet eğitimli kaliteli insanların yaşadığı bir şehirdir.Sen sanırım Ankara da sadece kendi kalitende insanlarla tanıştın

Son düzenleme:
Bende osmaniyeden ankaraya gelin geldim

Valla bazen keske.hic tanıdığım olmayan bi sehirde gelin olsaydim diyorum
Esimin yasadigi sehire gelim geldim full onun akrabalari var seviyorm onları bi sorunun yok
Ama.ben yalnizligi seviyorum
Herkesin derdi ayri

Ben samsun a alistimki sende ankaraya alisirsin canim.ilk evlwndigimde nefret ettigim sehri simdi seviyorum iyimi.bi sehri sevdiren orada tanidigin insanlarin samimiyeti sanirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…