Bende ankaradayim :)Merhaba siteye bugün üye oldum dogru yerde mi paylasiyorum konuyu ama insallah dogrudur. 7 ay önce evlendim kocaeli den Ankara ya gelin geldim burda tanidigim bir allahin kulu bile yok o kadar bunladim ki sormayin. Benim gibi olan ankarada yasayan veya gelin olan var mi? Alisir miyim bilmiyorum ama gerçekten sevemedim buralari..
Off cok sikìcì bir sehir darlaniyorumAnkara gibi yobaz bi memleket daha gormedim. Beni herseyi boguyor desem yeridir.
Denizsizliğe alışılır mı hakkaten ya?
Ben de hep denizli ilçelerde yaşadım, ama uzaktada olsam en azından 2 hafta da bir Arnavutköy, Bebek falan yapardım sanırım. Çok özlüyorum ben ya 1 ay denizi görmesem.... Öyle deme, sabah erkenden yola çıkıp, tüm günü Heybeli adada geçirseler değmez mi sence?Astoria icin demiyorum ama Istanbulda olan herkes deniz gormuyor kiBir dunya yol gelip denizi izlemeninde bir anlami yok bence. Arada bir yapilcak bisey ve ben bu durumda olsam Istanbuldaki denizi
cokta aramazdim.
Deniz, bogaz koprusu surekli karsinda ve cadddeye indiginde direk sahil kenarinda yuruyorken Istanbul Istanbuldur diyorum.
Ben de hep denizli ilçelerde yaşadım, ama uzaktada olsam en azından 2 hafta da bir Arnavutköy, Bebek falan yapardım sanırım. Çok özlüyorum ben ya 1 ay denizi görmesem.... Öyle deme, sabah erkenden yola çıkıp, tüm günü Heybeli adada geçirseler değmez mi sence?
NeresiInanmayacaksin ama bende etimesguttayim.
hoppp orda dur bakalım Ankara gayet eğitimli kaliteli insanların yaşadığı bir şehirdir.Sen sanırım Ankara da sadece kendi kalitende insanlarla tanıştınAnkara gibi yobaz bi memleket daha gormedim. Beni herseyi boguyor desem yeridir.
yok gelmesin bu taraflara konu sahibi ben şahsen istemiyorum ha haÜmitköy, Yaşamkent, Oran Şehri taraflarını tavsiye ederim bütçeniz uygunsa.
Çok hadsiz yorum yapıyorsunuz ya geldiğiniz yer neki paristenmi geldinizAnkara gibi yobaz bi memleket daha gormedim. Beni herseyi boguyor desem yeridir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?