Serdivan değil de genel olarak söyleyebilirim evet adapazarı mufazakardır ama öyle yaşanmayacak bir yer de değil. Sakaryalıyım 7 yıl karaman kalıcı konutlarında yaşadım serdivana yakın .komşuluk ilişkileri iyidir merkeze ılaşmak kolaydır.üniversite öğrencilerinin yoğun olduğu bir yer serdivan bu bile çehresini değiştirir.Avmler de serdivanla.ayrıca İstanbul Adapazarı 1.5 saatlik yol istediğinizde gidersiniz
Mrb sakarya unı. Okudum ve burda kaldım suan evlıyım sakarya oyle cok muhafazakar bıyer drgıl yanı tutuöda sıradısı yasamak ıstersenız bılemm ama yasanılacaka yer bnde merkezde oturyrm serdavn gızel ve yasanılacak bı semttı ıcınız rahat olsun
İstanbulda nerde yaşıyorsun ona göre sana serdivanı anlatayım
Merhaba az önce sırf size üye cevap yazmak için üye oldum :) Ben serdivanda yaşıyorum. İstanbul'da nasıl bir hayatınız var dı bilmiyorum ama Cihangir'den Maltepe'ye taşınmak gibi bir durum sizinki. Kasık şortu ile gezende var çarşafla gezende var. İkiside dikkat çeker, kot tshirt bizde okeydir sıkıntı olmaz :) Cinema alışveriş merkezi gibi mekanlarda sorun yaşamazsınız ancak kocamıda alayım baş başa hem yemek yiyelim iki kadehte derseniz evinizin balkonu en müsait yer olacaktır. Ya da Sapanca Kırkpınar, İzmit gibi bölgeleri size önerebilirim. İstanbul'da yaşamaya alışkın biri için yakın sayılabilir mesafeler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?