- 23 Ekim 2022
- 1.814
- 4.456
- 63
- Konu Sahibi fndkelftuba
Hadi diyelim ki kötü bir elektrik aldı soruyu sorduğunuz kişiden abartı, yersiz tepkileriyle sizi rezil etmesi çok kötü.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya bi de böyle cinayete gidiyor insanlar. düşünün kitapçıda hasbelkader oturan bir öğretmen.kukusu dünyada ilk ve tek olan bir kadının yaratık kocası tarafından öldürebilir. neden karımla konuştun diye. bunlar ailecek böyle sapkın halleriyle mutlu ya toplum ?
Klasik başlığa konu olan kocayı savunma ve aklama seansı da geldi. O benim ilkim o benim tekim falan filan. İlkin olunca noluyorsa. Biz 7 kocalı mıyız![]()
Bir flortumle ciktigimiz ilk date'te garsona siparişimi kendim verdigim icin soylenmisti. Masada o varken ben niye muhatap oluyormusum.Ay eski erkek arkadaşımı hatırladım garsona “arkadaşım çok aç ne tavsiye edersiniz” diye sorduğumda dünyanın tribini yemiştim. Apartmana erkek arkadaşımla girerken biri bize kapıyı tutmuştu, adama teşekkür ederim demiştim. O varken niye başkasına teşekkür ediyormuşum :)
Demek eşiniz kendisine bir şey soran kadınlara yan gözle bakabilecek biri. Özür dilemeniz çok saçma. Yanımızda eşimiz varken başka erkeklerle konuşmamız yasak demek? Restoranda, kafede de siparişi erkek garsona değil de eşimize söylemeliyiz değil mi? O iletir. Hatta bu zihniyete göre konuşmamalıyız ki sesimizi başka erkekler duymasın. Görünmez de olsak tadından yenmez. Yazık valla.Bugün kızıma 6. Sınıf konu anlatımlı yaz tatilinde çalışsın diye kitap almaya gittik. Fakat bulamadık. Orda oturan biri vardı, burada mı çalışıyorsunuz bir kitabı bulamıyoruz dedim. Adamda yok hayır dedi. Eşim birden sinirlendi önce ne olduğunu anlamadım. Adam ben öğretmenim yardımcı olayım deyip bir kitap gösterdi, bende baktım tabi amacimiz kitap almak ve bir öğretmenden yardım almak iyi birşey diye düşündüm. Aklımdan tek bir kötü düşünce bile geçmedi. Birden bana bağırıp kızmaya basladı eşim. Ben oradayken elin adamına neden soruyorsun, bana sor ben sorarim adama neden sen muhattap oluyorsun dedi. Haklı ama gerçekten tek isteğim çocuğum bir kitap bulmak, aklıma bile gelmedi başka birşey. Eşim söyleyince sonradan idrak ettim yaptığım hatayı. Evet eşim yanımdayken neden soruyorsun yani ama o an düşünmedim işte. Özür diledim ama sınırı hala geçmedi. Gerçekten moralim çok bozuk, ya diyorum kocam yanimda kim bana bakabilir, kim yanliş düşünebilir ki.. eşimde sen düşünmezsin ama karşındaki düşünür diyor. Off ya nasıl gönlünü alırım. Bilmiyorum biraz yol gosterin kizlar.
Kesinlikle hepiniz haklısınız. Biliyor musunuz ben birde üniversite mezunuyum. İki çok güzel evladımız var. Eşim sinirlidir doğru ama tek kötü yanıda bu dört dörtlük değil bende değilim. 12 yıldır evliyiz 6 yillikta sevgiliyiz. İlkim, belki yine kizacaksiniz bana ama ondan başkasını görmedim ben. Biliyor musunuz benim babamda böyleydi, eşim daha normal bile denebilir babama göre. Babam bipolardı. İnsan alıştığı yerden devam ediyor hayata. Keşke önce kendimi değiştirebilsem. Anneme gitsem geliniyle beraber yaşıyor ne diyeceğim ona. Kendi ayaklarımın üstünde durmak mı? Hadi büyük kızım 11 yaşında kendine bakar küçük 1 yaşında süt kuzusu hayat pahalılığında kime emanet edeyim. İşin garip tarafı ne biliyor musunuz? Ben aşkı eşimle yaşadım. Hala çok seviyorum. Onun da beni sevdiğini biliyorum. Nereden diyeceksiniz, nasıl emin olabilirsin diyeceksiniz. Her istediğimi yapar, hastayken bakar, çoğu zaman bana bakışlarını yakalarım, işi ağır eve dili dışarda gelir yorgunluktan yinede bizi kırmaz. Ama bazen böyle şeyleri takıyor işte. Onun da huyu bu. Savunmuyorum yanliş anlamayın, ama o ve evlatlarım benim ailem korumak istiyorum. Fikrim beni bağlar tabi ki katılmak zorunda değilsiniz.
Bugün kızıma 6. Sınıf konu anlatımlı yaz tatilinde çalışsın diye kitap almaya gittik. Fakat bulamadık. Orda oturan biri vardı, burada mı çalışıyorsunuz bir kitabı bulamıyoruz dedim. Adamda yok hayır dedi. Eşim birden sinirlendi önce ne olduğunu anlamadım. Adam ben öğretmenim yardımcı olayım deyip bir kitap gösterdi, bende baktım tabi amacimiz kitap almak ve bir öğretmenden yardım almak iyi birşey diye düşündüm. Aklımdan tek bir kötü düşünce bile geçmedi. Birden bana bağırıp kızmaya basladı eşim. Ben oradayken elin adamına neden soruyorsun, bana sor ben sorarim adama neden sen muhattap oluyorsun dedi. Haklı ama gerçekten tek isteğim çocuğum bir kitap bulmak, aklıma bile gelmedi başka birşey. Eşim söyleyince sonradan idrak ettim yaptığım hatayı. Evet eşim yanımdayken neden soruyorsun yani ama o an düşünmedim işte. Özür diledim ama sınırı hala geçmedi. Gerçekten moralim çok bozuk, ya diyorum kocam yanimda kim bana bakabilir, kim yanliş düşünebilir ki.. eşimde sen düşünmezsin ama karşındaki düşünür diyor. Off ya nasıl gönlünü alırım. Bilmiyorum biraz yol gosterin kizlar.
Silinebilen beyaz el tahtaları var, onlardan taşı, kaldırıp gösterirsin jcjcjEşiniz yanınızda yokken alışveriş yapacak olsanız ve karşınızda bir erkek olsa ne yapıyorsunuz mesela? Bunu da merak ediyorum. Çünkü yanında eşi olan kadın konuşunca yükselen bu dışardaki erkekler yalnız başına olup da konuşan kadınlara ne yapar bilmek isterim. Yarın bir gün dışarı çıkmam gerekir falan, temkinli olayım.
Kırk yıl düşünsem aklıma gelmez, süper bir fikir. Ben eşimi arayıp telefonu versem o anlatsa derdimi diye düşünmüştüm ama telefonu verirken elim eline değerse ve birden arka planda "eli elime değdi de hem ben yandım hem kendiiiiSilinebilen beyaz el tahtaları var, onlardan taşı, kaldırıp gösterirsin jcjcj
Eşime, şöyle bir şey varmış alalım bana bundan bir tane de dışarıda erkeklerle konuşmak zorunda kalmayayım dedim. Yüzüme anlamsızca baktı ve ben de oturmuş dinliyorum dedi.Silinebilen beyaz el tahtaları var, onlardan taşı, kaldırıp gösterirsin jcjcj