• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başka birinden yardım istedim, eşim çok kızdı

Eşime, şöyle bir şey varmış alalım bana bundan bir tane de dışarıda erkeklerle konuşmak zorunda kalmayayım dedim. Yüzüme anlamsızca baktı ve ben de oturmuş dinliyorum dedi. 😕 Beni sevmiyor olabilir mi? Şüphe düştü içime.
Özünde iyi biri mi

Eşiniz yanınızda yokken alışveriş yapacak olsanız ve karşınızda bir erkek olsa ne yapıyorsunuz mesela? Bunu da merak ediyorum. Çünkü yanında eşi olan kadın konuşunca yükselen bu dışardaki erkekler yalnız başına olup da konuşan kadınlara ne yapar bilmek isterim. Yarın bir gün dışarı çıkmam gerekir falan, temkinli olayım.

Kusura bakmayın ama hayatımda böyle saçma bir soru duymadım. Kocası yanında yokken bir kadının ne işi var dışarıda?
Ben alışverişe çıkacağım zaman eşim ayakkabılarımı giydirip elimden tutup çıkarıyor mesela. Elimden tutmazsa kaybolabilirim. Kadınım sonuçta, aklım ermiyor 😌
Satıcılara da soru sormadım hiç. Demiştim çünkü, aklım ermiyor 😌

Eşime, şöyle bir şey varmış alalım bana bundan bir tane de dışarıda erkeklerle konuşmak zorunda kalmayayım dedim. Yüzüme anlamsızca baktı ve ben de oturmuş dinliyorum dedi. 😕 Beni sevmiyor olabilir mi? Şüphe düştü içime.
Off ben eximle berberine ugradigimizda erkek berberiyle konuşmuştum. Bir yere oturdugumuzda erkek garsondan tavla istemistim. Sanayiye gittigimizde yanimizda o varken ustayla ben konusmustum.
Ay ben cok yolluymusum yaa inanamadim su an kendime :(

Özünde iyi biri mi
Özünde iyidir evet. Arada böyle şeyler olabiliyor. Normal değil mi? Her erkek böyledir zaten. Özünün özünde daha da iyidir ama en has hakiki özünü daha görmedim bir şey diyemem. Özür dilesem sever mi beni?

Gönlünü almak mı? O kocayı öyle bir yerin dibine sokup çıkarırım ki asıl o kırk yıl uğraşsa gönlümü alamaz.

Özünde iyidir evet. Arada böyle şeyler olabiliyor. Normal değil mi? Her erkek böyledir zaten. Özünün özünde daha da iyidir ama en has hakiki özünü daha görmedim bir şey diyemem. Özür dilesem sever mi beni?
Özü sözü bir olmali hojamm :KK53:

Kusura bakmayın ama hayatımda böyle saçma bir soru duymadım. Kocası yanında yokken bir kadının ne işi var dışarıda?
Ben alışverişe çıkacağım zaman eşim ayakkabılarımı giydirip elimden tutup çıkarıyor mesela. Elimden tutmazsa kaybolabilirim. Kadınım sonuçta, aklım ermiyor 😌
Ben bir şehzade annesi olarak eşim yokken dışarı çıkma hakkı kazandım.
Bilgisi olmayanlar olabilir, duyurayım: Şehzade doğurursanız şehzadelerinizin sayısı kadar saat dışarı çıkabiliyorsunuz.

Karısının manavla pankart aracılığıyla konuşmasına şaşıran erkek de ne bileyim 😒 sevmiyo ama üzülme napak yani 😑

Off ben eximle berberine ugradigimizda erkek berberiyle konuşmuştum. Bir yere oturdugumuzda erkek garsondan tavla istemistim. Sanayiye gittigimizde yanimizda o varken ustayla ben konusmustum.
Ay ben cok yolluymusum yaa inanamadim su an kendime :(
Biraz hanımlık dersine ihtiyacınız var.

gezidirip yedirip içiriyordur da :KK53:

Bilgisi olmayanlar olabilir, duyurayım: Şehzade doğurursanız şehzadelerinizin sayısı kadar saat dışarı çıkabiliyorsunuz.
Ben kız anası olarak sokağa çıkmıyorum, mors alfabesi öğrenirsen telgraf alırım sana dedi bana

4 yaş çocuğumu bile öyle azarlamam, 1 yalındayken de azarlamazdım. Birey olduğu için kendi işini kendi görmesi açısından desteklerim.
Kitap için de; almaya gitmeden evvel alacağım kitaba karar verir öyle giderdim, hatta internetten sipariş ederdim.

Sonucta oglunuz erkek. Başınızda erkek var. Sizin yerinize oglunuz konuşabilir. Yaşı önemli degil, erkek mi, erkek.

Birkaç gün trip atacağım. Noldu diye sorarsa da yok bir şey derim. Otursun düşünsün. Yapacak bir şey yok.
Delirdin heralde, hemen leoparlı taytını giyip eğilip özür dile, affet kocam ben ettim sen etme de, iyi gari trip atcakmış bi de. Şehzade anası oldun diye iyice havalandın sen

Kesin kocanız bu huyu dışında dört dörtlüktür, çok iyi babadır ,sizi sever vs.

Ama insan içinde , çocuklarınızın yanında gün görmemiş gibi size bağırıp çağırır rezil eder bitmez, eve girmişsiniz bilmem kaç zaman geçmiş olayın üzerine de hala evde de huzur vermez.

Bitmez, özür dilemenize rağmen (!) çok haklıymış gibi hala sakız gibi uzatıp size kendinizi suçlu hissettirmeye , psikolojik şiddete devam eder.
Ama özünde çok iyidir.

Back
X