• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başka birinden yardım istedim, eşim çok kızdı

Siz özür dileyerek onun size yakıştırdığı suçu kabul etmiş oldunuz. Ve o haklı olduğunu düşünüyor. Tekrar böyle bir sorun yaşayabilirsiniz. Onun yerine benim amacım buydu beni çok kırdın sen benim eşimsin hayatımın anlamısın senden böyle tepki alınca şok oldum. Birdahkine dikkat edicem ama Bana neyi yakıştırdığının ne dediğinin farkında değilsin , ben çok kırıldım karşılıklı özür dileyelim demeliydiniz. O sizden özür dilemezse sizde dilememelisiniz. Çünkü o haksız. He dilerse dileyin bişi olmaz küçük bir an için küs kalmaya değmez. Ama dediğim gb sizin özür dilycek bir şeyinz yok

Bugün kızıma 6. Sınıf konu anlatımlı yaz tatilinde çalışsın diye kitap almaya gittik. Fakat bulamadık. Orda oturan biri vardı, burada mı çalışıyorsunuz bir kitabı bulamıyoruz dedim. Adamda yok hayır dedi. Eşim birden sinirlendi önce ne olduğunu anlamadım. Adam ben öğretmenim yardımcı olayım deyip bir kitap gösterdi, bende baktım tabi amacimiz kitap almak ve bir öğretmenden yardım almak iyi birşey diye düşündüm. Aklımdan tek bir kötü düşünce bile geçmedi. Birden bana bağırıp kızmaya basladı eşim. Ben oradayken elin adamına neden soruyorsun, bana sor ben sorarim adama neden sen muhattap oluyorsun dedi. Haklı ama gerçekten tek isteğim çocuğum bir kitap bulmak, aklıma bile gelmedi başka birşey. Eşim söyleyince sonradan idrak ettim yaptığım hatayı. Evet eşim yanımdayken neden soruyorsun yani ama o an düşünmedim işte. Özür diledim ama sınırı hala geçmedi. Gerçekten moralim çok bozuk, ya diyorum kocam yanimda kim bana bakabilir, kim yanliş düşünebilir ki.. eşimde sen düşünmezsin ama karşındaki düşünür diyor. Off ya nasıl gönlünü alırım. Bilmiyorum biraz yol gosterin kizlar.
Gönül almayı bırakıp dağ ayısı kocanıza biraz medeniyet mi gösterseniz ?

Oo en ahlaklı eş konusu hım, iyi güzel, yalvar biraz daha, imasinin cirkinligine aldırma, herkesi kendi gibi görüyorsa hakkı var yani.. :KK51:

Erkeklerle konuşmamaya mı?
E herhalde yani tabi ki kociskosu haklı bir daha konuşmamali nerden okudum bu konuyu ben ya bir de eşim haklı diyor ya bizim ilerleme imkanımız var mı acaba diye düşünüyorum sürekli böyle konuları gördüğümde
Her işimi kendim hallederim ama düşünüyorum eşim olacak herif bana bagiracak bir de vallahi gömerim onu oraya bir insanı asagilamanin en berbat yollarından biri hani nefes alan herkese yürüyoruz sanki kitap sorulur karşıdaki insan da gosteriri bunun cinsiyeti mi var

Erkeklerle konuşmamaya mı?
Normal demiyorum zaten kocası yanında istemiyorsa napsın şimd bunun için boşansın mı sürekli huzursuz mu olsun, kavga mı etsinler. Biri ateş biri benzin mi olsun. Kocasının yaptığı yanlış onu dememde ki amaç bu şekilde derse kocasıda bakalm özür dileyecek mi ? Tepkisi ne olucak. Ama siz böyle diyerek hanımefendiyi daha çok üzüyorsunuz. Aile kurmakta yıkmakta öyle kolay değil. Sınırını çiz, sana bu şekilde davranmasına izin verme demişim zten önceki yorumumda sadece bunu cımbızla çekmişsiniz.

Normal demiyorum zaten kocası yanında istemiyorsa napsın şimd bunun için boşansın mı sürekli huzursuz mu olsun, kavga mı etsinler. Biri ateş biri benzin mi olsun. Kocasının yaptığı yanlış onu dememde ki amaç bu şekilde derse kocasıda bakalm özür dileyecek mi ? Tepkisi ne olucak. Ama siz böyle diyerek hanımefendiyi daha çok üzüyorsunuz. Aile kurmakta yıkmakta öyle kolay değil. Sınırını çiz, sana bu şekilde davranmasına izin verme demişim zten önceki yorumumda sadece bunu cımbızla çekmişsiniz.
Geri kalanını da 2 kere okudum. Yuva nasıl kurulur yıkılır ben de yaşadım. Eğer adamın değirmenine her hareketine dikkat ederek su taşırsa bugün erkekle konuşma diyen yarın otobüse binme der, öbür gün evden çıkma der, ertesi gün erkek doktora gitme der. Afganistan'da yaşamıyoruz.

Bugün kızıma 6. Sınıf konu anlatımlı yaz tatilinde çalışsın diye kitap almaya gittik. Fakat bulamadık. Orda oturan biri vardı, burada mı çalışıyorsunuz bir kitabı bulamıyoruz dedim. Adamda yok hayır dedi. Eşim birden sinirlendi önce ne olduğunu anlamadım. Adam ben öğretmenim yardımcı olayım deyip bir kitap gösterdi, bende baktım tabi amacimiz kitap almak ve bir öğretmenden yardım almak iyi birşey diye düşündüm. Aklımdan tek bir kötü düşünce bile geçmedi. Birden bana bağırıp kızmaya basladı eşim. Ben oradayken elin adamına neden soruyorsun, bana sor ben sorarim adama neden sen muhattap oluyorsun dedi. Haklı ama gerçekten tek isteğim çocuğum bir kitap bulmak, aklıma bile gelmedi başka birşey. Eşim söyleyince sonradan idrak ettim yaptığım hatayı. Evet eşim yanımdayken neden soruyorsun yani ama o an düşünmedim işte. Özür diledim ama sınırı hala geçmedi. Gerçekten moralim çok bozuk, ya diyorum kocam yanimda kim bana bakabilir, kim yanliş düşünebilir ki.. eşimde sen düşünmezsin ama karşındaki düşünür diyor. Off ya nasıl gönlünü alırım. Bilmiyorum biraz yol gosterin kizlar.
Abla dışarı da çıkma istersen. Yanlışlıkla biri adres falan sorar yuvan yıkılır.

Aklı başında, kendi kıymetini bilen, dik duruşu olan bir kadın olsa o evde kıyametler kopardı, kopmalıydı da zaten. Ailenin huzurunu erkek de düşünse nasıl olur? Sürekli kadına yıkmasanız mı bu aile sorumluluğunu?

Geri kalanını da 2 kere okudum. Yuva nasıl kurulur yıkılır ben de yaşadım. Eğer adamın değirmenine her hareketine dikkat ederek şu taşırsa bugün erkekle konuşma diyen yarın otobüse binme der, öbür gün evden çıkma der, ertesi gün erkek doktora gitme der. Afganistan'da yaşamıyoruz.
Bu konuda haklısınız zten ben de sizinle hemfikirim. Aksini söyleyemem. Benim amacım üzmeden yorum yapmaktı.

Kocanın gönlünü almak adına hemen alışverişe çık. Bir adet yular al. Kocana hediye et. Senin boynuna taksın madem. Yularını ona ver, kafasına göre gütsün seni. Bu dememek için zor sabrettim ama sonunda yazdım. Bu nedir ya. Rezillik. Nasıl hayatlar var inanamıyorum. Eşim değil gözümün bebeği olsa kimse bana bu şekilde hükmedemez. Ne demek ben varken nasıl soru sorarsın diye bir kadına milletin içinde bağırmak. İnanılmaz sinir bozucu.

Kesinlikle hepiniz haklısınız. Biliyor musunuz ben birde üniversite mezunuyum. İki çok güzel evladımız var. Eşim sinirlidir doğru ama tek kötü yanıda bu dört dörtlük değil bende değilim. 12 yıldır evliyiz 6 yillikta sevgiliyiz. İlkim, belki yine kizacaksiniz bana ama ondan başkasını görmedim ben. Biliyor musunuz benim babamda böyleydi, eşim daha normal bile denebilir babama göre. Babam bipolardı. İnsan alıştığı yerden devam ediyor hayata. Keşke önce kendimi değiştirebilsem. Anneme gitsem geliniyle beraber yaşıyor ne diyeceğim ona. Kendi ayaklarımın üstünde durmak mı? Hadi büyük kızım 11 yaşında kendine bakar küçük 1 yaşında süt kuzusu hayat pahalılığında kime emanet edeyim. İşin garip tarafı ne biliyor musunuz? Ben aşkı eşimle yaşadım. Hala çok seviyorum. Onun da beni sevdiğini biliyorum. Nereden diyeceksiniz, nasıl emin olabilirsin diyeceksiniz. Her istediğimi yapar, hastayken bakar, çoğu zaman bana bakışlarını yakalarım, işi ağır eve dili dışarda gelir yorgunluktan yinede bizi kırmaz. Ama bazen böyle şeyleri takıyor işte. Onun da huyu bu. Savunmuyorum yanliş anlamayın, ama o ve evlatlarım benim ailem korumak istiyorum. Fikrim beni bağlar tabi ki katılmak zorunda değilsiniz.

Cahil hanzoya ağzınız dolu dolu kocam demeyin sinir zıplatmayın. Kocanız gibi adamların hepsi kısır olsun üreyemesinler. Öğretmen dururken mağara dönemi primata mı sorulacakmış? Kırtasiyede kitap değil de don sütyen sordunuz sanki. Eşim dururken niye elin adamına sordum diye sayıklamaya devam edin. IQ seviyesi düşük cahil herifte profesör potansiyeli mi görüyorsunuz?

E elifcan ylmz ne demek çoğu erkek aynı tepkiyi verir? Benim sülalemde eşimin sülalesinde, iş ortamlarında aile dostlarımızda yok böyle neolitik çağ kalıntısı. Hepsi sizin çevrenizde mi toplanmışlar? Aile kurmak falan ne ailesi? Karısının kızının önünde şov yapacak, karısı da bir daha olmaz affet beyim diyecek. Buna şahit olan kız çocuğu da ezik büzük büyüyecek, niye? Çünkü sizler gibiler bu kadınların kızların elalem dedikleri kabussunuz. O koca dursun değil mi, o yuva yıkılmasın. Kadının gururu haysiyeti ayaklar altına alınabilir ahlaksızlıkla suçlanabilir.

Back
X