Başka birine ilgi duymak🤨🤐😖

Insallah esinde baska bi kadina ilgi duyyordur. Baska bi adama ilgi duyyorsaniz demmekki esinizi sevmiyorsunuz bosanin barii yazik adama ama diger adamin yuvasini yikmadan hem uzaklasmis olursunuz

Belli ki bir yanın görüşmek istiyor bir yanın uzaklaşmak neyin doğru neyin yanlış olduğu çok açık yanlısı seçersen bin pişman olursun da geri dönüşü olmaz haberin olsun

Bunlar hep çocukların yaz tatilinden..Bosluktan..Az çık ta kumlarla oyna ablacım. Hem elektriğini alır valla bak..

Belli ki bir yanın görüşmek istiyor bir yanın uzaklaşmak neyin doğru neyin yanlış olduğu çok açık yanlısı seçersen bin pişman olursun da geri dönüşü olmaz haberin olsun
Evt çok iyi farkındayım asla görüşme yada aldatma olmaz yapmam yapamamda zaten ama içimde büyyün bi sıkıntıya dönüştü buraya yazdım sadece ama yorumlarr

Offff

Evt çok iyi farkındayım asla görüşme yada aldatma olmaz yapmam yapamamda zaten ama içimde büyyün bi sıkıntıya dönüştü buraya yazdım sadece ama yorumlarr
Ne bekliyorsunuz ki? Kalbinin sesini dinle yuvanı yık mı diyelim. Kusura bakmayın evli insanların 3.şahıslarla ilgili durumlarına iyi yaklaşamıyorum

Direk kestirip atamayacagınız yakınlıkta mı eşinizin arkadaşı? Her seferinden bir bahane bulun ilk başlarda yada eşini bahane edin görüşmemek için. Ama mutlaka görüşmeyi kesin ki içinde bulduğunuz durum farklı noktalara gitmesin.

Evt galiba en iyi çözüm ve bahane bu olsa gerek

Ne bekliyorsunuz ki? Kalbinin sesini dinle yuvanı yık mı diyelim. Kusura bakmayın evli insanların 3.şahıslarla ilgili durumlarına iyi yaklaşamıyorum
Kendimi yada başkasını savunma yada sizi eleştirme değil amacım zaten hani sesli bile düşünemediğim düşüncede bile ezildiğim bişeyi yazdım aslında cvb gelmesini bile beklemiyordum yazınca rahatlıcam bir nebze diye düşündüm gerçekten çok üzücü bir durumdayım ama içinde bulunduğum ne onuda bilmiyorum ilgimi öle bir takıntımı belki yanılmamaı tamamen saçmalık işte malasef

Yakınlığınızı, ilginizin boyutunu biraz açar mısınız?
Karşılıklı mı bu yaşadıklarınız?

Bu konu fake olabilir ama gerçek hayatta maalesef böyle şeyler var.
İşyerimizdeki bir kadın evli iken evlerinde sık sık misafir ettiği kocasının arkadaşı ile kocasından boşandıktan kısa bir süre sonra evlendi.

Ne sıklıkla görüşüyorsunuz? Eşiyle anlaşamıyoruz, sohbet edemiyoruz, ortak noktalarımız yok görüşmek istemiyorum falan deyin. Ayrıca sanırım eşinize sevgi ve saygı duymuyorsunuz. Boşanmayı da düşünün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…