Başka birine ilgi duymak🤨🤐😖

Evt çok iyi farkındayım asla görüşme yada aldatma olmaz yapmam yapamamda zaten ama içimde büyyün bi sıkıntıya dönüştü buraya yazdım sadece ama yorumlarr😶😶
Haklısınız yorumlar çok fena.
Ne yapmışsınız sanki? Epi topu aile dostunuza ilgi duyuyorsunuz.
Alkışlayacaklarina neler diyolla?

Aynı kişi ceza aldıkça yeni hesap açıp yeni yeni sinir bozacak konular açıyo diye düşünüyorum artık.

Tebrikler canım mutluluklar👏🏻👏🏻👏🏻

Esini sevseydin baskasina ilgi duymazdin. Konu gercekse esinden ayrilmalisin. Adama yazik.

Kaç yıllık evlisiniz?Çoluk çocuk varmi?Eşinize artık aşık degilmisiniz?Boşanmayı düşünün eğer öyleyse..
Çünkü bugün bu adama yarın başkasına ilgi duyarsınız bu gidişle..

Birde konu açıp cevap vermemek çıktı. İnsanlar ciddiye alıp yorum yapıyor, konu sahibi cevap verme zahmetinde bulunmuyor. Konu gerçek değil diyen arkadaşlara katılıyorum artık.

Ailece görüştüğümüz evli olan eşimin arkadaşına tuaf bir durum içindeyim hiç olmadık anlarda aklıma geliyor görüşmemek belki bu durumu engelliyecek ama eşime nasıl söylerim ne bahane bulurum bilmiyorum yada çözüm olurmu bilmiyorum
Bence eşine açılmalısın belki eşinde o beyin eşine ilgi duyuyordur biran evvel sen söyle o itiraf edemiyordur onada yardımcı olmuş olursun birlikte dörtlü grup olarak takılırsınız...hem aklında kalacağına yeee orada kalsın....

Bence evliliğinde istediğin ilgiyi göremiyorsun o yüzden o adam ilgini çekiyor olabilir. Psikolojik bence, eğer eşine aşık olarak evlendiysen yani mantık evliliği vs değilse. Bence bunu kendi içinde çözebilirsin.

Back
X