haciz işlemi uygulanır canım öyle hemen içeri girmez merak etmeSelam hanımlar sizden fikir almak istiyorum daha doğrusu bi iç döküş te olabilir..Sevgilimle ilgili aslında ilk önce durumundan bahsedeyim, çünkü konumuz bununla ilgili. Sevgilim orta hali biri durumu iyi sayılır.Evi ,arabaları var.Bide üzerine tarlaları var. Fakat bu sene baya borca girmiş. İcralık olucak kadar fazla açılmış.Parası maalesef ki yetmiyor. Çoğu borçlara gittiği icin şimdi de onunla buluşcaktık.Jandarma aramış onu sormuş muhtara.Cok sinirlerim bozuk.Sebebi ise tarlaları var dediğim gibi tarlayı satıp borcu ödeyebilir.Ama satmıyor debeleniyor.Böle giderse girecek içeri
Bu arada annesine söylettirmiyor söylesem mi yoksa çok dik kafalı.Selam hanımlar sizden fikir almak istiyorum daha doğrusu bi iç döküş te olabilir..Sevgilimle ilgili aslında ilk önce durumundan bahsedeyim, çünkü konumuz bununla ilgili. Sevgilim orta hali biri durumu iyi sayılır.Evi ,arabaları var.Bide üzerine tarlaları var. Fakat bu sene baya borca girmiş. İcralık olucak kadar fazla açılmış.Parası maalesef ki yetmiyor. Çoğu borçlara gittiği icin şimdi de onunla buluşcaktık.Jandarma aramış onu sormuş muhtara.Cok sinirlerim bozuk.Sebebi ise tarlaları var dediğim gibi tarlayı satıp borcu ödeyebilir.Ama satmıyor debeleniyor.Böle giderse girecek içeri
Kredi kartıne borcuna girmiş?
Kredi kartı
Ne borcu bu
Ayrıca neden tarlayı satsın
Arabalar var ise en kolay o satılır
Kaldı ki borcun kaynağı iş vs ise kredi vs borcu varsa ona göre işlem yapılır
Mecburi diyor bide 15 bin tl bedeli askerlik ödedi ama muayeneye gitmemiş.30 gün içeri alıcaklarmıs diyor .boşa harcama mı yapmı mecburi mi? boşa ise yani bu size onun hakkında fikir verir.
Bu arada annesine söylettirmiyor söylesem mi yoksa çok dik kafalı.
Mecburi diyor bide 15 bin tl bedeli askerlik ödedi ama muayeneye gitmemiş.30 gün içeri alıcaklarmıs diyor .
Muayeneye gitmemiş parası yok diye annesiyle konusucam baska çarem kalmadıO askerlik ile ilgilidir
Ya da taahhütleri vs vardır
Kredi kartı borcu için 30 gün içeride yatılsa sokakta Adam kalmaz
Karışmıyorum zaten hapise girsin istemiyorum .Herkes söylemiş borç ve jandarma alakasız şeyler. Başka bir işe bulaşmıştır.
Adamın kendi borcu, kendi malı mülkü. Sevgililik sıfatıyla bu tip şeylere karışmanız hoş değil.
Muayeneye gitmemiş parası yok diye annesiyle konusucam baska çarem kalmadı
Farklı bi durum da var askerlik bedeli Ödemiş muayeneye gitmemiş asker kacagi gözüküyor.Kimse borcundan dolayı cezaevine girmez. Bu 1
Jandarma borç için muhtara sormaz,en fazla kağıt gelir muhtara bu 2
Eğer borcumu şu tarihte ödeyeceğim diye taahhüt vermediyse cezaevine girmez,sadece, üzerine taşınır taşınmaz mal varsa onlara icra uygularlar. Bu da 3
Muayeneye gitmesi gerek o zaman.Farklı bi durum da var askerlik bedeli Ödemiş muayeneye gitmemiş asker kacagi gözüküyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?