- 11 Aralık 2018
- 43.321
- 269.522
- 598
Karışmıyorum zaten hapise girsin istemiyorum .
para ile ne alakası var? muayene aile sağlığı merkezinde ücretsiz yapılıyor.Muayeneye gitmemiş parası yok diye annesiyle konusucam baska çarem kalmadı
Annesi destek olur belki para verir bisey olur . Kafasının dikine giderse hapise giricek ve babam duyucak.Tanıdık bizim .Karışmayın
Annesi ile neden konuşasın
İçeri alırlarsa annesi öğrenir zaten durumu varsa öder
Yani sevgililik ilişkisinde bu durumu anneme yetiştiren ile ilişkimi bitiririm
Öğrenciyim ben kendi param yok nasıl öderim ki .Sen sonunda kredi kartı borcunu ödeyen olma da
Borcum var diye asker muayenesine gitmedim diyor.İcradan araması varmış beynim yandı gerçekten .Benle beraber de tutmuşlardı arkadaşları ödedi çıkardılar .para ile ne alakası var? muayene aile sağlığı merkezinde ücretsiz yapılıyor.
sevgiliniz size bir şeyleri yalan söylüyor.
boşuna aile ile yüz göz olmayın.
hatta bence kendi yolunuza bakın.
15 bin odeyip, muayeneye gidemeyecek kadar sorumsuz bir adamsa hayatınızı mahvedersiniz
Ben yanındaydım giderken tutular yine borçlardan dolayı bundan eminim 20 bine yakın borcu var .Başka şansı yok .Borç için jandarma niye arıyor onu anlamadım. Emin misiniz borçla ilgili olduğuna? Hepimizin borcu var ne polislik ne jandarmalık olduk.. ben pek anlayamadım.
Ayrıca siz ne yapabilirsiniz ki? Tarlayı satışa çıkaracak değilsiniz herhalde?
Borc icin olduğuna Emin’im benim yanımda da tutular.Borç için jandarma soruşturmaz eğer bu doğruysa başka bişeye bulaşmıştır.
Yaşım la ne alakası var sadece kredi kartı değil 20 bin borcu var baska ödeme şansı yok annesine söylesem yardım ederler belki dedim .Yaşınız çok mu küçük
Kredi kartı borcu için tarla mı satılır
Annesine söylemek vs çok komik
Adam gider yapılandırır vs
Trilyon değil ya bu kart borcu
Doğru söylüyorsunuz ben sadece annesiyle samimi olduğum icin söylemeyi düşündüm .sevgiliniz henüz. eşiniz değil. para meselelerine müdahil olmayın. hele ki aile ile hiç yüz göz olmayın.
Benim yanım da tutular borç icin 1 gün hapishanede kalmış Sonra tanıdıkları kurtardı konu aslında su mal varlığı var ama borcunu ödemiyor.Askerlikle ilgili bir durumdur muhtemelen.
Girerse de kendi halt yemesi olur bir şey olmaz aklı başına gelir.
Borç için hapis cezası yok bildiğim kadarıyla artık. Zaten en kötü denetimli serbestlikten falan kurtarır sanıyorum. Hapishaneler tıklım tıklım zaten, her borçluyu içeri atamazlar.
Ona iyi bi şekilde sorucam.Sevgiliniz bişeyleri sizden gizliyor veya uyduruyor
İlişkinizi gözden gecirin derim
Borcunuda ödemeyip bu hallere katlanmak kendi tercihi siz neden canınızı sıkıyorsunuz ki ? Destek verilcek bi durum yok bence yada bilinmeyen seyler var gibime geldi..Benim yanım da tutular borç icin 1 gün hapishanede kalmış Sonra tanıdıkları kurtardı konu aslında su mal varlığı var ama borcunu ödemiyor.
Benim yanım da tutular borç icin 1 gün hapishanede kalmış Sonra tanıdıkları kurtardı konu aslında su mal varlığı var ama borcunu ödemiyor.
Borc icin olduğuna Emin’im benim yanımda da tutular.
Yaşım la ne alakası var sadece kredi kartı değil 20 bin borcu var baska ödeme şansı yok annesine söylesem yardım ederler belki dedim .
iyi de yukarıda kredi kartı dedin
ben de kredi kartı borcu için tarla mı satılır bu devirde dedim
adam borcu yapmayı biliyorsa ödemeyi de bilecek
jandarma da tuttu hadi borcu ödedi hemen bıraktı olmaz ki
alacaklıyı bulacaksın borcu ödeyeceksin şikayetten vazgeçecek de yazılar yazılacak da bırakılacak
ayrıca da mesleği ne bu arkadaşın
evi arabaları tarlaları var ama 15 bin borç için annesine söylenecek
yolda yakalanacak arkadaşları ödeyip çıkaracak
kredi kartına ek olarak demek istedim benim yanımda tutular gecesi borcu Ödemiş arkadaşlar,sabah avukat dilekçe yazıp saldı ama bana göre de öle borçtan tutmamaları lazım.Servisi var söferi var bide.Kendisi sürmüyor yası tutmuyor.iyi de yukarıda kredi kartı dedin
ben de kredi kartı borcu için tarla mı satılır bu devirde dedim
adam borcu yapmayı biliyorsa ödemeyi de bilecek
jandarma da tuttu hadi borcu ödedi hemen bıraktı olmaz ki
alacaklıyı bulacaksın borcu ödeyeceksin şikayetten vazgeçecek de yazılar yazılacak da bırakılacak
ayrıca da mesleği ne bu arkadaşın
evi arabaları tarlaları var ama 15 bin borç için annesine söylenecek
yolda yakalanacak arkadaşları ödeyip çıkaracak
kredi kartına ek olarak demek istedim benim yanımda tutular gecesi borcu Ödemiş arkadaşlar,sabah avukat dilekçe yazıp saldı ama bana göre de öle borçtan tutmamaları lazım.Servisi var söferi var bide.Kendisi sürmüyor yası tutmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?