Baska Erkekler Katlanmazmis..

Cok haklisin canim. Ben kurallarla yasamanin aksine cok bagimsiz ruhlu bi insanim. Malesef bu durum ailemizde cok buyuk kavgalara netice oldu. Ben evi birakip, otele yerlesmistim bi sure, babam cok kotu oldugundan donmek zorunda kaldim. O olay bir daha tekrarlanmasin diye de onlarin rahatsiz olmayacagi sekilde davranmaya calisiyordum ama simdi ben de rahatsiz oldum. Gecen hafta actigim konuda da belirttigim gibi erkek arkadasimin arkadas ortamina dahil olamamaktan son derece rahatsizim.

Canım sana şimdi özelden birşey yazıcam

Ailenin erkek arkadaşından haberi var mı ?
Biliyorlarsa onunla birlikte gezdiğini ve güvende olduğunu söyleyebilirsin.
Açıkça ve sakince konuşursan belki daha anlayışlı olurlar.
Ev aldığına göre,okul hayatın bitmiş,çalışan bir genç kadınsın.
Artık kendi kararlarını kendin verebilecek,neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilecek yaştasın.
Annenle güzel bir konuşma yapmanın zamanı gelmiş:)

kac yasindasiniz bilemiyorum ama sanirsam en fazla 25sinizdir... ailenizin kurallari turkiyedeki cogu aileye nazaran cok daha iyi ama arkadasinizin kulturu farkli oldugundan malesef bi yandan o da hakli. kendini onun yerine koy birazda haksizsin demiyorum seninde yapabilcek birseyin yok ama aileni biraz alistirsan iyi olucak sanki:26:

Erkek arkadasimdan haberleri var. Babam biraz irkci oldugundan amerikali olmasina takmis bir haldeydi. Ama simdi alisti sanirim. ilk ve son olarak 6 ay once konusmustuk (kavga halinde) bu konuyu. Sonrasinda bir daha hic erkek arkadasimdan bahsetmedim. Ama disardayken onunla oldugumu biliyorlar. Haklisim sanirim ailemle bir konusma yapmam gerekiyor :)

hey justiiiiiiiiin,justinn..ya evlenecez ya katlanacaz..benım adım hıdır,deseydin..

Arkdaşlarında dediği gibi aranızda külüt farkı var köt bir şey demeişki ama insan en yakınınada söylemezse derdini kime söylerki...Sizinlede zaman geçirmek istiyo bu onu o yüzden yormuş.Aklınıza kötü şeyler getirmeyin bence..Onun hayat gidişatı belliki biraz daha farklı sizde onu öyle kabul edn ama o sizi ne kadar daha idare eder onu bilemem tabi..

Amerika'da bile yaşasak abimin 9'dan sonra eve geldiğimde olan tepkisi değişmez sanırım: "Yatak, yorgan gönderseydim de dışarda yatsaydın bari. Zahmet edip neden geldin?" Kısacası böyle yetiştik, alışkanlıklar böyle. Yapacak bir şey yok.

bence dedigi Dogru ama canim..baska birisi olsa, yada yeterince sevmese seni katlanmaz..

cünkü seni anlayamaz.. sanki sen bilmiyormusun Sabaha karsi eve gitmeyi, ama aileni üzmek istemiyorsun..

ama bizim (cogu) türk aileler bunu kullaniyorlar.. aa nasil olsa bana kiyamaz, ben üzülürsem dayanamaz diye ellerinde oynatiyorlar bizleri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…