başka kadınların vücuduna bakar mısınız?

amelie08

Previously amelie08
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2011
791
961
103
Ben kendimde olmayan şeylere bakıyorum. Mesela göğüslerim küçük, ilk dikkatimi o çeker. Popomun dik olmasını isterdim. Dik popo görünce hemen bakıyorum. Tuhaf mıyım? Siz de yapar mısınız? Büyük göğüslüler çok şanslı cidden.

Bakarım... Herkes bakar birbirine... Mesela Aşırı zayıf olmak istiyorum kemik yığını benimde öyle hoşuma gidiyor. Popom yok mesela bacaklarım incecik çok hoşuma gidiyor çok hafiften karnım var oda yok olsun istiyorum

bakıyoruz tabi,hemde erkeklerden daha çok.. Bilirmisiniz bilmem ama kadınlar erkekler için değil hemcinsleri için güzel giyinir.. hiçbir kadın bir erkek görsün diye markalı giyinmeye çalışmaz mesela,erkek bunlardan anlamaz bile.. doğamızda var rekabet dürtüsü..ilkel benliklerimizde mevcut bu his..en iyi ben olup en iyi adamı ben alıp yavrularıma en güçlü babayı ben seçicem dürtüsü.. yani bir sapıklık değil çok normal.. ben mesela imrenirim nadiren kıskandığım da olmuyor değil.. ama yaratılış işte..

Bakmiyorum. Kimseyi ciplak gormeden fiziginin guzel olduguna inanmam.

Uzun yillardir spor yapan biriyim, spora yeni başladigim zamanlar bazi kadinlar orta yerde pantolonunu vs cikariyordu dikkatimi cekiyordu haliyle pantolonla gayet guzel duran bacak ve popolar o pantolon ciktiginda ayni şekilde durmuyor bazilarinda nasil bir pantolon giyiyorlarsa artik.
Bacaklari dizden yukarisi kalçaya kadar derin göcüklerle dolu bingil bingil sallaniyor meger ama dar pantolonu cekince taş gibi gorunuyor.
Gobek, kalca, meme kiyafet ustunden durdugu gibi durmuyor kesinlikle.

Buyuk memelerde sutyenle guzel duruyor, sutyensiz olup dik duran da azdir, sutyen cikinca onlarda löp aşagi iniveriyor.

Not: Kucuk memeli

Vücudum da begenmedigim bı tarafim yok ha çok güzel vücudumda yok ama bazen kıyafetten yada aşırı zayıflıktan dolayı gözüm takılır bakarken bulurum kendimi bakmamam lazım ama işte.

Fizik olarak kendimi beğeniyorum,çevreme karşı fiziksel gözlemde de çok ilgisizimdir (psikolojik -sosyolojik olarak analiz etmeye bayılırım ama kendi kendime).
Mesela bana 'zayifladim mi?' diye soruyorlar. Bu soruyu beş yüz kere duyduysam birinde bile doğru cevap vermemişimdir çünkü kilo aldığını bile farkına varmam. Bana göre hep aynıdır insanlar. Arkadaşım kocasıyla tatilden bir resim paylaşmış,kocasının hamile gibi göbeği çıkmış atletin altından. Ona mesala çok şaşırmıştım , amma kilo almış diye.
Ama meğer hep öyleymiş. Ki sık sık gördüğüm bir adamdır kocası.
Kimsenin fiziği dikkatimi çekmez. Sadece saçı lüle lüle kizlar ve erkekler olur ya. Farketmeden onların lülülerine bakarım bazen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…