başka kadınların vücuduna bakar mısınız?

Tabi ki ama haset olarak değil. Saç rengi ne güzelmiş, vücudu ne orantılı, cildi bebek gibi ne güzel diye içimden geçiririm. Bunu düşündükçe 'bende niye yok' dememen gerekir. Kendini sevdikten sonra başkalarının senden farklı özelliklerine bakınca 'ona çok yakışmış' diyebilmek gerekiyor. Ben beyaz tenliyim mesela, esmer birini görünce ten rengi ne kadar güzel diyorum ama bu esmer olmak istedigim icin degil, o da guzel olduğu için..

Ben ince bel şekilli popo ve uzun saçı kadınlara yakıştırıyorum goruncede bakarim
Birde koca götlu görünce tuhaf bulduğum için bakiyirum=))

Önemli olan tabii ki sağlık arkadaşlar. Şişmanlar zayıflara, zayıflar şişmanlara özenir. Ben sadece kendimi dikizleyici gibi hissettim. Sorun mu var diye düşünmüşlüğüm de oldu.

Bu arada Candice denilen kadına baktım. Bazı fotoğraflarda meme yok, bazılarında var ama doğal, kendi memesi gibi. Uzmanlar cevaplasın lütfen.

Benimde memem yok bakarim baskalarinjnkine onlar ip askili bluz giyerken ben giyemiyorum niye? Giysem sutyen gorunuyor meme yok cunku

Ipince bacaklarim olsun isterdim.Kismet olmadi.serenayin bacaklarina bakarim o yuzden.Npsam etsem boyle olur muyum acaba diye

Dik popo için squat cok etkili tabi genetik faktörde önemli

Yok ben bakmıyorum öyle tabi karşı karşıyayken insanlarla gözgöze gelebiyoruz. Kendinle barışık değilsin sanırım ondan dolayı oluyor. Mesela gördün ya dik bi kalça hopp hemen spora yönel senin de zamanla olur. Ama insanların çoğu başkasındakini güzel bulur sanırım. Her şeyin güzel olsa da yine başka birinin başka bi şeyini beğenecekmişsin gibi geldi nedense çünkü kendini beğenmiyorsun eksik görüyorsun

Ben hiç bakmam, başkalarıyla ilgilenmem.
Umrumda değil onda olup bende olmayan şeyler.

Fiziksel özelliklere aşırı değer yüklemiyorum ondan sanırım..

Ben de çok bakanlardanim.Kosu yapıyorum 3-4 senedir.Azda pilates hareketleri ,bacaklarım genetik olarak çok fena,duzeliyor ama çok yavas.Bu yüzden en çok bacaklara bakarım.Bir de güzel fiziği olanlara bakıyorum ,kötü fizigi olanlarla ilgilenmiyorum .Zayıf kadınlar değil de spor yapan kadınlari güzel buluyorum.Esimin bana dediği sen kadinlardan mi hoslaniyorsun diyeceğim ama o da değil.Spor yapmadan önce böyle değildim:)

Evet bakarim,hamile kalana kadar cok aktif aletli pilates tapiyordum,simdi hamile pilates,ozellikle bakarim hayta derste birbirimize suram iyi buram kotu gibi gosterirdik

Bakarım. Ama şunun şurası şöyle benimki niye böyle gibi bir düşünceyle bakmam. A ne hoş ne güzel kadınmış derim. Hatta yeri gelirse bunu söyler iltifatımı da ederim. Hemcinslerimin güzel şeyler duyup iyi hissetmesi hoşuma gider.

Güzel kadın görünce bakarım ya, ne yapayım bazıları cidden sanat eseri gibi oluyor. Güzel bir tablo görünce bakma gibi... (anlatıcı burada kadını metalaştırdı sanırım ) Kendimi kıyasladığım olmadı ama. Ben de böyle yaratılmışım, bir Victoria Secret mankeni değilim, olmama da gerek yok, olan bağa yetiyor modundayım. Yine de iki çocuk emzirdik diye memintolar bu kadar form kaybetmese iyiydi ama. Ona bozuğum biraz.

kimseye bakmam Belim incedir popomda dik ve dışa doğru hep kendime bakarım ben
Bakma ihtiyacımı kendimle gideriyorum yani

Nevar ki bir silikona bakiyor o dediklerin.))

Bakmıyorum, bana bakilmasindan da rahatsız olurum.
Yakışıklı adama bakarım, kadını napiimm

105 beden bir sutyen alıp her iki göğsünün içine 2 şer kiloluk ağırlıklar koy ve 24 saat dolaş ondan sonra konuşalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…