Başka kadınlarla tanışma isteği...

beyefendi dediğin kişi eşin değil ama birlikte yaşıyorsunuz sanırım.
Kusura bakma canım ama sorununun psikolojik olduğunu söyleyince bana bir gülme geldi.Sen bu kadar saf mısın?
Sarhoş adam harflari nasıl bulupta cümle kuruyor.
Muhabbetin gerisi gelmiş mi ne demek.Bu nasıl bir pişkinlik.Ve sen mecbur musun bu tarz bi varlığa.

Sarhostum hatırlamıyorum misali bu olaylar surusu alır başını gider. Ayrıl gitsin evliligimi dusunuyorsun birde.

nereye gidicem kızlar? ev nereden tutucam? tek başıma ev tutmaya maddi imkanım yetmezki. Gideceksen kal diyemem kalıcaksan git diyemem. çok mutsuzdum son zamanlarda dedi .
ve hala gitmiyceksin
ne olacak omur boyu ev tutmaya param yetmez diye gurursuz gurursuz hatun ayarlamasını mı izleyeceksin

Ay deli misin tabi ki evlenme ya
bile bile lades denir mi?
tinder da neymiş ayrıca, ne alaka yani neden ille tanışmak istediği kişiler kadın
erkeklerle arkadaş olsun illa yeni insan tanımak istiyorsa

gibi gelmesin. potansiyel çok yüksek. göre göre gitme yaaani.

Aldatilmak iliskinin olagan bi parcasiymista, siz istemiyormussunuz gibi yazmissiniz. Evlensem aldatilacakmisim gibi geliyor da ne. Daha evlenmeden boynuzlarin tavana degecek. Kendi dusen aglamaz ama. Herseyin farkindasin. O yuzden karar senin. Bu adamla devamsa, o zaman hayatin boyunca asla tek kadin olmayacagini bil.

İleride aldatılacağınızı düşünüyorsunuz demek. Kuzum siz zaten aldatılıyorsunuz bunun farkında değilsiniz sanırım Başka bir kadınla muhabbet etmeye teşebbüs etmesi zaten aldatmak demek. İlerletmesine gerek yok. Ayrıca sizdede ne mide varmış pes diyorum başka bişey demiyorum

Acıyorum senin gibilere ya... Okuyorsun ediyorsun dışarıdan ama bir erkeğin paçasına yapışmışsın. Kendini ona mecbur etmişsin. Kaderim falan diyorsun ya... acınası bir kişilik.

Aynı durum yüzünden daha önce de konular açmışsın. Buraya konu açmaktan başka bir şey yapamıyor musun sen? Zavallı mısın? Sinirleniyorum ya

Evlenmemişsin daha böyle bi güzellik yapmışsın ayrıl derim çünkü bu tarz insanların kendini durduramadığı bir durum içinden gelen o çünkü. İlerde çok üzülürsün ve hep içinde şüphe olucak ayrıl kafanın rahat edeceği adamı hayatına al.

Bu adamla evli olmadığına sevindim açıkçası. Şimdi yapıyorsa evliyken hayli hayli yapar. Üzüldüm.

Tövbe yarabbim yaa insanlarmi kör bizimle kafami buluyorlar...yahu o

kadar acik bi vaziyette adam aldatiyo meyilli
meyilli

bundan acik ispatimi var hala demezmi bide iyi yönleride var diye¿

Evlen tatlim dürüstlük abidesi aldatmaz seni gözüne soka soka yaşiyo zaten¿

Siz hala beraber misiniz?
Göstere göstere aldatmasını mı bekliyorsunuz ben anlamadım ki.

Okurken evli olduğunu sanmıştım ama konunun sonuna doğru derin bir ohhh cektim..bu adamdan kurtulmalısın tez vakitte

İlk üç sayfadaki bütün yorumları beğendim baktım sonu yok bir de yazayım dedim.
Git pacanı kurtar.

Düşünmekle bile vakit kaybetmeden ayrıl. Evlendiğinde de değişmez böylesi. Çok pişman olursun.
Yazık etme kendine

canım iyimisin?? göz göre göre yapma .bende buna benzer birşey yaşadım ama bırak gitsin daha iyi başlarsın emin ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…