Başka kombinler istiyorum

vrecel

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2010
359
93
118
kızlar çok sıkıldım artık yaz kış kot yada pantolon giymekten başka kombinler istiyorum biraz değişiklik istiyorum

boyum 1,63 kilom 60 yaşım 21

tayt şort giyemem

zaten bol paça pantolon giydiğim içinde çizme giymiyorum ya bot spor ayakkabı

sizden öneriler bekliyorum nelere yapabilirim ne giyebilirim diye

şimdide teşekkürler

önerin ve msjımı görüp cevap attığın için çok teşekkür ederim yazın uzun etek elbise filan giyiyorum ama kışın hiç düşünmedim nasıl olur ki birde çok üşürmüyüm şu sıralar havalar acayip soğuk yinede aklımda teşekkür ederim :16::16:

Kışın kışlık kalın kumaşlardan elbiseler oluyor. Ayrıca altına pentinin tayt çorapları var 2 çeşit. Bitanesi kalın diğeri biraz daha ince, onlardan alıp giyebilirsin. Üşüme problemini çözer. Ayrıca çorap üstüne kısa şort altınada çizme giyebilirsin. Yine kalın kumaştan yapılma şortlar çok güzel duruyor ve değişik bir tarz.

Kışın kışlık kalın kumaşlardan elbiseler oluyor. Ayrıca altına pentinin tayt çorapları var 2 çeşit. Bitanesi kalın diğeri biraz daha ince, onlardan alıp giyebilirsin. Üşüme problemini çözer. Ayrıca çorap üstüne kısa şort altınada çizme giyebilirsin. Yine kalın kumaştan yapılma şortlar çok güzel duruyor ve değişik bir tarz.

önerin için teşekkür ederim elbise fikrini düşünücem tabi aşırı rüzgarlı havalar geçince yoksa elbise başıma geçer :D :D, dediğim gibi şort giyemiyorum , dar paça giyemediğim için de çizme giymiyorum anca pantolon altına onuda sevmiyorum model gözükmüo

Son düzenleme:
Back
X