Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Başka şehirde okumak için ailemi nasıl ikna etsem?
Kilitledim kapımı 3 gün açmadım yemek yemedim içmedim konuşmadım hee bide bu süreç içersinde sürekli ağladım babacığım dayanamadı tabii Tabi sen böyle yap demiyorum ama son çare bir denersin ihihihhii
Bizimkilerde olmaz diyorlardı baktım kayıtların son günü yaklaşıyor.Topladım valizimi akşam ben yarın gidiyorum dedim.Sonuçta hayatımızla ilgili önemli kararlar bunlar.Neyse sonra kızdılar küstüler ama ertesi akşam babamla yola çıktık
Ben de seneye gircem sınava hayırlısıyla.Aynı sorunu yaşıyorum .Ben Trakya'dayım istedigim okul İzmir 9 Eylül Üniversitesi
Uzaklık 12 saat filan . Ailemi nasıl ikna edicem hiç bilmiyorum. Her lafını açtıgımda babam biz de geliriz beraber gideriz diyor.Burada belli bi düzenimiz kendi evimiz var
Allah kolaylık versin sana . Umarım istedigin yere yerleşirsin.