Başka Şehire Gelin Gelenler..

masalmz

Ela agapimu, ela...
Kayıtlı Üye
1 Mart 2014
12
11
8
35
Merhaba arkadaşlar ben başka bir yerden Bursa'ya gelin geldim ve burda tanıdığım kimsem yok aslında gelin geleli 2 yıl oldu bir kızım var ne komşum var nede gelen giden eltim var bi tane ama o da daha hiç tek başına bana gelmedi hep kayınbiraderimle gelir oda kırk yılda bir üç Yıldır evliler fakat çocukları olmuyor diye biraz fesatlar var önce benim oldu diye eşim vardiyalı Çalışıyor ve pek konuşmayıda sevmez ne derdimi sıkıntımı paylaşabileceğim bi yakınım nede bir komşum var Apartmanda otuz kişi oturuyoruz bir gün kek yapıp birinin kapısını çalıcam diyorum yanlızlıkdan bunaldım birşeyler anlatıp sohbet edebileceğim kimse yok çevremde annemlerde uzak pekde gelmiyorlar başka yerden gelin gelenler siz bunun çaresini nasıl çözdünüz???

Çok iyi anlıyorum sizi. Bende 5 ay önce bursaya gelin geldim çok bunaldım kimse yok diye 2 gün önce işe başladım şimdi daha rahatım azıcık daha evde otursam ne yapardım bilmiyorum benim eşim de vardiyalı çalışıyor bu hafta onu bile göremeyecek gibiyim.

Kek yapıp komşulara götürmek işe yarar bence denemenizde fayda var

kafan rahat desene..

havalar düzelince en yakın parka gidin çocuğunuzla.orda mutlaka sizin gibi çocuklu anneler olacaktır;size uygun olan birisiyle tanışıp arkadaşlık kurabilirsiniz.hem size hem çocuğunuza arkadaş bulmuş olursunuz;yani bir taşla iki kuş

Off off yalnızlık getcekten cok zor bende bursadan bır ılceye evlendım 5 yul oldu ama halada alısamadım sımdı 2 coxugum oldugundan pek sıkılmaya vaktım olmasa da bazen cok bunalıyorum

Off off yalnızlık getcekten cok zor bende bursadan bır ılceye evlendım 5 yul oldu ama halada alısamadım sımdı 2 coxugum oldugundan pek sıkılmaya vaktım olmasa da bazen cok bunalıyorum

Ne kadar çocukda olsa insan bi iki muhabbet edecek insan Arıyor havalar soğuk diye dışarı çıkılmıyor çocuk küçük insan yüzü görmeye hasret kaldım

Deniycem fakat kapıyı çalıp ne diyeceğimi bilmiyorum yada o cesaret yok bende galiba

Komşularınızı hiç evinize davet etmediniz mi mesela biz de yeni gelinin evinde gelin Mevlüt'ü okutulur,ve apartmandaki gelinin komşularıda çağırılır hem tanışma ve kaynaşma aşaması için,siz hiç 2 yıl boyunca davet etmediniz mi?

Kek yapar bi komşunun kapısını çalardım. Ama iyi sıcak gördüğüm bi komşunun.

Konu sahibi benim gelin ciktigim sehirde oturuyormussun :/ ben coook ozledim Bursayi burnumda tuter hep gitsem bile yetmiyor yine Bursada yasamak istiyorum sehrimi cok seviyordum tanidiktan komsudan ziyade benim derdim sehir yani Bursa aşığıyım ama Istanbula geldim yeni evli sayilirim hala sevemedim gitti surayi komsu arkadas bendede yok olsun derdimde yok okadar oyonden sansliyim yani sevmiyorum oturmaya git gelleri pek zaten kolay anlasabilende biri degilim

Keske orada olsam en azindan komsularinla ayni dili konusuyorsun. Ben yurt disindayim oyle bir ihtimalim de yok. Buradaki Turkler de gercegi soylemek gerekirse hic sevecen degiller. Anlayacagin ayni durumdayim malesef. Yasima gore kimse yok, olanlar da gercekten tuhaflar. Turkiye de buyuyenler gibi olmuyorlar. Ne yapacagiz boyle, ruh sagligimiz bozulmasa bari..

bende bursa ya gelin geldim
zor oldu ama şimdi çok arkadaşım var
şu keki yapıp bana gelsen

Yok mevlüt okunmadı öyle birşey OLDUĞUNU bilmiyordum zaten sizden duyuyorum ilk defa bebek mevlidi yaptık çağırdık fakat onda gelen olmayınca ANCA girişse Çıkışta merhaba merhaba o kadar buradaki insanlar

Merhaba bende bursaya gelin geldim iki ay oldu kimsem yok benimde evde oturuyorum konu komsuda yuzunu gostermiyor zaten Ankara da iken çalışıyodum su an evdeyim sinavlara hazırlanıyorum zaman oyle geçiyor

Kizlar halinize sukredin ben doguda bir sehre atandim ufacik bir yer sonra evlendim esimde buraya geldi gezecek hicbiyer yok ne kendi ailem ne esimin ailesi hic kimsem yok... cok bunaldim zaten gun sayiyorum on gun sonra once bursaya sonra da istanbula gelicem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…