Ben çocukla bile geçiremiyorum zamanımı valla helal sana geçiriyorum ama insan işde iki muhabbetin dibine vurmak istiyorMerhaba bende bursaya gelin geldim iki ay oldu kimsem yok benimde evde oturuyorum konu komsuda yuzunu gostermiyor zaten Ankara da iken çalışıyodum su an evdeyim sinavlara hazırlanıyorum zaman oyle geçiyor
oy uzakmış bayaAynen teknoloji gibisi yokmuş daha önceden Aklım neredeymişti!
Nilüfer görükle sen?
Masal kekin tarifini verirmisin ? Aklıma düştü nasıl bir kek :) ciddiyimBen çocukla bile geçiremiyorum zamanımı valla helal sana geçiriyorum ama insan işde iki muhabbetin dibine vurmak istiyor
Bizde yapılıyor canım yeni gelinin evinde hem de komşular çağırılır tanışma aşaması için,ama siz bebek duası yapmışsınız gelmeleri gerekirdi diye düşünüyorum,kapı komşunuz nasıl birisi?Yok mevlüt okunmadı öyle birşey OLDUĞUNU bilmiyordum zaten sizden duyuyorum ilk defa bebek mevlidi yaptık çağırdık fakat onda gelen olmayınca ANCA girişse Çıkışta merhaba merhaba o kadar buradaki insanlar
nerdesinKizlar halinize sukredin ben doguda bir sehre atandim ufacik bir yer sonra evlendim esimde buraya geldi gezecek hicbiyer yok ne kendi ailem ne esimin ailesi hic kimsem yok... cok bunaldim zaten gun sayiyorum on gun sonra once bursaya sonra da istanbula gelicem :)
Çok haklosin canim insan bi beş dakika bile olsa muhabbet etmek istiyor. Bende başka şehirdeyim bebeğim olduğu için izindeyimde bir haftadir esimduainda kimsenin yuzUnu göremedim inan hava soğuk disarida cikilmiyo dediğin gibi.. Yalnizlik zor ama dediğin gibi sen bisiler yap götür komşulara illaki biri buyur eder öyle öyle komşuluk ilişkilerin gelisir. Bizim apartmanin çoğunda öğrenciler oturdugundan konuda yapamiyorum bi cozym bulursan bana söyleNe kadar çocukda olsa insan bi iki muhabbet edecek insan Arıyor havalar soğuk diye dışarı çıkılmıyor çocuk küçük insan yüzü görmeye hasret kaldım
Dt88 kim konuda öyle birisi yorum yapmamış ki sabırım yanlış yere yazıldıDt88 yazacaktım affola
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?