• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başkalarına özenmek.

Bir arkadaşım evlendiği gece saat 3 te düğün fotolarını yüklemişti gerdek gecesindeyken yani:1: hemde geçen hafta oldu bu olay.
Balayında her çektiği fotoyu ekliyor sürekli foto çekiyorlar. Benim ailem geldi yanıma gezmeye bi hafta kaldılar toplasak 3 fotomuz yoktur oysa nereleri gezdik. Hiçbiri face'de değil. Sürekli özel hayatını insanlara göstermeye çalışanlar görgüsüzden başka bişey değiller. Açıkcası hiç özenmiyorum. Düğün fotolarımı da uzun süre eklemedim baktım herkes eklemiş beni etiketlemişler bende bi kaç tane ekledim artık.

valla bende böyleydim ama lise arkadaşımın evlendiği gece "kocişimle baş başa" durum güncellemesinden sonra zerre heves etmiyorum.
ettiğim şeyler eğitim ve kariyerle ilgili. giyim, kuşam, sevgili, tatil bunlar herkesin yapabileceği şeyler önemli olan kaliteli şeylere özenmek...

kocişimle başbaşa,e sonrası :60:

bu güncellemenn altındaki yorumları merak ettim,haydi beline kuvvet mi denir ya da kolay gelsin falan mı :30:

Ben sırf bu yüzden sosyal paylaşımda hiç bişey kullanmıyorum:27:Biraz özgüven sorunu yşaıyodum şimdi hallediyorum yavaş yavaş çok şükür ama iyi ki kapatmışım gerçekten facebook falan ne varsa.Bakıyosun kıza en iyi okula gidiyo zengin sosyal güzel sevgilisi var.Bide benim listem bunlarla doluydu maalesef.Bu kızlarla başa çıkılmaz valla en iyisi hiç bakmamak:52:

şu aralar imrendiğim tek şey sütun gibi bacak ben ağda ile alıyorum ve nokta nokta oluyo lazere başlayıp bu hayalimi gerçekleştirmek istiyorum

Canım sosyal medyayla bağlantını kes hemen.bende öyleyim facem varken daha beterdim her girdiğimde moralim bozuluyodu gözlerim doluyodu :) zaten çok gereksiz bişey 1 hafta sabret girmemek için sonra hiç açmıyorsun valla face başında geçen saatlerine acıyorsun..

vay be tam olarak aynı durumdayız :) facede sürekli oynadığım bi oyun var ondan bıktığım an kapatıcam.

valla bende böyleydim ama lise arkadaşımın evlendiği gece "kocişimle baş başa" durum güncellemesinden sonra zerre heves etmiyorum.
ettiğim şeyler eğitim ve kariyerle ilgili. giyim, kuşam, sevgili, tatil bunlar herkesin yapabileceği şeyler önemli olan kaliteli şeylere özenmek...

Hahaha evet kocişimle başbaşa yatak keyfi falan yazanlar vardı. Bu "keyfi" modasının da suyu çıktı.

Özenme konusuna gelince bazen herkes birilerine/bir şeylere özenebilir. Abartı/takıntı boyutunda olmadığı sürece normaldir :).

Hiç kimseye özenmeyin, siz kendiniz mutlu olmayı başarırsanız sizden mutlusu olmaz. Edebiyat yapmıyorum çok ciddiyim. Davulun sesi uzaktan hoş gelir, içinde kimbilir neler vardır. kendimden örnek vereyim. Arabama atlarım istediğim yere giderim, istediğimi alırım, tatiller, dışarda yemek yemeler, kocam her akşam eli kolu dolu gelir, kafası önünden kalkmaz, her yere birlikte gideriz, 2 aileyede uzak sayılırım, kendi aileme giderim, kayınvaildeme ayda yılda bir giderim.

iç yüzünü anlatayım, bizim çocugumuz eşimden ötürü olmuyor, olmayacakta :( ailemden ve yakın arkadaşlarımdan ayrı yanlız olmak çok zor, kaynana problemi ve standart sorunlar, kocamın beni suçlaması, uykusuz geceler, aldıklarımın mutlu etmemesi, gittiğim o güzel yerlerde çocuklu ve hamile kadınları, aileleri izlemek, eşimin yanımda yani gözümün önünde ama bilgs. çok vakit geçirmesi vs.

benim yerimde olmak isteyen kaç kişi var ama içi öyle değil işte. o yüzden başkalarının hayatına özenmeyin, kendi hayatınızı yaşayın ufacık şeylerle mutlu olmayı unutmayın. çünki en büyük mutluluklar onlarmış.

:)) çok güldüm ya,
bir arkadaşım da balayına otele gittiklerinde kendilerine özel hazırlanan Kırmızı kocaman kurdeleli yatağının resmini paylaşmıştı. Bakın bakın biz burada şey edeceğiz der gibi :1:

üniversiteden bi kız arkadaşım nişanlandı insan her alınan hediyenin fotoğrafını koyar mı? Adam zenginmiş buna hani küçük külçe altın mı denir bilmiyorum onda almış buda resmini çekmiş koymuş :27:

"O an"ın fotoğraflarını da paylaşsaymış:ssz:, edep ya Hu.. Ben de artık her anını paylaşan, mutluluk pozları verenlerin aslında evliliğine büyük sorunlarının olduğunu ama dışarı yansıtmamak için böyle yaptıklarını düşünür oldum.. Yada etrafını kıskandırmak için, birilerine mesaj vermek için..

Özenmiyorum aynen dediğiniz gibi iyi bir iş ve kariyerle bunların çok daha iyisi yapılır...

bu tipler bence diğer insanları kıskandırmak özendirmek için yapıyo bunları ellerinde sürekli telefon foto paylaşmaktan durum güncellekten gittikleri yerin keyfini çıkaramıyodurki bunlar :1: bırak telefonu keyfine bak.bi akrabamız var paylaşıyo beğeniyo yorum yapıyo kendi kendine :1: 2-3 sene öncce eklediği fotoları beğeniyo :53: ne alakaysa bu duruma sinir olduğum için onun paylaşımlarını engelledim onun profiline girersem anca o zaman görüyorum neler yapmış. bende resim yüklüyorum ama anında canlı yayınla değil eve gidip pcye atarım resimleri 2-3 tane yüklerim düğün resimlerinden bile 2 tane var sadece

Hiç kimseye özenmeyin, siz kendiniz mutlu olmayı başarırsanız sizden mutlusu olmaz. Edebiyat yapmıyorum çok ciddiyim. Davulun sesi uzaktan hoş gelir, içinde kimbilir neler vardır. kendimden örnek vereyim. Arabama atlarım istediğim yere giderim, istediğimi alırım, tatiller, dışarda yemek yemeler, kocam her akşam eli kolu dolu gelir, kafası önünden kalkmaz, her yere birlikte gideriz, 2 aileyede uzak sayılırım, kendi aileme giderim, kayınvaildeme ayda yılda bir giderim.

iç yüzünü anlatayım, bizim çocugumuz eşimden ötürü olmuyor, olmayacakta :( ailemden ve yakın arkadaşlarımdan ayrı yanlız olmak çok zor, kaynana problemi ve standart sorunlar, kocamın beni suçlaması, uykusuz geceler, aldıklarımın mutlu etmemesi, gittiğim o güzel yerlerde çocuklu ve hamile kadınları, aileleri izlemek, eşimin yanımda yani gözümün önünde ama bilgs. çok vakit geçirmesi vs.

benim yerimde olmak isteyen kaç kişi var ama içi öyle değil işte. o yüzden başkalarının hayatına özenmeyin, kendi hayatınızı yaşayın ufacık şeylerle mutlu olmayı unutmayın. çünki en büyük mutluluklar onlarmış.

Çok üzüldüm.. Umarım bi çaresi bulunur. Her şey dört dörtlük olmuyor malesef. Zor bi durum..

Yorumunuzun için de teşekkür ederim :)

hadi gittigi yerlerin yada düğün fotograflarını ekleyenleri gectimde yedigi yemegin fotografini koymak nedir arkadas yemin ederim ben utanıyorum onlar adına..
resmen görgüsüzlük

her hayatın kendi sınırları içerisinde kendi dertleri vardır. bunu göz önünde bulundurursanız o insanın da nasıl hayat sürerse sürsün sizle aynı, benzer ruh hallerinde yaşadığını görebilirsiniz. o yüzden o sizin gibi x'e sahip olmanın ya da y'de yaşamanın getirilerini göremiyor olabilir. görse bile ona göre, büyük küçük dertleri vardır. özendiğiniz hayatlar dışarıdan şahaneyken içeriden senden benden sizden farkı yok. ve özene özene hayat geçmez. aç gözlülük, öfke, kin, kıskançlık bunlar bir insanın içinde büyümesine izin vermemesi gereken tüketici duygular.

Sizde bazı zamanlar etrafınızdakilerin hayatına özeniyor musunuz? Mesela giydiklerine,gittikleri tatillere,güzelliklerine,sevgililerine,okullarına,ailelerine...
Ben bunu sıklıkla yapıyorum. 1 gün boyunca suratım asık geziyorum. Neden ben öyle değilim diye içim içimi yiyor. Sosyal medyayla ilişiğimi kesmek en kolay yol gibi gözüküyor...

Zaman zaman olur ruh haliyle alakalı bence.
Kendini boşlukta hissettiğinde olur mutsuzken olur ama şükret bence:ssz:

Son düzenleme:
Kiskanclik kadar kotu bir hastalik yok.Elinizde olmayanlara uzulmek yerine,olanlara sukur etmeniz lazim.

Bu hastaliginizi bir sekilde yenmeniz gerek.

Hayatim boyunca birinin malini vs kiskanan insanlardan korktum ;)

Daha ileri boyuta giderse kiskandiginiz kisilere zarar verebilirsiniz.

Sosyal medya paylasimlarina gelince yedigi yemegin resmini koyanlar kadar nefret ettigim insan turu yok..

Sen koyuyorsun da belki o resmi goren kisi ac ? İstedigi yemegi yiyemiyor belki ? Bunlari dusunmek gerek,dusunmeyen varligada insan diyemeyiz...

sağlıklı bebekleri olanlara vede maddi olarak hiç sıkıntı çekmeyenlere özeniyorum kıskanmıyorumm sadece özeniyorum

kocişimle başbaşa,e sonrası :60:

bu güncellemenn altındaki yorumları merak ettim,haydi beline kuvvet mi denir ya da kolay gelsin falan mı :30:

:9::9::9: 30 küsür beğeni almıstı bir saat içinde bana çok avam geldiği için takip etmedim öyle şeyleri beğenmem, sevmem.

Bana da artık gına gelmişti. kapattım facebooku rahat ettim. Ben bütün gün evdeyim depresyondayım Cem Adrian dinleyip kendime düzenli olarak duygusal işkence çektiriyorum onların biri Londra'dan ötekisi Amsterdam'dan bir diğeri Los Angeles'tan fotoğraf atıyor. Gel de delirme :ssz:
Geçen liseden bir arkadaşımı misafir ettim iki gün, tam gidecek otobüsü bekliyoruz aaaaaaaaa diye bana döndü noldu dedim dedi ki '' ay biz senleyken ne fotoğraf çekildik ne bir şey, o kadar gezdik durum güncellemesi bile yapmadık '' :24: dedim aman boşver ne önemi var o hala of keşke yapsaydık nasıl unuttum diyor :27:

Back
X