Başkalarını suçlamak

Ne kadar güzel kendinizin farkındasınız ve bu ilerlemek için güzel bir adım. Zaten psikoloğa gidiyormuşsunuz. Umarım herşey düzelir.

Çok teşekkür ederim saçma bişey ama aklım 35 ten sonra daha çok oturdu sanki
Bir tek siz değil, çoğumuz hergeçen sene kendimizi bir önceki yıllara oranla daha çok yontuyoruz. Sanırım tecrübe buna deniyor. Mesela ben geçen seneki benle bu seneki arasında epey fark görüyorum. Sanırım kendinizle yüzleşmeye başlamışsınız. Bu o kadar önemli bir adım ki. Bundan sakın kaçmayın.

birşeyleri bilmek için onun eğitimini almak gerekir, doktorlar sitesinde bile soru soran hastalara doktorlar "muayene etmeden kesin teşhis koymak mümkün değil ama ....." diye cevap veriyorlar.
her hasta yakını o hastalığa gördüğü yerde şıp diye teşhis koyamaz. siz ancak hasta yakını olarak ne çekildiğini bilirsiniz, işin akademik yönünü doktorlar bilir. 230 tane kemik adının latincesini,20 cm kalınlığında kitapları, farmakolojik bilgileri, bütün tıbbi fiziksel, biyolojik testleri boşuna öğrenmiyolar.
kaynımda da var diyerek teşhis konulamaz yani.
alanımız olmayan çok önemli mevzularda konuşmayalım.
herkes her konuda fikrimizi bilmek zorunda değil.
sağlık konusunda eğer tıbbi geçmişimiz yoksa teşhisimizi kendimize saklayalım.
tavsiye.

Yanlış anlamayın ama hiç çekilmiyor böyle insanlar.
Varda tedavisi lütfen çaresine bakın, kırmak istemiyorum ama arkadaşlık çok zor bu şekilde.
Yakın arkadaşınız var mı hiç?

Yanlış anlamayın ama hiç çekilmiyor böyle insanlar.
Varda tedavisi lütfen çaresine bakın, kırmak istemiyorum ama arkadaşlık çok zor bu şekilde.
Yakın arkadaşınız var mı hiç?
Evet var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…