Evet farkına vardım çok yeni inşallah eski düşüncelerime geri dönmemYani bence böyle bişeyin çözümü farkına varmak. E artık farkına varmışsınız yanlış olduğunu biliyorsunuz. Yapmazsınız bundan sonra
sorumluluk almadan büyütülmüşsün...Merhaba arkadaşlar sorunum hayatımda kötü giden ne varsa başkalarını suçluyorum onlar yüzünden oldu diyorum. Mesela 5 yıllık bir ilişkim vardi çok üzüldüm yıprandım bizi tanıştıran arkadaşımı suçladım biyere çagırırlar orda kötü bir olay olur çagıran kişiyi suçlarım evlendim kötü çıktı yine tanıştıran kişiyi üniversite yi okumadım ailemi suçladım en kötüsü kardeşim gitti sonsuza ailemi suçladım bu psikoloji den nasıl kurtulurum eskiden daha çok tu şimdi azaldı
İnsanların çoğu başkalarını suçlar. Pek azı bunu farkeder. Öncelikle tebrikler. Bundan sonra da kendinizi suçlamayın. Sadece hatalarınızı düzeltmeye çalışın. Bazen sadece oluyor, kimse suçlu olmuyor yani.Merhaba arkadaşlar sorunum hayatımda kötü giden ne varsa başkalarını suçluyorum onlar yüzünden oldu diyorum. Mesela 5 yıllık bir ilişkim vardi çok üzüldüm yıprandım bizi tanıştıran arkadaşımı suçladım biyere çagırırlar orda kötü bir olay olur çagıran kişiyi suçlarım evlendim kötü çıktı yine tanıştıran kişiyi üniversite yi okumadım ailemi suçladım en kötüsü kardeşim gitti sonsuza ailemi suçladım bu psikoloji den nasıl kurtulurum eskiden daha çok tu şimdi azaldı
Canım sanırım paranoid kişilik bozukluğu var? Bi tür suçlama hastalığı. Sorumluluk almaya calısmalısın. Kimseye bağlı yaşamadığının bilincinde olmalısın
teşhisiniz bu mu? sanırım yazmışsınız ama.
paranoid kişilik bozukluğu bambaşka birşey şimdi hasta olmayan insanı hasta edeceksiniz belki araştırta araştırta.
doktorculuk oynamayalım internetten lütfen, insan sağlığı bambaşka bir alan.
iki hastalık ismiyle iki belirtiyle çözümlenemiyor.
doktorluk yapmak isteyen sınava girsin 6 yıl okusun tus u kazansın bitirsin, sonra teşhis koysun.
ben de doktor değilim, ama saygı duyuyorum işini hakkıyla yapanlara. o işin eğitimini almayan o iş hakkında konuşmasın bi zahmet.
Zannetmiyorum doktor böyle bir teşhis koymadıCanım sanırım paranoid kişilik bozukluğu var? Bi tür suçlama hastalığı. Sorumluluk almaya calısmalısın. Kimseye bağlı yaşamadığının bilincinde olmalısın
Çocukken sorumluluk çok fazlaydı 18 imden sonra rahat tımsorumluluk almadan büyütülmüşsün...
Gidiyor um 6 seans olduPiskologa mi gitseniz?
Ha haSizin gibi insanlara imreniyorum ne güzel her hatayı başkasına yık kafan rahat olsun
İnsALLAH piskolog yardimciniz olurGidiyor um 6 seans oldu
Düzelme var aslında teşekkür ederimİnsALLAH piskolog yardimciniz olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?