Başkalarının ailesine imrenmek

Bence her şeyin ilacı sevgi. Herkesin hayatında zorluklar var ama sevgiyle üstesinden gelebildiklerini düşünüyorum. Sevgi anlayış empati her şeyi beraberinde getiriyor. Beni anlayan biri olduğuna sevindim kesinlikle bu tarz aile travmaları nesilden nesile aktarılıyor şansımız varsa iyi birine denk gelirsek bu döngüyü bozabiliriz

Kesinlikle sevgi ve saygı içinde büyüyen bir çocukla şiddetin, küfürlerin içinde büyüyen çocuk bir olmuyor. Ha her şeyi yine aileye bağlamamak lazım biraz vicdan, merhamet, karakter giriyor işin içine. Ama yinede yaşanılan o büyük travma, babanın sana sürekli nefret bakması da hafife alınacak bir durum olmuyor. Evet inşallah bizim soyumuz hayırlı insanlarla devam eder aksi halde ben evlenmemeyi tercih ederim :)

kendi kurduğunuz aile imrendiklerinizden daha iyi olur insallah

çocukken bir apartman dairesinin önünden geçerdim. orası yeni kaloriferi olan bi binaydı... zaman geçti büyüdüm.. tamda o apartman dairesine gelin geldim. eşimin eski evleriydi... bina çok kötüymüş ses gürültü. onu geçtim içindekilerde öyle maddi durumları iyiymiş ama evde huzurları yokmuş...

oysa bizim ev müstakil sobalı ama güzeldi. en önemlisi de mutluyduk....

yani görünenle olan çok farklı... iyiki o daire de büyümemişim.. o evin enerjisi de kötüydü çok kalamadık başka yere taşındık...

Hiçbir ailenin iç yüzünü bilemezsiniz ki. Dışarıdan çok mutlu görünüp, içeriden birbirini kemiren aileler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…