Başkalarının söyledikleri şeyleri kafama çok takıyorum

Goncaagul

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2011
414
2
0
Konya
Kızlar başkalarının yorumlarını, sözlerini, olumsuz eleştirilerini falan kafama çok takıyorum.. Ben acaba başka birine şaka yoluyla birşey söylesem o alnrmı acaba alındımı ki diye çok düşünüyorum . Aynı şekilde tam terside bana şaka yoluyla birşey deseler mesela acaba ciddimi dedi falan diye düşünüyorm bu sene oldu bu durum .. ve neden olduğunuda az çok biliyorum .. peki bu durumu nasıl aşabilirim ? yani kafama nasıl tkmam bu tarz şeyleri.. Düşünmeden .. ?

evet takılıo nekdar boşver desemde ama sonra hemen beynimi meşgul ediyorum farklı bişi düşünüyorum birazda olsa rahatlıyorum

Karakter olarak böyle biri değilseniz ve dediğiniz gibi sadece bu sene olmuş bir şeyse sizin özgüveninizi kıran bazı şeyler yaşamış olabilirsiniz.
Üzüldüğünüz bir dönem sonrası hassaslaşmanız, kendinize bir nebze güvensizliğiniz normal karşılanabilir ama benimkiler varsayım.
Ortada böyle şeyler yokken durduk yere olmuşsa, eski hayatınızdan bugüne ne değişti, nerede sorun var onu bulmaya çalışın derim.

ama öyle kendini dert sahibi yapıosun işte hiç takılma gerçekten gülüp geçmeyi öğrenmek lazım yoksa ha bire bu bana böyle dedi ama aslında böylemi demek istedi güldü ama şakamıydı ciddimiydi falan takılıp kalırsın rahat ol karşındaki insanı gerçekten kırıcak bişey söylemdkten sonra şakalşmak güzeldir samimiyettendir bide bazı tipler var tabi kahkahasının arasına lafları sokuşturup insanı bozmak isteyenler onlar kendini belli edio zaten cevabını yapıştırcan onlarada senin içnde kalıpta dertlencğne söyle ona dert olsun

Canım işte dedğim gibi bu sene gözlemledim bunu .. Daha doğrusu üniversiteye başlayınca.. Sevgiden yoksun, saygıdan yoksun , çıkarcı insanları tanıdıkça . . Yani daha önce hiç yolumun kesişmediği bu insanlarla tanısınca . .

İşte o tarz insanları hayatıma hiç sokmamak istiyorum , sevgiden yoksun , çıkarcı insanlar keşke hiç olmasalar..

Sana saka yapanlara Hulusi Kentmen agziyla "ben sululuktan hoslanmam!" de gec (((=
Ne tarz sakalar yapildigina gore degisir bu durum, ama ciddiler miydi acaba? diye dusundugune gore sana kisiligine has sakalar geliyor diye varsayiyorum ki o tarz sakalari sadece sen degil bir cok kisi sevmez.

Tabii ki de insanlar konusurken karsisindakiyle cok laubali olmamali, biraz mesafe her zaman iyidir. Ciddi olup olmadigini anlayamadigin insanlari cok yakindan tanimiyorsun demektir, bu insanlarla bu tarz sakalasmalara girecek kadar bi samimiyet kurmaya calismak gereksiz.

O tarz insanları hayatıma sokmaya çalışmıyorum zaten .. Tam tersine hayatımdan çıkarmaya çalışıyorum ..

İşte o tarz insanları hayatıma hiç sokmamak istiyorum , sevgiden yoksun , çıkarcı insanlar keşke hiç olmasalar..

Hımm üniversite ortamı.
Bence gayet normal öyle hissetmeniz, hayatınızda farklı bir döneme girdiniz sonuçta.
Ve dediğiniz gibi insanlar çıkarcı ve o kadar duyarsız ki onları gördükçe hassasiyetinizi arttırmış olabilirsiniz.
İnsanların ne söylediklerini önemsemek yerine acaba ben ne yaptım da bunu söyledi gibi düşünün...
Sonunda hiçbir anormal bir şey yapmadığınızı ama karşıdakinin bunu öylece düşünmeden söylediğini görürseniz belki biraz durum hafifleyebilir.

Eskisi gibi takmamak istiyorum böyle şeyleri ya.. Cidden değmez.. Değmeyecek insanlar ama takıyorum işte kafaya .. Değmeyecek insanlar yüzünden

yengeç burcu musun :)

ben de senin gibiydim hatta belki daha beter zerre samimiyetim olmayan insan öylesine bi laf etsin oturur onu düşünürdüm iki saat kendi kendime öfkelenirdim. bazen eskiden olan şeyler aklıma gelirdi tekrar tekrar üzülürdüm aynı şeylere. ama büyük ölçüde azalttım neredeyse sıfır noktasına vardırıcam az kaldı hissediyorum :) baktım saçma insanlar için oturup üzülüp sinirlenirken vakit geçiyo önemli şeyleri düşünmeye yapmaya, kendime yatırım yapmaya vakit kalmıyo, boşuna moralim bozuluyo. gerçekten bıkıp "eah yeter be başlarım eşşek kovalasın tüm insanları" dediğin bi noktanın gelmesi gerekiyo sanırım bunun için. ve onun için de sağlamından bi kaç kazık yemen gerekiyo. hangi birini düşüniyim diyosun zaten, hiçbirini düşünmemeye karar veriyosun

bende yengeç burcuyum arkadaş hakılı düşün düşü nereye kadar insan sinir hastası olur

Eğer şaka yollu söylenen şeylerde gerçeklik hissediyorsan ve sana inat yapıldığını hissediyorsan lafını yapıştır geç. O zaman için rahatlar öteki türlü '' bana böyle söyledi ve ben bişey diyemedim'' diye düşünerek kendini daha çok yıpratırsın. Tabiiki sözüm sana art niyetli yaklaşanlar için geçerlidir.

​boş konusan ınsan cok maalesef kendıne bakacaksın bosver mılletı ...

Evet yarın okullar açılıo işte.. Kimseyi takmamak istiyorum .. Umrumda olmasın kimse istiyorum .. nasıl yapacğım bilmiyorum . Kim ne derse desin umrumda değil , ben kendmi , yakın cevrem beni bildikten sonra vız gelir tırıs gider demek istiyorum yani bunu kalpten sölemek istiyorum

Yengeçler böyle mi oluyor? Ben burç falan hiç anlamam ama ilginç geldi.
Mesela ben 10 sene öncesinde hiç de samimiyetim olmayan biriyle bir kavga etmişimdir hala dün gibi hatırlarım. Normalde günlük olaylara takılmam öyle esprilere falan güler geçerim.
Ama en ufak kötü sözü, imayı da unutamıyorum. Kin beslemem ama unutmam da. Sinir bir durum.

Aynen işte benimde benzeri gibi.. Ama bu sene böyle şaklarda bile altından birşey çıkarıorum kötü birşey mi demek istedi acaba falan diye.. Bu sene yaşadığım olaylar yüzünden işte.. Yada normal hayatın akışı böyle .. insanlar böyle .. ben yeni tanıyorum afallıyorum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…