bende cok takarım aslında ama sonra düşünüyorum aman boşver diyorum
Karakter olarak böyle biri değilseniz ve dediğiniz gibi sadece bu sene olmuş bir şeyse sizin özgüveninizi kıran bazı şeyler yaşamış olabilirsiniz.
Üzüldüğünüz bir dönem sonrası hassaslaşmanız, kendinize bir nebze güvensizliğiniz normal karşılanabilir ama benimkiler varsayım.
Ortada böyle şeyler yokken durduk yere olmuşsa, eski hayatınızdan bugüne ne değişti, nerede sorun var onu bulmaya çalışın derim.
ama öyle kendini dert sahibi yapıosun işte hiç takılma gerçekten gülüp geçmeyi öğrenmek lazım yoksa ha bire bu bana böyle dedi ama aslında böylemi demek istedi güldü ama şakamıydı ciddimiydi falan takılıp kalırsın rahat ol karşındaki insanı gerçekten kırıcak bişey söylemdkten sonra şakalşmak güzeldir samimiyettendir bide bazı tipler var tabi kahkahasının arasına lafları sokuşturup insanı bozmak isteyenler onlar kendini belli edio zaten cevabını yapıştırcan onlarada senin içnde kalıpta dertlencğne söyle ona dert olsun
Sana saka yapanlara Hulusi Kentmen agziyla "ben sululuktan hoslanmam!" de gec (((=
Ne tarz sakalar yapildigina gore degisir bu durum, ama ciddiler miydi acaba? diye dusundugune gore sana kisiligine has sakalar geliyor diye varsayiyorum ki o tarz sakalari sadece sen degil bir cok kisi sevmez.
Tabii ki de insanlar konusurken karsisindakiyle cok laubali olmamali, biraz mesafe her zaman iyidir. Ciddi olup olmadigini anlayamadigin insanlari cok yakindan tanimiyorsun demektir, bu insanlarla bu tarz sakalasmalara girecek kadar bi samimiyet kurmaya calismak gereksiz.
İşte o tarz insanları hayatıma hiç sokmamak istiyorum , sevgiden yoksun , çıkarcı insanlar keşke hiç olmasalar..
Hımm üniversite ortamı.
Bence gayet normal öyle hissetmeniz, hayatınızda farklı bir döneme girdiniz sonuçta.
Ve dediğiniz gibi insanlar çıkarcı ve o kadar duyarsız ki onları gördükçe hassasiyetinizi arttırmış olabilirsiniz.
İnsanların ne söylediklerini önemsemek yerine acaba ben ne yaptım da bunu söyledi gibi düşünün...
Sonunda hiçbir anormal bir şey yapmadığınızı ama karşıdakinin bunu öylece düşünmeden söylediğini görürseniz belki biraz durum hafifleyebilir.
yengeç burcu musun :)
ben de senin gibiydim hatta belki daha beter zerre samimiyetim olmayan insan öylesine bi laf etsin oturur onu düşünürdüm iki saat kendi kendime öfkelenirdim. bazen eskiden olan şeyler aklıma gelirdi tekrar tekrar üzülürdüm aynı şeylere. ama büyük ölçüde azalttım neredeyse sıfır noktasına vardırıcam az kaldı hissediyorum :) baktım saçma insanlar için oturup üzülüp sinirlenirken vakit geçiyo önemli şeyleri düşünmeye yapmaya, kendime yatırım yapmaya vakit kalmıyo, boşuna moralim bozuluyo. gerçekten bıkıp "eah yeter be başlarım eşşek kovalasın tüm insanları" dediğin bi noktanın gelmesi gerekiyo sanırım bunun için. ve onun için de sağlamından bi kaç kazık yemen gerekiyo. hangi birini düşüniyim diyosun zaten, hiçbirini düşünmemeye karar veriyosun
yengeç burcu musun :)
ben de senin gibiydim hatta belki daha beter zerre samimiyetim olmayan insan öylesine bi laf etsin oturur onu düşünürdüm iki saat kendi kendime öfkelenirdim. bazen eskiden olan şeyler aklıma gelirdi tekrar tekrar üzülürdüm aynı şeylere. ama büyük ölçüde azalttım neredeyse sıfır noktasına vardırıcam az kaldı hissediyorum :) baktım saçma insanlar için oturup üzülüp sinirlenirken vakit geçiyo önemli şeyleri düşünmeye yapmaya, kendime yatırım yapmaya vakit kalmıyo, boşuna moralim bozuluyo. gerçekten bıkıp "eah yeter be başlarım eşşek kovalasın tüm insanları" dediğin bi noktanın gelmesi gerekiyo sanırım bunun için. ve onun için de sağlamından bi kaç kazık yemen gerekiyo. hangi birini düşüniyim diyosun zaten, hiçbirini düşünmemeye karar veriyosun
Yengeçler böyle mi oluyor? Ben burç falan hiç anlamam ama ilginç geldi.
Mesela ben 10 sene öncesinde hiç de samimiyetim olmayan biriyle bir kavga etmişimdir hala dün gibi hatırlarım. Normalde günlük olaylara takılmam öyle esprilere falan güler geçerim.
Ama en ufak kötü sözü, imayı da unutamıyorum. Kin beslemem ama unutmam da. Sinir bir durum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?