Başkalarının söyledikleri şeyleri kafama çok takıyorum

Yengeçler böyle mi oluyor? Ben burç falan hiç anlamam ama ilginç geldi.
Mesela ben 10 sene öncesinde hiç de samimiyetim olmayan biriyle bir kavga etmişimdir hala dün gibi hatırlarım. Normalde günlük olaylara takılmam öyle esprilere falan güler geçerim.
Ama en ufak kötü sözü, imayı da unutamıyorum. Kin beslemem ama unutmam da. Sinir bir durum.

evet böyle olur ::) bir gün otururken 10 sene önce birinin söylediği bir şey aklına gelir oturur onu düşünür sinirlene sinirlene. ama dediğim gibi insan isterse değişebilir ben buna çok inanıyorum, çok azalttım bu huyumu, yakında tamamen bitecek umarım.

neyse ki yükselenim akrep de kin de tutuyorum. kalbimi kıran insanlara tutup da yumuşak davranmıyorum ya da iyilik yapmıyorum.

evet böyle olur ::) bir gün otururken 10 sene önce birinin söylediği bir şey aklına gelir oturur onu düşünür sinirlene sinirlene. ama dediğim gibi insan isterse değişebilir ben buna çok inanıyorum, çok azalttım bu huyumu, yakında tamamen bitecek umarım.

neyse ki yükselenim akrep de kin de tutuyorum. kalbimi kıran insanlara tutup da yumuşak davranmıyorum ya da iyilik yapmıyorum.

Aynı beni anlatmışsın:) Dışarıdan soğuk görünsemde kırılganlık oldukça var bende, sonra da kendimi herşeyden çekiyorum bir süre.
Eskiye nazaran ben de biraz törpüledim huyumu, ama arada nüksediyor maalesef bunalımlı bir süreç oluyor.

bu yoruma çok katılıyorum yükselenim akrep bende kin tutarım ama karşımdakini üzmek istemem hep bunun kötü bişi olduğunu kendime vurgularım

tecrübelerimi de yeterince yazdım zaten dikkatli oku istersen, daha ne deyim pardon da?
bir cümleyle sebebi burcuma bağlamışım, ordan da birisinin dikkatini çekince bu konu üzerine de yorumlaştık biraz. bunun da hesabını verecek değilim, hiç kimse de değil başlık senin diye.

neyse bu başlığa benden bu kadar. internette terslemede bu kadar iyiysen gerçek hayatta da uygula, sonradan aklında kalmasın o anda öğren neden öyle dediğini o anda ver cevabını, son tavsiyem de bu:34:

Size hesap verin falan demedim.. Burçlara pek inanmadığım için burç konusu kapansın diye dedim . Gerilime gerek yok . Ben kimseyi terslemedim.

Tekrar teşekkür ederim konumla ilgilenen herkese :)

Son düzenleme:
Burçlara veya yükselenlere göre değilde tecrübelere göre fikir almak istiyorum .

Ben de burçlar hakkında fikir sahibi değilim, inanmam da. Ben de böyleyim kafaya takarım seneler önceki olayları ve Renmedioslabelle arkadaşımız yengeç burcu musun diye sana sorunca benzerliğe şaşırdım, ben soru sordum ona o açıkladı. Olay benden çıktı yani. Konunu böldüysem kusura bakma.

Ben de burçlar hakkında fikir sahibi değilim, inanmam da. Ben de böyleyim kafaya takarım seneler önceki olayları ve Renmedioslabelle arkadaşımız yengeç burcu musun diye sana sorunca benzerliğe şaşırdım, ben soru sordum ona o açıkladı. Olay benden çıktı yani. Konunu böldüysem kusura bakma.

Yok canım herkes yanlış anlamış, sadece burç konusu üzerinde yoğunlaşma olmasın diye yazdım .. :/

Yok canım herkes yanlış anlamış, sadece burç konusu üzerinde yoğunlaşma olmasın diye yazdım .. :/

Peki o zaman, ben bu durumdan nasıl kurtulmaya çalıştığımı söyleyeyim. Sürekli kendime olumlu telkinde bulunurum. Aklıma geldiği anda kendime kızarım, hemen başka bir konuya yoğunlaşırım. Her aklına geldiğinde düşünmemeye kendini zorlarsan bir süre sonra zaten hiç aklına gelmiyor. Moralim bozuksa komedi filmi izlerim önemli olan beyni bir süre başka bir işle meşgul etmek, bir nevi mutlu olduğuna kandırmak..

Peki o zaman, ben bu durumdan nasıl kurtulmaya çalıştığımı söyleyeyim. Sürekli kendime olumlu telkinde bulunurum. Aklıma geldiği anda kendime kızarım, hemen başka bir konuya yoğunlaşırım. Her aklına geldiğinde düşünmemeye kendini zorlarsan bir süre sonra zaten hiç aklına gelmiyor. Moralim bozuksa komedi filmi izlerim önemli olan beyni bir süre başka bir işle meşgul etmek, bir nevi mutlu olduğuna kandırmak..

Aynen bende zaten şu 1 haftadır böyle yapıyorum .. Kendmi telkin ediyorum .. Oluyorda galiba :) sanırım bi anda olmuo , yavaş yavaş olacak inşallah ..

Olur canım her insan yaşar bu durumu kimisi az kimisi çok..
Bende bi ara öyleydim. 6 yaşındaki kardeşimin dediklerine takılır üzülürdüm.
"Amaaan ne yaparsam kimene" düşüncesiyle geçiyor bu şey.
Umursamaz olacaksın biraz.
Zamanla geçecektir.

Ay canım inşallah .. Çok iyi teselli oldu valla :) Bende inanıyorum geçeceğine... Onu tak bunu tak nereye kadar dimi ..

benimde içime gömdügüm bişiydi bu gercekten..
biraz umursamaz kendinden emin olmak lazım...
mutlu olacagın seyler yap herkes herşeyi söyler önemli olan kendini bilmek..

Evet başak burcuyum :)

o zaman sıkıntıya gerek yok tamamen yapı meselesi takıntılı duygusal hassas olmak vede melankolik vs..bende öyleyim neşelim ama arada kilitleniyorum ne eleştiririm nede eleştirlmek isterim..
biri giydigime bi yorum yapsın bi daha sırtıma sokmuyorum atıyorum nefret ediyorum bazen...
bazende hiç takmıyorum....

Bende öyleydim onceden arkadas, herseyi takardim dusunurdum, insanlara birsey soylemeden bin defa dusunurdum, acaba uzulurlermi acaba yanlis anlarlarmi diye. Ama zamanla astim bunlari ;) cevremdekileri gordukten sonra ben neden kendimi stress edeyim dedim zamanla degistim cok sukurr ;)

Bende öyleydim onceden arkadas, herseyi takardim dusunurdum, insanlara birsey soylemeden bin defa dusunurdum, acaba uzulurlermi acaba yanlis anlarlarmi diye. Ama zamanla astim bunlari ;) cevremdekileri gordukten sonra ben neden kendimi stress edeyim dedim zamanla degistim cok sukurr ;)

Aynen canım bende öyleyim... Nasıl aştınız bu durumu bende öğrenmek istiyorum :)

o zaman sıkıntıya gerek yok tamamen yapı meselesi takıntılı duygusal hassas olmak vede melankolik vs..bende öyleyim neşelim ama arada kilitleniyorum ne eleştiririm nede eleştirlmek isterim..
biri giydigime bi yorum yapsın bi daha sırtıma sokmuyorum atıyorum nefret ediyorum bazen...
bazende hiç takmıyorum....

Yok giyim konusunda takmıyorum da işte ilk mesajımda da kastettiğim gibi , o şaka yaptı acaba gerçekmi söledi.. karışmdaki birşey dedi acaba sunu mu kas ettti.. ben bu şakayı yapıorum ama o yanlış mı anlar vs. şeyleri düşünüyorum bende..

Back
X